Stäng

Tre afghaner knivhuggna i centrala Stockholm, en dog på sjukhus

BROTTSLIGHET. Tre personer har knivhuggits i centrala Stockholm. Två av dem knivhöggs på Västra Trägårdsgatan och den tredje i Kungsträdgården, precis i närheten. Enligt Stockholmspolisen ska det ha varit ett slagsmål på platsen och SOS-alarm bekräftar att det pågår en insats i området.

– Tre ambulanser, en akutläkarbil och sen har de även ett ledningsfordon. Vi fick in larmet 19.49, säger Ola Nilsson, teamledare på SOS.

En misstänkt gärningsman är gripen enligt uppgifter till tidningen. Gärningsmannen ska ha lindriga skador. Skadeläget för en av de andra är allvarligt.

Uppdatering: En av afghanerna har avlidit.

Alla tre offren för knivattacken är unga män födda i Afghanistan. Ingen nationalitet på den misstänkte gärningsmannen nämns.

Polisen

-Pettersson säger att mångkulturen är spännande…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 reaktioner på “Tre afghaner knivhuggna i centrala Stockholm, en dog på sjukhus

  1. Knarkmaffian på de gator slåss om revirer .Kungsan är ett ökänt knarknäste så det var ingen förlust.

  2. Brukar handla om bråk mellan afghaner och somalier, så därför kanske gärningsmannens identitet kan fastslås

  3. ”Unga män”. Kanske de tillhör dem som omfattades av gymnasielagen. Då borde de ju ha varit hemma och pluggat så de kunde få jobb och bidra med skatt till det svenska samhället. Fast det kanske inte var därför de kom till Sverige.
    .

Kommentera

%d bloggare gillar detta: