Rasisterna i BLM med sina vita medlöpare misslyckades ännu än gång. Seattle är nu städat……

BROTTSLIGHET & RASISM. För ett par veckor sedan skrev vi, se nedan, om hur Black lives matter tillsammans med vänsterblivna medlöpare försökte skapa ett parallellt samhälle i Seattle, USA. De övertog sex kvarter inklusive en polisstation. 

Jenny Durkan, borgmästare i Seattle. Bild från Wikipedia

USA, president Donald Trump kallade ockupanterna terrorister och ville gå in med militär medan stadens borgmästare Jenny Durkan försvarade demonstranterna.

Nåväl, under de senaste veckorna har våldet stegrats i den cirka sex kvarter stora zonen, bland annat har två tonåringar skjutits till döds och det visar sig än en gång att svarta tillsammans med vänsterrörelserna än en gång misslyckades.

Den 1 juli 2020 utfärdade borgmästaren Jenny Durkan en verkställande order, och Seattle-polisen rensade området för demonstranter och återtog polisstationen.

-Pettersson konstaterar att kommunismen än en gång har misslyckats. Det går inte att erbjuda allt till alla utan att någon arbetar som, AFA, BLM och de andra vänsterblivna har för vana att göra.

 • TIDIGARE 2020-06-15. Rasisterna i BLM med vita medlöpare försöker skapa ett parallell-samhälle

BROTTSLIGHET. I Seattle i nordvästra USA har Black lives matter och deras vänsterblivna medlöpare skapat vad man kallar en autonom zon. Seattles borgmästare säger att det strider mot konstitutionen och president Trump hotar med militär.

Ockupanterna har tagit över sex kvarter och en park och etablerat vad man anser vara en fristad där poliser inte är välkomna.

Den autonoma zonen i Capitol Hill, som ockupanterna kallar platsen, kom till efter att Seattle-polisen kritiserades för våldsamma metoder vid sammandrabbningar med demonstranter. Efter den kritiken drog sig polisen undan, avspärrningar togs bort och man övergav ett polishus i området.

Media påstår att Black lives matter, Antiafa och de andra vänsteranhängarna är en antirasistisk rörelse, det verkar stämma dåligt.

Rörelsen verkar vara anti-vit och deras mål är att utrota den vita civilisationen, såväl ur historieböckerna som fysiskt från den här planeten.

Enligt polisen i Seattle så försöker BLM med vita nötter nu:

 • Kontrollera territorium med väpnade paramilitärer
 • Kontrollera ID och begränsa inträde vid gränsen
 • Tvinga småföretag att betala ”skatter” för att driva
 • De försöker upprätta ett parallellt samhälle

-Pettersson menar att det inte är så allvarligt, att som Trump hota med militär är dumt, de blir säkert de blir säkert hungriga om några dagar och sinar bidragen så…de kan inte bygga ett samhälle utan att arbeta…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Rasisterna i BLM med sina vita medlöpare misslyckades ännu än gång. Seattle är nu städat……

 1. Black Looting Murderers är en våldsbejakande globalistunderstödd antivit terrororganisation!

 2. Undrar om BLM kommer betala återställandet? Eller blir det de vita arbetande ”rasisterna” i Seattle som får betala merparten?

  • Naturligtvis får de vita betala notan !!!!!
   När betalade icke vita senast för vita ?

 3. Tänk så mycket kloka människor det finns i USA.

  Vad konstigt att svensk media aldrig hittar dem. AB, Expressen ,DN och SVT, har verkligen otur när man aldrig hittar dessa kloka och förståndiga människor.

 4. Så länge varade AFA-s, BLM och kommunisterna drömland, titta och lär er hur dessa människor vill leda och driva sina länder, i mitt tycke är det ren och skär fasciststyre med en doft av kommunistisk anda. Det är detta samhälle de vill uppnå, och som varje sund svensk vill förhindra.

Kommentera