Svart rasist och journalist skapar bara avsmak

INVANDRING & RASISM. Bilan Osman titulerar sig journalist och föreläsare på Expo. Bilan är född i Göteborg av somaliska föräldrar och uppvuxen i Linköping. Idag publicerar Expressen en artikel med rubriken “Sverige har varit vithetens högborg” skriven av Bilan Osman. 

Bilan Osman. Pressbild: David Lagerlöf

I debattartikel listar Bilan Osman fem punkter varför Black lives matter behövs i Sverige.

-Pettersson undrar om Bilan är riktigt klok och varför Expressen tillåter denna text. Det skapar ingen förståelse för svarta och invandrares situation, hos mig väcker artikeln bara avsmak och känslan av vad gör Osman i Sverige. Om Bilan tror att detta ständiga skuldbeläggande av Sverige och vita människor ska väcka sympati så tror hon fel, varje gång damen öppnar munnen eller skriver något så blir jag ännu mer övertygad om att det är dags för sådana som Bilan Osman att söka sina rötter i Somalia, hon är visserligen född i Sverige men inte svensk.

Bilan Osman ägnar sig åt lögner och förtal och vore lagen lika för alla borde hon åtalas för hets mot folkgrupp.

1. Det är i Sverige svarta människor stått uppradade som levande utställningsföremål på Gröna Lund, samtidigt som min föräldrageneration föddes. Det är i Sverige som var fjärde person som utsätts för ett hatbrott är afrosvensk. Det är i Sverige minoriteter inte får tillträde till arbets- och bostadsmarknaden. Och om de får det så är deras lön lägre än majoritetsbefolkningens.

Det. Är. I. Sverige. Rasprofilering. Pågår.

Det är från Sverige Louis de Geer, han som räknas som svensk industris fader, åkte för den första svenska slavhandelsexpeditionen till Afrika. Han som använde svarta människor som en handelsvara, kroppar som inte var värda mer än socker. Det var till Stockholm De Geer senare förde fyra svarta slavar, som gåva till rikskanslern Axel Oxenstierna.

2. Det är inte USA som har påverkat Sverige, det är Sverige som påverkar omvärlden. Inte minst genom att ha varit ledande i rasbiologi.

3. Det minsta en kan göra är att inte deraila samtalet, peka åt ett annat håll och ha ett lika blint förhållningssätt till historien, som en har till andras hudfärg.

4. Svarta hjältar i historien var briljanta på att formulera sin samtids utmaningar. Som dagens förkämpar är briljanta på att formulera sin samtid.

5. Det fanns en rätt stor grupp människor som under medborgarrättsrörelsens tid ansåg att svarta krävde för mycket. De som vill förminska Black lives matter är samma tidlösa grupp. De som anser att andra förtjänar mindre än de själva. Och tycker det blir för mycket när folk vill slippa mördas.

Av Bilan Osman, skribent och föreläsare på Expo.

Om Bilan Osman på bloggen…

Bilan Osman är troende muslim och hyllar alltså profeten Muhammed, en av historiens största mördare, våldtäktsmän, rasister, pedofil och slavägare men snackar skit om vita svenskar.

Om det Bilan Osman skriver borde folk fly härifrån, de borde inte fly hit men de verkar hata oss men älska våra bidrag.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

36 thoughts on “Svart rasist och journalist skapar bara avsmak

 1. I väst är det de vita som arbetar och slavar för de svarta. Rätta mig om jag har fel. De äter och sover på vår bekostnad. Våra inbetalade skattepengar. De sitter bara och tar emot. Vilka är slavarna om inte vi?

 2. Är denna kvinna representativ för alla svarta? Om inte, varför tar en tidning som Expressen in hennes åsikter?

 3. Hon glömde skriva att svarta är överrepresenterade i svenska fängelseR och överrepresenterade i gruppen våldsbrott och våldtäkter. Och det där om rasbiologi får hon adressera till Löfven, det var hans parti som höll på med det, och även Annie Löfs parti.
  Skita inte ner mej med det, jag sympatiserar inte med dessa partier.

