Den nya Sverigebilden, vem försvarar Jenny Pipers rätt till yttrandefrihet?


ISLAM. ”Qatar? Saudiarabien? Nej, Sverige Ystad 2020! Mitt bland badande svenskar i vanliga badkläder badar kvinnan i tält, medan mannen så klart har enbart badbyxor. Rätt så ofräscht och vidrigt med tanke på det uppenbara kvinnoförtrycket! Tack Sveriges syltryggar till politiker som skapat det nya Sverige där vi alla tvingas acceptera den nya Sverigebilden oavsett vad vi tycker om saken och där jämställdhet mellan könen numera är ett minne blott!”, skriver samhällsdebattören Jenny Piper på sin blogg och i ett Facebookinlägg

Ystad, Sverige år 2020. Foto: Jenny Piper.

Jenny Piper skrev om kvinnoförtryckande kläder på svenska badstränder. Det dröjde inte länge innan Pipers inlägg överösts med hatiska och direkt hotfulla kommentarer från svenska islamister och sympatisörer. ”Såna som du borde brännas på bål”, skriver en upprörd man. Många av kommentarerna har även gett Piper stöd.

Jenny Piper avslutar med ett ”Tack” till Sveriges politiker. ”Tack Sveriges syltryggar till politiker som skapat det nya Sverige där vi alla tvingas acceptera den nya Sverigebilden oavsett vad vi tycker om saken och där jämställdhet mellan könen numera är ett minne blott!”

-Pettersson läser, hos Jenny Piper och på Nyheter idag och undrar om polisen och Säpo kommer att jaga dessa näthatare på samma sätt som de jagar pensionärer och 15-åringen häromdagen som spårades med hjälp av Interpol i Washington, eller om Polisens nationella operativa avdelning (NOA) kommer att jaga dessa hotare och hatare på samma sätt som de jagade Pettersson för en bild på batikhäxor.

Jag misstänker dock att politiker, journalister, myndigheter och opinionsbildare inte kommer att ställa upp för Jenny Piper och hennes rätt till yttrandefrihet. Det är skillnad på vem som säger vad.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Den nya Sverigebilden, vem försvarar Jenny Pipers rätt till yttrandefrihet?

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: