Cykeltjuven vet inte vad ödmjukhet är

GOTT OCH BLANDAT. Zlatan Ibrahimović  är född 3 oktober 1981 i Västra Skrävlinge församling i Malmö och en fotbollsspelare av världsklass. Zlatan har tilldelats Guldbollen elva gånger och anses allmänt vara Sveriges bäste fotbollsspelare genom tiderna. Han har gjort 62 mål i landslaget och är den främste målgöraren genom tiderna.

Under sina 18 år som utlandsproffs har svensken vunnit ligan vid elva tillfällen med fem olika klubbar i fyra länder och blivit skyttekung i italienska Serie A två gånger och i franska Ligue 1 vid tre tillfällen. Ibrahimović är den ende som spelat för sju olika klubbar i Champions League, där han med sina 48 mål också intar en delad niondeplats i skytteligans maratontabell.

Nåväl, trots Zlatans enorma erfarenhet och att han börjat bli en mogen man med sina 38 år så vet han inte vad ödmjukhet är.

– Pettersson tror att det kan straffa sig, även om han har glimten i ögat, borde han växa upp,  ingen är gud…men Zlatan är idol för många unga och borde kunna vara ett bättre föredöme.

Cykeltjuven Zlatan

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Cykeltjuven vet inte vad ödmjukhet är

 1. Sa inte Hemingway att det finns bara 2 sporter , bergsklättring och motorsport . Allt det andra är bara lek . Så allvarligt är det . Kulan i luften , bollen är rund , allt kan hända !! Bara folk har roligt med bollen så är väl det gott nog ? Motorsport gäller för mig . Mvh Sjöström

 2. Nu kan även Coca Cola förknippas med rasism, företaget gör ett uppehåll med annonsering på 30 dagar i massmedia !
  Trodde att världen snart skulle vara tillräckligt sjuk men det bara fortsätter, varje dag någon ny idioti.

 3. Kalla mig gammaldags, men redan när basketklubbarna på 70-talet importerade negrer reagerade jag. Ett svenskt lag skall bestå av svenskar.

  Z är inte svensk. Det räcker inte att födas i gettot Rosengård.

  Man skall ha ett svenskt namn. Man skall inte vara musselman. Man skall inte se så ful och utländsk ut.

  Jag har föraktat denne utlänning sedan jag först hörde talas om honom, för 5-8 år sedan. För jag skulle aldrig intressera mig för någon arbetarsport!

 4. Äh, det är väl inte så farligt, det är ju som han säger; Zlatan är Zlatan. Våra folkvalda kör med den grejen hela tiden, ingen som klagar. Pengar gör en inte lycklig, men man man vill väl leva, inte bara överleva? Fortsätt rösta så får du som du vill. #demokratur

  • Om ni undrar var statyn är, vilket ni förmodligen skiter blankt i, så kan jag tala om att den ligger på mattan i Björn Ranelids vardagsrum på Södermalm. Där får den omvårdnad. Näsan är fortfarande inte intakt, hur det ser ut med andra utstående kroppsdelar förtäljer jag icke, min källa känner att det räcker där.

 5. Så var det då åter dags att citera den gamle romaren Juvialis, som myntade uttrycket ”Bröd och skådespel”. Allt för att få pöbeln att distraheras så pass att makten fick härja fritt utan nyfikna blickar och arga tungor. Har själv åtskilliga bekanta som ser fotboll och annan sport som det överlägset viktigaste i livet. Men om man frågar dem om något som har avgörande betydelse i livet, så blir det bara naiva kommentarer likvärdiga med PK-media. Inga egna analyser, ty de äro allt för upptagna med att låta sig förledas. Sport , mello och liknande ytligheter har bara ett enda syfte och det är att fördumma folket, som i sin tur ger fritt spelrum åt de korrupta politikerna och deras behov att sko sig själva.

   • Allvaret är olika för olika personer !
    Men om man ser till s.k. ”ekonomisk vinning” så är nog alla sporter, iaf. fotboll och ishockey ”väldigt alvarliga” !!
    Men som varande ”icke sport allvarliker” så tycker jag det är en sorts LEK !!!

Kommentera