Rasisterna i BLM med sina vita medlöpare misslyckades ännu än gång. Seattle är nu städat……


BROTTSLIGHET & RASISM. För ett par veckor sedan skrev vi, se nedan, om hur Black lives matter tillsammans med vänsterblivna medlöpare försökte skapa ett parallellt samhälle i Seattle, USA. De övertog sex kvarter inklusive en polisstation. 

Jenny Durkan, borgmästare i Seattle. Bild från Wikipedia

USA, president Donald Trump kallade ockupanterna terrorister och ville gå in med militär medan stadens borgmästare Jenny Durkan försvarade demonstranterna.

Nåväl, under de senaste veckorna har våldet stegrats i den cirka sex kvarter stora zonen, bland annat har två tonåringar skjutits till döds och det visar sig än en gång att svarta tillsammans med vänsterrörelserna än en gång misslyckades.

Den 1 juli 2020 utfärdade borgmästaren Jenny Durkan en verkställande order, och Seattle-polisen rensade området för demonstranter och återtog polisstationen.

-Pettersson konstaterar att kommunismen än en gång har misslyckats. Det går inte att erbjuda allt till alla utan att någon arbetar som, AFA, BLM och de andra vänsterblivna har för vana att göra.

  • TIDIGARE 2020-06-15. Rasisterna i BLM med vita medlöpare försöker skapa ett parallell-samhälle

BROTTSLIGHET. I Seattle i nordvästra USA har Black lives matter och deras vänsterblivna medlöpare skapat vad man kallar en autonom zon. Seattles borgmästare säger att det strider mot konstitutionen och president Trump hotar med militär.

Ockupanterna har tagit över sex kvarter och en park och etablerat vad man anser vara en fristad där poliser inte är välkomna.

Den autonoma zonen i Capitol Hill, som ockupanterna kallar platsen, kom till efter att Seattle-polisen kritiserades för våldsamma metoder vid sammandrabbningar med demonstranter. Efter den kritiken drog sig polisen undan, avspärrningar togs bort och man övergav ett polishus i området.

Media påstår att Black lives matter, Antiafa och de andra vänsteranhängarna är en antirasistisk rörelse, det verkar stämma dåligt.

Rörelsen verkar vara anti-vit och deras mål är att utrota den vita civilisationen, såväl ur historieböckerna som fysiskt från den här planeten.

Enligt polisen i Seattle så försöker BLM med vita nötter nu:

  • Kontrollera territorium med väpnade paramilitärer
  • Kontrollera ID och begränsa inträde vid gränsen
  • Tvinga småföretag att betala ”skatter” för att driva
  • De försöker upprätta ett parallellt samhälle

-Pettersson menar att det inte är så allvarligt, att som Trump hota med militär är dumt, de blir säkert de blir säkert hungriga om några dagar och sinar bidragen så…de kan inte bygga ett samhälle utan att arbeta…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “Rasisterna i BLM med sina vita medlöpare misslyckades ännu än gång. Seattle är nu städat……

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: