Stäng

Socialdemokrat skänker pengar till kriminella

Jan Emanuel Johansson, riksdagsledamot för Socialdemokraterna 2002 – 2006, har skänkt pengar till militant organisation och känner ingen större ånger över det.

GP avslöjar att Jan Emanuel skänkt pengar till ökända Djurfront och raljerar på frågan om han inte har ett ansvar i att ta reda på vart hans donerade pengar går.

”…det har hänt värre saker i historien…//…Att en minkfarmare skulle tycka illa om mig. Åh, vad konstigt. Jag kan garantera att den här minkfarmaren inte tyckte om mig före detta heller”

Detta apropå trakasserier och rena mordhot som Djurfront använt mot en minkfarmare på Västkusten.

Jan Emanuel Johansson (S) har på senare år tjänat tiotals miljoner på sin roll som entreprenör inom asylindustrin. Några av de pengar har tjänat används nu till att finansiera en rörelse som använder våld för att nå sina mål.

GP

Islamister, vänsterextremister och högerextremister har sedan en tid fått sällskap bland grupper med epitetet våldsbejakande extremister. Det är Centret mot våldsbejakande extremism som anser att Djurfront och andra djurrättsaktivister numera kan klassas bl.a. de övriga nämnda.

Svensk jakt

1 reaktion på “Socialdemokrat skänker pengar till kriminella

Kommentera

%d bloggare gillar detta: