Vänsterpartiet om migrationen: ”Finns möjlig majoritet om S vill”

INVANDRING. Vänsterledaren Jonas Sjöstedt välkomnar att Miljöpartiet satt ner foten i frågan om ett volymmål för hur många asylsökande Sverige ska ta emot per år. Han menar att detta öppnar för att Socialdemokraterna kan välja att samarbeta med andra partier som Miljöpartiet, Vänsterpartiet och Centerpartiet och inte bara ”springer efter Moderaterna”.

Antal riksdagsledamöter enligt valet den 9 september 2018.

–Här finns en möjlig majoritet om Socialdemokraterna vill det, säger Sjöstedt i TV4 Nyhetsmorgon.

-Pettersson tvivlar på att Sjöstedt kan få ihop en majoritet. S, C, V och MP får tillsammans ihop de 175 mandat som behövs för majoritet men i dessa fyra partier måste finnas någon person som inser att migrationspolitiken är ohållbar och sedan går emot partilinjen.

För övrigt håller jag med Sjöstedt att Sverige inte ska splittra familjer, det går bra att återförenas i hemlandet. Vi ska även stå upp för asylrätten där första säkra land gäller.

Men, något är fel på vissa partier, trots migrationskrisen 2015, så genomfördes gymnasieamnestin i maj 2018 och anhöriginvandring utan krav på försörjningsplikt utvidgades i juni 2019 och de vill fortsätta galenskaperna…

Jonas Sjöstedt och Stefan Löfven, pressbild Socialdemokraterna CC-licens

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Vänsterpartiet om migrationen: ”Finns möjlig majoritet om S vill”

 1. Det ryktas om att Annika Strandhäll o Morgan Johansson är ett par. Kul för dem.

  Skulle inte MP kunna gifta sig med S? Så slipper de käbbla o oroa sig om de kommer in nästa riksdagsval.

  • Ja, kaka söker maka, tur att det hålls inom familjen så ingen annan drabbas !
   Vilket radarpar…….

 2. För den anti-demokratiske gåslever-kommunisten är makten alltid viktigare än politikens innehåll. Vill han medvetet skada Sverige ? Svar : JA !

 3. Östermalskommunisten har talat !!!!!
  På den gamla goa tiden sattes svenska kommunister och övriga samhällsomstörtare i Interneringsläger för landets säkerhet.
  Man kan bara må väldigt dåligt när man ser denna välgödda Marxist sitta i PK-media och predika om en rättvis migrationspolitik med familjeåterföreningar m.m….

 4. I dagens GP Debattsida kan man läsa ett intressant inlägg av en MP-politiker i Göteborg om vad hon tycker om Miljöpartiets migrationspolitik.
  Det tycks finnas en eller annan verklighetsförankrad miljöpartist också.

 5. Att det finns så svagbegåvade människor som miljöpartister och vänsterpartister som har fått förtroende att leda landet Sverige tror man bara inte är sant.

 6. Att det möjligen finns fyra partier S, C, V och MP, som är beredda dra ner Sverige i ekonomisk och social kris genom den i särklass högsta migrationen bland nordiska länder är obegripligt i sig. Dessutom förmodligen olagligt enligt principer för mänskliga rättigheter. Urbefolkningen i ett land har många naturliga rättigheter, som valda politiker ska skydda. Därför behövs ett militärt försvar också.

 7. Så typiskt kommunisterna att det inte är bra för landet det ger de fanken, bara för att få vara med och sitta på en taburett. Enda skälet är att det ger mer slantar till egen ficka.

 8. Om Sossarna går MPs o Vs väg så krattar man manegen för M o SD vid nästa val det vet de om. Hur de än gör så har de ändan bak.

Kommentera