Stäng

Varför flyttar inte Bilan Osman och andra till Afrika

INSÄNDARE. Igår skrev Bilan Osman om varför Black lives matter behövs i Sverige, det har Sandor Herold synpunkter på. 

Bilan Osman, om det nu är så hemskt att vara neger i Sverige så varför i h-e stannar du och dina bröder och systrar kvar här? Jag rekommenderar dig att bosätta dig i Somalia eftersom det måste vara fruktansvärt för dig att leva här i Sverige.

Gör slut på ditt lidande och sätt dig på första bästa plan till Mogadishu. Jag är själv invandrare och hade jag haft ett sådant helvete som ni negrer uppger att ni har här så hade jag för längesedan återvänt till mitt gamla hemland Ungern.

Varför gör ni tydligen allt för att komma hit när ni lider så hemskt här? Varför sätter tiotusentals negrer sina liv på spel i rangliga båtar när man ”flyr” över Medelhavet bara för att mötas av rasism och annat elände här i Europa?

Skulle jag kunna få en förklaring på mina frågor och funderingar innan du reser härifrån? För jag utgår naturligtvis från att du har fått nog av det rasistiska Sverige och verkligen tar beslutet att lämna landet för gott.

Gör du inte det så är dina klagomål och andra likasinnade negrers inget annat än ett förbannat lögnaktigt svammel utan vett och substans.

Ärligt talat, jag och många andra är så j-a trötta på er klagande negrer och era krav på rivande av svenska statyer och ert krävande av allt annat.

Det bästa för er och för oss vore om ni faktiskt lämnade landet!

Sandor Herold, stolt vit invandrare

Sandor Herold från ett tidigare inlägg

20 reaktioner på “Varför flyttar inte Bilan Osman och andra till Afrika

 1. Kan man inte låta bilan falla för Bilan och hennes svammel . Håller med Sandor som jag brukar . En sann kämpe med en vass penna . Mvh Sjöström

 2. Nej tack ilan Osman, mobrabak, liao, Masmod, Ali, Mohamad, Josef , alla mörka som invaderar Seriges rike med skitRegeringens godkännande , UT till ditt eget land, detta land är mitt och mina barns, de lägenheter och jobb som ni skor från oss är våra BARNS, UT, och jag skitet i vilket fantastiskt SKINN du är bakad i svartbrun, grönblå, eller gulsvart ut, Sverige är Sevenskarnas land

 3. Bilan Osman skrev i Expressen år 2016:

  ”I sommar besöker jag äntligen Somalia. I sommar ska jag för första gången i mitt liv besöka Somalia. Jag åker till hamnstaden Bosaaso där mina morföräldrar och närmsta släkt fortfarande bor kvar. Det känns både nervöst och spännande. Men framför allt surrealistiskt. Äntligen händer det. Jag ska göra det jag talat om att göra så länge jag kan minnas”

  Läs mer på:

  https://www.expressen.se/kronikorer/bilan-osman/i-sommar-besoker-jag-antligen-somalia/

  Vilka var orsakerna till att Bilan Osmans upphaussade och efterlängtade resa till Bosaaso verkar ha blivit inställd?

  Bilan Osman reste sannolikt ALDRIG på sin upphaussade & efterlängtade semesterresa till sina morföräldrar och närmsta släkt, vilka bor kvar i Bosaaso i Pund- … (Sorry) Puntland i Somaliland på den nordostligaste delen av Afrikas horn.

  På Bilan Osmans Twitter-flöde kan man se vad hon har haft för sig ända sedan hon annonserade sin avsikt att resa till Somalia.

  Bilan har bl a ”arbetat” för Expo under Almedalsveckan i Visby, besökt Gnosjö, Kiruna, Berlin, Skåne, Linköping (där hon påstår sig bo), Täby (där hon också påstår sig bo), Kramfors, Kronoberg, Hässleholm, o s v …

  ”Första dagen på semestern. Vaknar halv sex för att prata ”svenska värderingar” på P1 morgon” … etc etc.

  https://twitter.com/bilaaan1

  På hennes Twitter kan jag inte hitta en enda liten stavelse för hela sommaren 2016 om att Bilan Osman verkligen besökte Somalia och efter en sådan eventuell vistelse kom tillbaka till Sverige därifrån. Om hon varit där så är allt isf höljt i dunkel, avsiktligt eller ej. Vem vet? Det är uppenbart att Somalia inte hade och fortfarande inte har någon stor dragningskraft på Bilan Osman. Hon kunde ju själv gå ut offentligt på sociala medier eller i Expressen och berätta varför hon envisas med att stanna bland alla vita rasister här i det jättehemska Sverige.

  Kolla gärna själva på Bilan Osmans Twitter på länken ovan! Varning! Där finns fullspäckat med tröttsamt dravel att bläddra sig igenom.

 4. Sandor Bilan Osman kommer aldrig att lämna Sverige.Hon har det för bra här med bra lön och hon är en av stormtrupperna som vill ta över Sverige och förvandla det till en islamistisk stat i norr och härifrån utöka den islamistiska dominansen i norr.
  Den svagaste länken brister först dvs Sverige.

 5. Det är verkligen dags för återvandring av negrer och araber. De ställer bara till med jävulskap i vårt land.

 6. Hennes och hennes gelikar söker inte väcka uppmärksamhet p.g.a. sin färg utan agerar,av rent politiska skäl !!
  Dessa smygkommunister i alla kulörer,från gröna till svarta,har ju dessutom fördelen genom vänsterextrema PK-media,få sina aktiviteter spridda.

  1. Tack, Sandor, för Dina sanna och kloka ord. Bilan Osman, Kitimbwa Sabuni (bror till Nyamko Sabuni) och deras klick borde tänka på vad deras aktioner åstadkommer – bara mera hat från infödda svenskar och ”normala” europeiska invandrare. Det är er fritt att flytta tillbaka till Afrika där ni kan orera om rasism och sprida ut era lögner,

 7. De som ogillar Sverige vet att om de måste återvända till sitt eget land så får de det mycket sämre och kan inte utan ängslan för sitt eget liv inte klaga.
  Så bry er inte om deras gnäll det är bara ett spel för gallerierna.

 8. Gillar inte individer som du..vad har du bidragit med..Nä åk ditt du kom från och bygg upp ditt land…om du orkar.
  Ponnsan
  AfShipp%

 9. Tänk om vänstern kunde lägga lika mycket energi på lönearbete som på att gnälla. Då hade det gått riktigt bra för Sverige.

 10. Det handlar inte om ”rasism” utom om avund och hat. Kan eller vill man inte arbeta för egna resultat får man misskreditera dem som har gjort det och förstöra det de har gjort. Vänstern försöker konstant skuldbelägga oss med ”Kafka traps” och det finns naturligvis ingen logik bakom argumentationen. Helt plötsligt är vi ju f.d. slavhandlare också. Att de hänvisar till något som hände för flera sekler sedan är tydligen irrelevant.

 11. Vad inte Bilan Osman beriper det är att hon bidrar till rasismen i Sverige.Håller med Sandor om att det är ett förfärligt gnällande över vårt land.Så då måste man ställa sig frågan.Vad gör hon här om det är så svårt och besvärligt att bo här ? Vet du vad Bilan,det har det blivit för Svenskar också.Trots att du är född här så gör du inget annat än gnäller och känner dig diskriminerad.Kan det bero på ditt eget beteende ?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: