Bah Kuhnke kritisk: S föreslår i princip SD-politik

INVANDRING. Europaparlamentariker Alice Bah Kuhnke är kritisk till den migrationspolitik som M och S har lämnat bud om i migrationskommittén, skriver Aftonbladet.

”Det volymmål som SD då krävde (i valet 2010, reds.anm.), blev utskällt av alla andra partier. När Moderaterna för några år sedan ens nämnde tanken på att se flyktingar som volymer krävde Stefan Löfven en offentlig ursäkt. Det är uppenbarligen andra tider nu”, skriver Alice Bah Kuhnke på Facebook – Ett volymmål är oförenligt med asylrätten, säger hon till tidningen.

S har i dag suttit i en informell sidoförhandling om migrationen med de forna allianspartierna M, C, L och KD, enligt Expressens källor. – Om S kommer överens med oppositionen utan oss så spräcker de regeringen, säger Grön Ungdoms språkrör David Ling.

-Pettersson säger att Alice Bah Kuhnke och många andra surrar om att följa asylrätten, hade vi gjort det hade Sveriges problem varit obetydliga idag och att föra SD-politik är minimikrav för att få ordning på Sverige.

Varför följer inte Sverige FN:s flyktingkonvention?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Bah Kuhnke kritisk: S föreslår i princip SD-politik

 1. Ska sossarna vika ner sig i migrationsfrågan och komma överens med oppositionen? Tvivelaktigt med tanke på det inflytande som Tro och Solidaritet har på sossarna. Nuvarande regering är i alla fall helt enligt Tro och Solidaritets önskan, Peter Weiderud, dåvarande ordförande, skrev i November 2013, citat:
  ”Socialdemokrater för Tro och Solidaritet kan inte acceptera en socialdemokratiskt ledd regering som bygger på ett parlamentariskt underlag där Sverigedemokraterna är vågmästare. Vi välkomnar dagens besked från partiledningen i regeringsfrågan. Viktigt också med beskedet är Miljöpartiet är en naturlig samarbetspartner, men det för mig viktigaste beskedet är den tydliga viljan att kunna samarbeta över blockgränserna. Sverigedemokraterna som vågmästare, ger detta extrema parti, med en människosyn som tydligt avviker från alla andra riksdagspartier, ett alldeles orimligt inflytande…….ser jag det som naturligt att både vi och Folkpartiet är beredda att ta det parlamentariska ansvar som krävs för att Sverige kan kunna styras utan inflytande från ett rasistisk parti. Folkpartiet är det borgliga parti som tydligast stått upp mot Sverigedemokraternas människosyn.”
  https://news.cision.com/se/socialdemokrater-for-tro-och-solidaritet/r/sverige-kan-styras-utan-inflytande-fran-rasistiskt-parti—nar-s-gar-till-val-pa-eget-manifest,c9494902

  Tro och Solidaritets nuvarande ordförande Ulf Bjereld i aktuellt i Politiken: ”En röst för generös migrationspolitik” ”– Det är en skammens politik med EUs stängda gränser och flyktingavtal med Turkiet”, säger Ulf Bjereld.

  Socialdemokrater för tro och solidaritet kräver:
  • Permanenta uppehållstillstånd.
  • Underlätta för familjeåterförening.
  • Verka för en mer generös migrationspolitik inom EU
  • Tillsätt en nationell samordnare mot islamofobi och antisemitism.
  • Möt Sverigedemokraterna med en modern kulturpolitik för mångfald, religionsfrihet och demokrati.
  https://aip.nu/2017/03/24/en-rost-generos-migrationspolitik/

  Ledarsidorna: ”Socialdemokrater för Tro och Solidaritet kräver inflytande över MSB”:
  https://ledarsidorna.se/2019/02/socialdemokrater-for-tro-och-solidaritet-kraver-inflytande-over-msb/

  Terrorforskaren Magnus Ranstorp:
  ”För mig är det helt sjukt att Tro och solidaritet har en plats i Verkställande Utskottet inom Socialdemokraterna med tanke på deras främjande av islamism inom politiken”
  https://publish.twitter.com/?query=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2FMagnusRanstorp%2Fstatus%2F1228815682462265344&widget=Tweet

 2. EU-parlamentarikern Alice Bah Kuhnke och alla hennes kamrater i MP-partiet tycks fortfarande befinna sig i fantasins och sagornas värld …

  https://4.bp.blogspot.com/-pt3k6JlJ3ns/WMr-64rhtAI/AAAAAAAAGAY/SlMto5xD_nU4V6OTZpWoONPg13KjiCaOACLcB/s640/Alice%2BbahLow.jpg

  Jeanders bildblogg

  … fjärran från den bistra verkligheten som finns och hela tiden förvärras ute i vårt svenska samhälle.

  Citat nedan från SVT Text:

  117 SVT Text Lördag 27 jun 2020
  INRIKES PUBLICERAD 26 JUNI

  Fler IS-svenskar utreds för krigsbrott

  Ett 40-tal IS-svenskar utreds just nu
  för krigsförbrytelser. Det är en stor
  ökning och ett tydligt genombrott för
  svensk polis samt resultatet av ett
  omfattande internationellt samarbete.

  De misstänkta finns i såväl Sverige,
  Syrien som Irak. Utredningarna leds av
  sju särskilt utsedda åklagare
  i Stockholm, Göteborg och Malmö.

  -Vi hoppas kunna gå vidare och väcka
  åtal. I vissa fall har vi filmer och
  eller bilder från regionen, säger
  Marie Lind Thomsen, vice chefsåklagare
  vid riksenheten mot internationell och
  organiserad brottslighet, till SVT.

  Vad som nu dras fram i ljuset ute i det svenska samhället avspeglar sig också i opinionen där både (MP) och (S) fortsätter tappa väljare.

  Miljöpartiet får lägsta stödet på tio år (Publicerat idag 2020-06-27)

  Läs mer, se grafik och lyssna till ljudreportage på länken nedan:

  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7503980

 3. Negressan känner sig troligen sidosteppad… 😉
  Och en Grön lus hostar till om att spräcka något,som inte finns och aldrig funnits…
  Helt i takt med Abzurdien.

 4. Om ett land inte har förstånd att rätta mun efter matsäcken d.v.s. sätta ett mål på hur många som kan tas emot då har landet en dålig Regering.
  Det är ingens intresse att låta fler komma och bli en börda istället för en verklig resurs. De som kommer och inte kan få ett arbete för att försörja sig och de sina blir en förlust både för egen del och landet.

  • @gamgubben, Klokt
   Är det bara ”gamla” (gubbar) som är kloka.
   MIljöpartister, med eller utan cigarr (i munnen) är okloka som inte förstår vilka frö de sått.
   Om de bara höll sig till djur och natur skulle de.bli kvar i riksdagen 2022 med bravur.

Kommentera