Över 80 procent av alla överfallsvåldtäkter begås av invandrare

BROTTSLIGHET. En genomgång av all våldtäktsdomar i Danmark under ett och ett halvt år visar att 10 av 12 som dömts för våldtäkt är utlänningar, invandrare eller ättlingar till invandrare. “Det är skrämmande. Och det säger mig att det är något helt fel i några av invandrarsamhällena i Danmark, säger integrations- och invandringsminister Inger Støjberg (V) till BT.

En liten och en stor migrationsminister

Siffran kommer från en unik granskning som BT gjorde av alla våldtäktsdomar från januari 2016 till maj 2017. Översynen är den första i sitt slag och de kommande veckorna kommer BT att fokusera på de människor som våldtar i Danmark .

Overfallsvoldtäkter, där offret och gärningsmannen inte känner varandra eller bara känner varandra mycket perifert, är den typ av våldtäkt som är den minst dömda i Danmark. Under över ett och ett halvt år har 12 personer dömts för denna typ av våldtäkt. Av dessa är 10 invandrare eller ättlingar till invandrare. De kommer från bland annat Makedonien, Somalia, Bulgarien, Irak och Eritrea. Alla förövare i våldtäcksfall är män, visar översynen.

Läs vidare på BT…

-Pettersson säger att undersökningar i Sverige och Norge visar på liknande resultat. De utom-europeiska invandrar ser sig inte som en del av samhället.

Invandrarmän som anklagas för våldtäkt, särskilt i Sverige, skyller på kvinnan – offret – och kallar henne för hora och säger att hon uppförde sig på ett sätt så hon var själv skyldig.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Över 80 procent av alla överfallsvåldtäkter begås av invandrare

 1. Ockupation var ordet.
  Inflyttning av privatpersoner av ockuperande stat var inte tillåtet under krigstid…men i fredstid?

 2. Mycket har förändrats sedan Islamisterna ockuperade oss i Norden.
  Våldtäkter och annan kriminalitet sker nu i en utsträckning varje dygn i mängd,som under ett tidigare kvartal…
  Betr. sabotage läste och hörde vi över hur dessa IS-terrorister i Syrien förstörde uråldriga tempel,och hela gamla 1000-åriga städer,som stod under FN´s beskydd.
  Idag har delar av dessa IS-terrorister flyttat till Abzurdistan och bedriver nu samma taktik,för att förstöra vår kultur.
  Senast i raden blev Hembygds-museét i Kävlinge,som i natt stacks i brand. C:a 5.000 ovärderliga föremål från gamla århundraden gick förlorade i samband med attentatet.
  Statsstyrda TV undvek av naturliga skäl,att informera,om orsaken till branden !!

 3. Går vi sedan in djupare i frågan, som blir procent talet ännu högre i fråga om gruppvåldtäkter.
  För hat/domineringsvåld är vi uppe i nästan100 av100.
  Pk vänstern vill förklara det höga antalet invandrare dömda till fängelse, med rasism, inte att de begår mycket fler grova brott, speciellt mot andra folkgrupper. Att inte alla är invandrare är kriminella, förändrar inte sanningen.

 4. Lite överraskande låg siffra från Nyadeln. Den gamla adeln – i form av kronprinsessan – ska tydligen invigningstala när HBTQ-perversionerna drar igång.
  Samband? Troligtvis något åtminstone.
  Jag säger skicka ut det förstnämnda och lägg ner det andra. Omgående.
  Båda grupperna pissar på svenska folket och förtjänar endast förakt.

 5. Här är nog siffran ännu högre. Gissar på 90%.
  Då allting mörkas här så misstänker jag det

 6. Hur länge ska våra myndigheter tillåta att våra kvinnor och även män utsätts för detta trauma och var finns alla organisationer, främst de som står upp för kvinnor? Var är ni och var demonstrerar ni? Jag ställer gärna upp i det demonstrationståget Det behövs också en organisation som står upp för familjen. Efter en våldtäkt drabbas ju alla i familjen. Kanske finns det lite projektpengar från Allmänna Arvsfonden för detta behövliga ändamål?

 7. fantastiskt, men i sverige finns säkert samma statistik, men uträknad av någon IQ befriad PK fantast och som ger ett resultat att de bara berikat våra barn med 100 säd.
  Ett land i totalt förfall.

 8. “Pettersson säger att undersökningar i Sverige och Norge visar på liknande resultat. De utom-europeiska invandrar ser sig inte som en del av samhället.”

  Om man från barnsben får höra att man tillhör de utvalda och alla andra är “smuts” är det inte så konstigt att man uppför sig som man gör mot andra.

  Det finns bara en lösning, att isolera dem i deras fantastiska hemländer så de slipper lorta ner sig. Sedan tycker jag att de inte ska behöva solka ner sig med västvärldens dekadenta produkter heller.

Kommentera