Den nya Sverigebilden, vem försvarar Jenny Pipers rätt till yttrandefrihet?

ISLAM. ”Qatar? Saudiarabien? Nej, Sverige Ystad 2020! Mitt bland badande svenskar i vanliga badkläder badar kvinnan i tält, medan mannen så klart har enbart badbyxor. Rätt så ofräscht och vidrigt med tanke på det uppenbara kvinnoförtrycket! Tack Sveriges syltryggar till politiker som skapat det nya Sverige där vi alla tvingas acceptera den nya Sverigebilden oavsett vad vi tycker om saken och där jämställdhet mellan könen numera är ett minne blott!”, skriver samhällsdebattören Jenny Piper på sin blogg och i ett Facebookinlägg

Ystad, Sverige år 2020. Foto: Jenny Piper.

Jenny Piper skrev om kvinnoförtryckande kläder på svenska badstränder. Det dröjde inte länge innan Pipers inlägg överösts med hatiska och direkt hotfulla kommentarer från svenska islamister och sympatisörer. ”Såna som du borde brännas på bål”, skriver en upprörd man. Många av kommentarerna har även gett Piper stöd.

Jenny Piper avslutar med ett ”Tack” till Sveriges politiker. ”Tack Sveriges syltryggar till politiker som skapat det nya Sverige där vi alla tvingas acceptera den nya Sverigebilden oavsett vad vi tycker om saken och där jämställdhet mellan könen numera är ett minne blott!”

-Pettersson läser, hos Jenny Piper och på Nyheter idag och undrar om polisen och Säpo kommer att jaga dessa näthatare på samma sätt som de jagar pensionärer och 15-åringen häromdagen som spårades med hjälp av Interpol i Washington, eller om Polisens nationella operativa avdelning (NOA) kommer att jaga dessa hotare och hatare på samma sätt som de jagade Pettersson för en bild på batikhäxor.

Jag misstänker dock att politiker, journalister, myndigheter och opinionsbildare inte kommer att ställa upp för Jenny Piper och hennes rätt till yttrandefrihet. Det är skillnad på vem som säger vad.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Den nya Sverigebilden, vem försvarar Jenny Pipers rätt till yttrandefrihet?

 1. Yttrandefrihet är en grundläggande demokratisk rättighet. Den har människor tom dött för. Men också därför är det bra att dom anti demokratiska krafterna visar mer och mer av sitt fula tryne.

 2. Exakt
  hon har rätt
  skall vi acceptera det i detta framstående land som går hårt mot alla orättvisor i hela världen, samtidigt som de sänker sitt eget land ner i smutsen och gör om Landet till UTOPI för förvrängd kvinnosyn??
  POLITIKER VAKNA, FÖR DETTA ÄR INGET SOM BEFOLKNINGEN NÅGONSIN ÖNSKAT.
  Över 100 års kamp för ett rättvist samhälle och så skall detta bara glida förbi utan åtgärd, som att det inte finns ett problem.
  Landets storhet som rättfärdigt humant land demonteras ner mitt framför ögonen på befolkningen.

 3. ”Mike Youness” bekräftar helt öppet sin medeltida syn på livet.Lågt IQ ,om det ens är mätbart.

Kommentera