 4. Ja fly härofrån tack på förhand
  Ja vi som är folket av Sverige och inte röstat för massinvation av ulänningar med diverse färgsammansättingar , blir glada att slippa dessa personer med färgade offerkoftor, tack och hej leverpastej🙋

 5. Bilan Osman: I sommar (år 2016) besöker jag äntligen Somalia. I sommar ska jag för första gången i mitt liv besöka Somalia. Jag åker till hamnstaden Bosaaso där mina morföräldrar och närmsta släkt fortfarande bor kvar. Det känns både nervöst och spännande. Men framför allt surrealistiskt. Äntligen händer det. Jag ska göra det jag talat om att göra så länge jag kan minnas. (Publicerad 9 feb 2016)

  Läs mer på:

  https://www.expressen.se/kronikorer/bilan-osman/i-sommar-besoker-jag-antligen-somalia/

  Vilka var orsakerna till att Bilan Osmans upphaussade och efterlängtade resa till Bosaaso verkar ha blivit inställd?

  Bilan Osman reste sannolikt ALDRIG på sin upphaussade & efterlängtade semesterresa till sina morföräldrar och närmsta släkt, vilka bor kvar i Bosaaso i Pund- ….Sorry Puntland i Somaliland på den nordligaste delen av Afrikas horn.

  På Bilan Osmans Twitter-flöde kan man se vad hon har haft för sig ända sedan hon annonserade sin avsikt att resa till Somalia.

  Bilan har bl a ”arbetat” för Expo under Almedalsveckan i Visby, besökt Gnosjö, Kiruna, Berlin, Skåne, Linköping (där hon påstår sig bo), Täby (där hon också påstår sig bo), Kramfors, Kronoberg, Hässleholm, och …

  ”Första dagen på semestern. Vaknar halv sex för att prata ”svenska värderingar” på P1 morgon” … etc etc.

  https://twitter.com/bilaaan1

  På Twitter kan jag inte hitta en endaste liten stavelse för hela sommaren 2016 om att Bilan Osman verkligen reste till Somalia och kom tillbaka till Sverige därifrån. Om hon varit där så är isf allt höljt i dunkel, avsiktligt eller ej. Vem vet?

  Kolla gärna själva på Twitter-länken ovan! Varning! Där finns fullspäckat med rent dravel att bläddra igenom.

 6. Borde inte Bilan Osman som troende muslim lägga mer kraft på kritisera intoleransen inom islam. När muslimer är i minoritet är de mycket angelägna om sina rättigheter. När muslimer däremot själva är i majoritet, är de angelägna om att minoriteter ska sakna rättigheter.

  Läs vad Ayaan Hirsi skriver i sin bok “Reformera Islam.” (några rader ur boken): “Så har vi de stater där intolerans ingår i lagstiftningen. Pakistans kristna är en mycket liten minoritet, omkring 1,6 procent av en befolkning på 180 miljoner. Men de utsätts för kraftig segregering och diskriminering. De får handla endast i några få torftigt sorterade butiker, de får inte hämta vatten från brunnar reserverade för muslimer och tvingas begrava sina döda ovanpå varandra på små gravplatser därför att muslimer inte får begravas i närheten av människor med andra bekännelser. De underkastas också Pakistans drakoniska hädelselagar som förbjuder all bekännelse till den kristna treenigheten.”

  Om Saudiarabien: “Trots att över en miljon kristna lever i Saudiarabien som gästarbetare eller i andra funktioner är det förbjudet för kristna att be till och med privat. För att genomdriva dessa totalitära restriktioner gör den religiösa polisen regelbundet razzior hos kristna och åtalar dem för hädelse i domstolarna där deras vittnesmål har mindre tyngd än en muslims. I Saudiarabien får inga kyrkor byggas och i läroböckerna befästs den antikristna och antijudiska dogmen: sjätteklassare får lära sig att “judar och kristna är de troendes fiender”. En lärobok för åttonde klass innehåller följande: “Aporna är sabbatens folk, judarna, och svinen är de otrogna, Jesus anhängare, de kristna.”

