Stäng

White lives matter är rasistiskt dagen efter att tre vita mördats…

RASISM. På bloggen skrev vi om ett ”Stötande budskap” på en banderoll som drogs efter ett flygplan vid en fotbollsmatch mellan Manchester City och Burnley över Etihad stadium med budskapet ”White lives matter Burnley”. Burnley fördömde omedelbart det ”rasistiska” tilltaget och lovade att leta upp och straffa de ansvariga.

Nu har den ansvarige gett sig till känna, han är en Burnley-upporter vid namn Jake Hepple som tar lätt på de häftiga reaktionerna. ”Jag skulle vilja ta tillfället i akt att be om ursäkt… till absolut inte en enda jävel!” skriver Hepple på Facebook, enligt Daily Mail.

Hepple fortsätter: ”Tydligen är det nu rasistiskt att säga ’White lives matter’, dagen efter att tre vita människor mördats i en park i Reading, men allt vi får se på tv är ’Black lives matter’ efter att George Floyd mördats. Vilken galen värld vi lever i.”

Jake Hepple utreds nu av polisen i Lancashire, som ska fatta beslut om huruvida supportern har begått något brott genom flygplanskuppen.

-Pettersson säger att vi måste vara rädda om och försvara den vita minoriteten…

Den vita rasen är en minoritet

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

11 reaktioner på “White lives matter är rasistiskt dagen efter att tre vita mördats…

 1. Storbritannien har helt kollapsat under det mångkulturella trycket, vad landet behöver är en ny M.Thatcher !
  Boris Johnson är en politiskt korrekt vekling som nu går vänstermaffian till mötes, tyckte ett tag att han var en stark ledare men nu vet man bättre.

 2. Att även bry sig om vitas liv, anses rasistiskt av vänsterpacket.
  BLM är svarta rasister som hatar vita. När vita sympatiserar med BLM och hatar vita, då är dårskapen total.
  Hur jävla korkad får man vara och ändå gå fri ute i samhället?

 3. Helt makalöst England verkar nästan vara värre än Sverige. Ska det vara rasistiskt att försvara den vita rasen mot dessa aggressiva negrer och galna vänsterextremister.

 4. En riktigt bra och ärlig ursäkt !
  BLM som numera sätter den politiska agendan i stora delar av världen kommer garanterat att indirekt via vänstermaffian bestämma straffet för denna WLM-anhängare och straffet lär bli hårt.

 5. Mycket BRA gjort av Jake Hepple! Varför är det inte fler som försvarar de vita? Vi måste organisera oss och börja protestera. Att en och en håller på och klagar på diverse fria forum gör inte mycket nytta.

 6. Det mest konstiga med allt detta är att dom icke vita söker sig till vita länder hela tiden, hur kan man göra det när det är så rasistiskt att bo i ett vitt land ?

  1. Svaret är enkelt….. allt fler vill vara med i utrotningen av de vita minoriteterna i deras egna länder.
   Det skrämmande är att dom släpps in utan att våra regeringa fattar vad som sker.

 7. Alla varningslampor blinkar och sirenerna tutar – ändå går de flesta vita fram som drogade sengångare!

  1. Drogade sengångare är inget direkt toppbetyg på vita människor !
   Hör tid att vakna nu, klockan är 5 minuter i 12…….

Kommentera

%d bloggare gillar detta: