Ett enkelt råd till Bilan Osman…

INVANDRING. Bilan Osman, medarbetare på vänsterextrema Expo har med all önskvärd tydlighet visat att hon inte trivs i landet där hon föddes, i går skrev Bilan om att Sverige varit vithetens högborg.

Bilan Osman är född i Sverige men hatet finns kvar, undrar varför SvD accepterar detta rasistiska hat och varför inte Bilan flyttar till Somalia där hon har sina rötter och släkt.

-Pettersson har bara ett råd, en enkel resa, till ett land med nästan 100 procent svarta och lika många muslimer, där släkten finns och föräldrarna säkert längtar till, åk Bilan. Somalia är ett underbart land och Sverige får fortsätta vara vitt…

 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Ett enkelt råd till Bilan Osman…

 1. Att skylla ifrån sig på andra är klassiskt. Hitler skyllde påjudarna. BLM skyller på judarna.
  Bilan räcker inte till. Man kan sätta på sig ett huckle och skylla på rasism. Får man inte jobbet skyller man på rasism, mobbing.
  Att jag är kvinna, är vänsterhänt, finnar. Tunt hår. Skägg.
  Efter dessa attacker-tror hon att hennes kamrater från Somalia får det lättare att skaffa jobb nu? Att inlemmas, att få vara med?
  Om jag utgår från mig själv som småföretagare? Se ansökningarna och fundera. Vad händer i fikarummet om någon är förbannad då dottern blivit våldtagen av en afghan? Vad säger pappan? Vad gör afghanen? Tiger och går till Expressen, DO, Jämo, Expo aschberg SVT. Tar på sig offerkoftan hos Malou?
  För att undvika det anställer du ingen invandrare, du bjuder inte din granne av annat ursprung på fika.
  Hon och hennes grupp hoppar sedan på nästa tuva där man kan mjölka svensken på några till skattekronor.
  Vad blir nästa? När tar pengarna slut?
  Ska råttorna lämna skeppet då? Hittar de någon galjonsfigur som följer med till botten? En ny Greta-flickebarn med flätor?

 2. Sverige är vithetens högborg.det är nämligen så att vi svenskar bor här o är vita!är du rasist o inte tål vita så är det bara att åka hem för gott.o du! Glöm inte släkten

 3. Arma krake!
  Kan det vara så att Bilan lider av ett mindervärdighetskomplex? Hon ser vita som något som hon aldrig kan bli! Därför är vitt orättvist! Bilan är arg på vita, även de som hon aldrig har träffat och som hon aldrig någonsin kommer att träffa! Vita som är döda och vita som ännu inte fötts.
  Bilan är arg för att vitt finns! Det som hon aldrig kan bli.
  Det är synd och tråkigt när en människa inte är stolt över sig själv.
  Arma krake!

 4. @J-E Ö, din fråga besvaras med; De blir inte efterblivna. De är födda sådana. Stackars föräldrar.

 5. Jag är vit, blond och blåögd, och förbaskat stolt över detta! Vad jag inte kan förstå är följande: Hur kan någon fastna för extremvänsterns konstiga syn på världen, och bli en av de vänsterefterblivna? Har denna vänster lyckats med någonting över huvudtaget – förutom att skapa en massa vänsterefterblivna?

 6. För varje dag som går, pallar jag allt mindre med svarta rasister som gnäller och gnäller om allt.
  Hon tillhör för tusan de privilegierade, precis som många andra proffs gnällspikar.
  Bah Kunke, Timbuktu, Kawesa är andra exempel på detta.
  Så jäkla petetiskt.

 7. ”Bilan” verkar vara ett riktigt ”goddag YXSKAFT”! Begriper tydligen inte mer än ett genomsnittligt barn på ”sexårs”!

 8. Jag har aldrig träffat på så mycket rasism som hos mörka människor och afrikanska länder , denna Bilanur osmanur eller vad denna person heter ut från mitt land tack, detta land ska skydda, ta hand om , värna den Svenska befolkningen och deras barn, vi är minoritet snart i vårat eget land.

 9. Nu ska man inte låta sig förvirras av detta kvalificerade nonsens. Hon angriper Sverige bland annat med argumentet att Carl von Linné var rasbiologins fader. Skitsnack!

  Nu kan man ju känna sig skamsen över att man vet så lite om Linné, men det betyder inte att hon har rätt. Tvärtom, det är säkert någon vänsterhistoriker matat henne med detta ”faktum”.

  Jag är övertygad om att jag vet mer om Haile Selassie än hon vet om Linné.

 10. De eller deras föräldrar har flytt från det dom säger ett dåligt liv i hemlandet. Från länder, som trots att västländer gett bistånd sedan 1940-talet aldrig klarat organisera upp ett fungerande samhälle. När de fått uppehållstillstånd i Sverige vill många i det nya landet återskapa det samhälle de lämnat, ibland med gamla invanda klanmetoder. Sverige riskerar bli ett land i ruiner och fattigdom om den här typen av invandring fortsätter. Det är inte rimligt att någon kan resa genom flera säkra länder för att söka asyl där man får de fetaste bidragen villkorslöst. Normala svenskar i Sverige är upptagna av arbete med dagliga plikter och orkar inte i oändlighet bära upp ett samhälle, som tycks bli så fyllt av invandrares hat. Det pågår rasism med upprepade hatbrott mot svenskar och det kräver särskilt snabba och effektiva åtgärder Dvs. det behövs en regering och myndigheter, som förstår allvaret och kan ta ansvar på riktigt. Det går inte att vänta.

 11. Ha, dessa flickor skulle få en chock om de
  flyttade t Afrika. Innerst inne vet de det.
  Eftersom svensken bara backar, prövar
  de hur långt de kan gå. Svenskar vakna upp. Arma land

 12. Vad är det för fel på dagens ungdomar och då företrädesvis flickor som verkar att ha förlorat sin kompass i verkligheten , gäller förresten även vuxna kvinnor . Vad är det som dom söker , är det en stunds uppmärksamhet i press eller tv så att dom blir kända som alla dessa ”influencers”som mestadels kvinnfolk följer och avgudar ,samtidigt som dom blir hjärntvättade så att deras förmåga att tänka självständigt och kritiskt har gått överstyr .

Kommentera