  (mer finns att läsa ur förhandsläsning “Reformera Islam”, Google Böcker):
  https://books.google.se/books?id=IBxpBwAAQBAJ&pg=PT24&dq=reformera+islam+en+k%C3%A4ttares+historia&hl=sv&sa=X&ved=2ahUKEwjXkcKvkKrqAhWsxaYKHXjDB8AQ6AEwAHoECAYQAg#v=onepage&q=reformera%20islam%20en%20k%C3%A4ttares%20historia&f=false

 7. En vallaby befann sig, för några år sedan, i Växjö-trakten. Jag förmodar att de småländska älgarna måste skämmas.
  Nä, jag förstår inte heller logiken…

 8. Bilan har givetvis rätt att tycka vad hon vill. Men det borde ställas krav på kunskap och omdöme hos chefer i Expressen.

 9. Vad gör man i den vita delen av planeten, när man äcklas av att vara i den ? Inte skulle jag bo i ett land som jag hatar så in i pesten som vissa gör, men troligen är det bidragen och alla andra pengar som strömmar in till kontot som lockar mer än hatet. Kanske finns en anledning till att vissa världsdelar ser ut som dom gör, ingen gör något och bara gnäller istället för att hjälpa till för att landet ska fungera

 10. De Geer gav Axel Oxenstierna fyra svarta i present. Det är möjligt ingenting jag hade en aning om, men vad jag däremot känner till att europeiska slavar, tillfångatagna under muhammedanernas raider mot Medelhavets norra stränder och mot europeiska fartyg ute till havs var ett eftertraktat byte, Både för att länderna på Medelhavets södra kust kunde utkräva lösen av de tillfångatagnas hemländer eller skänka de tillfångatagna vita, kristna till härskaren. Unga pojkar som kunde kastreras och vithyllta, blonda kvinnor var särskilt eftertraktade.
  Den människosynen var nog mer eller mindre förhärskande över klotet på den tiden eller utmärkte sig folket från Afrika redan då som människorättskämpar och arbetade mot slaveriet?
  Och hela Afrika samt hela den muhammedanska världen har väl varit kända för sin slavhandel? Kungar i Afrika sålde svarta krigsfångar vidare till slaveri på Afrikas horn och vidare österut.

  • Selektiv hörselskada. Det som talar emot de svarta och araberna om slavhandel, vill de inte höra talas om.

 11. Ja i Sverige bor vita. I Afrika bor det svarta och bör stanna där för sin hälsas skull.

 12. Finns ett rätt säkert recept mot den oförskämda blaskan
  Ex pressen som vit ge helt enkelt fan i att köpa skiten, är
  dom oförskämda mot dem som är deras kunder så ska
  dom inte gynnas, där är nog inte många Somalier som
  köper den, för mer än tolv år sen slutade jag att köpa den
  och det går bra att klara sig utan, så de är bara att fortsätta
  att krympa upplagan för dem,! Nya pemiteringar på gång?

 13. Bilan Osman ska ta reda på sina rötter. Muhammeds krig, räder, förslavanden, halshugganden, barngiftemål. Gräv lokalt även kring Somalia, gå vidare med brottstatistiken i Sverige sedan. Låt oss se listor på det.

  Du är tröttsam Bilan. Så malingt tröttsam… Du är ett ‘offer’ för det ger dig publicitet. Och pengar.

 14. Varför skall en negerkvinna kräva speciella rättigheter i Sverige, där hon inte hör hemma alls?

 15. Om de nu hatar Sverige och Svenskar så mycket, varför reser de inte hem till sitt kvaddade torra sandbesudlade skitland ?

 16. Hur högt i IQ ligger i befolkningen
  Afrika?
  Om de avlar fler barn än vad de
  själva och landet kan föda, så har
  de fel planering!
  Fel planering visar låg intelligens!

  Är det vi som ska ta konsekvensen
  av deras låga intelligens?

  Hon passar nog bättre hos sina
  rasfränder?

 17. Bilan Osman borde läsa på i ämnet islam och slavar INNAN hon öppnar sin trut och kritiserar vita svenskar. Hon gör sig bara löjlig. Respekt gör man sig förtjänt av. Här framträder kulturskillnaderna extra tydligt.

 18. Petterssons rubrik säger allt om denna enfaldiga kvinna vid namn Bilan Osman.

  Säger och visar även väldigt bra, hur extrema Expo som organisation, är också.

  Så det fantastiskt fina svenska ordspråket får då ljuda ut till Bilan.

  “Åsnan känns igen på öronen, den dumme på sina ord.“

  • Bilan Osman: I sommar besöker jag äntligen Somalia. I sommar ska jag för första gången i mitt liv besöka Somalia. Jag åker till hamnstaden Bosaaso där mina morföräldrar och närmsta släkt fortfarande bor kvar. Det känns både nervöst och spännande. Men framför allt surrealistiskt. Äntligen händer det. Jag ska göra det jag talat om att göra så länge jag kan minnas. (Publicerad 9 feb 2016)

   Läs mer på:

   https://www.expressen.se/kronikorer/bilan-osman/i-sommar-besoker-jag-antligen-somalia/

   Vilka var orsakerna till att Bilan Osmans upphaussade och efterlängtade resa till Bosaaso verkar ha blivit inställd?

   Bilan Osman reste sannolikt ALDRIG på sin upphaussade & efterlängtade semesterresa till sina morföräldrar och närmsta släkt, vilka bor kvar i Bosaaso i Pund- ….Sorry Puntland i Somaliland på den nordligaste delen av Afrikas horn.

   På Bilan Osmans Twitter-flöde kan man se vad hon har haft för sig ända sedan hon annonserade sin avsikt att resa till Somalia.

   Bilan har bl a ”arbetat” för Expo under Almedalsveckan i Visby, besökt Gnosjö, Kiruna, Berlin, Skåne, Linköping (där hon påstår sig bo), Täby (där hon också påstår sig bo), Kramfors, Kronoberg, Hässleholm, och …

   ”Första dagen på semestern. Vaknar halv sex för att prata ”svenska värderingar” på P1 morgon” … etc etc.

   https://twitter.com/bilaaan1

   På Twitter kan jag inte hitta en endaste liten stavelse för hela sommaren 2016 om att Bilan Osman verkligen reste till Somalia och kom tillbaka till Sverige därifrån. Om hon varit där så är isf allt höljt i dunkel, avsiktligt eller ej. Vem vet?

   Kolla gärna själva på Twitter-länken ovan! Varning! Där finns fullspäckat med rent dravel att bläddra igenom.

 19. Om hon inte trivs med den svenska
  omgivningen så bör hon söka sig till
  där hennes ras har sina rötter.

  Är muslimer Sveriges framtid?
  Vilken nytta gör muslimerna i Sverige?
  Varför lever de i en drömvärld?
  Varför säger deras ”lagbok” att de ska
  betrakta oss som fiender?
  Vill vi ha fiender i Vårt Fosterland?
  Kan vi ha fiender i Vårt Fosterland?
  Fiender betyder krig!
  Vill vi ha krig i Sverige?
  Har muslimerna vapen i sina
  stridsledningscentraler?

 20. Jösses vilket blåst höns ! Beklaga sig över någon slags påstådd rasism genom att kasta skit på alla svenskar med vitt skinn. Hudfärgen är tydligen ett genomgående tema för dom som påstår sig stå över sådant.
  Fortsättning på punkt 1-5 ; Punkt 6) Det är i Sverige de allra flesta kriminella är av utländskt ursprung.

 21. Denna märkvärdiga kvinna tillhör de som uppenbart är ute efter att skapa negativa reaktioner mot den grupp hon säger sig företräda.
  Aldrig har jag önskat att svarta återvände till den kontinent de kommer från så mycket som när Osman syns på bild och i text.

  Dessa ord är ren lögn och varför Expressen tillåter detta säger kanske mer om blaskan än vi tidigare anat.
  “Det är i Sverige minoriteter inte får tillträde till arbets- och bostadsmarknaden. Och om de får det så är deras lön lägre än majoritetsbefolkningens”

 22. Vad har svarta uppfunnit i värlshistorien?Visa mig ett land i afrika som det är ordnining i och det finns riktig demokrati.Sådana som hon kanske skulle göra mer nytta i Somalia .

 23. “Vissa” borde gå i skolan och lära sig mer historia innan tungan slinter. Uttalandet är som ett litet barns som inte vet bättre.

Kommentera