Stäng

Nummer 18 i år har avlidit…

BROTTSLIGHET. I lördags sköts en man i Liseberg, Älvsjö, södra Stockholm och skadades allvarligt. Nu meddelar Polisen på sin hemsida att mannen avlidit. Mannen har en koppling till ledande personer inom det kriminella Östberganätverket.

På söndagen, dagen efter skottlossningen, pågick en stor insats i Östberga. Polisens regionala insatsstyrka slog till mot flera adresser – och bröt upp dörrar. – Vi har genomfört en utredningsåtgärd i en förundersökning. Insatsstyrkan har varit med och utfört den, sa Fredrik Andersson, vakthavande befäl vid polisen, efter insatsen.

En 17-årig yngling greps i samband med tillslaget och är misstänkt för mordet.

Om Östberga på bloggen…

-Pettersson säger att den döde blev nummer 18 i år enligt min privata statistik, mord med skjutvapen i kriminella invandrar-gäng.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 reaktioner på “Nummer 18 i år har avlidit…

 1. Säger som Harry Martinsson skrev: ”Det är endast som en flugskit på tapeten”…
  En importerad gangster mindre,gör ingen sommar….

 2. Stefan Löfven har ju lovat i flera år bakåt i tiden att ”Gängen skall knäckas”.

  När det nu visat sig att polisen inte klarat av ”knäckandet” nu senast inte ens med ”Rimfrost” mm … Ja då får väl Stefan Löfven själv bidra med mycket kraftigare medel än vad polisen har tillgång till …

  https://petterssonorg.files.wordpress.com/2017/04/lc3b6fven-i-stridsvagn.jpg

  https://www.fokus.se/wp-content/uploads/2015/02/L%C3%B6fven_youtube.jpg

  Detta skulle förhoppningsvis bita bättre på de våldsbejakande kriminella elementen … men bara om Löfven lyckas hitta rätt avfyringsknappar.

 3. Nu förstår jag någon toppolitiker som misstagit sig grundligt och läst kostnader som varande intäkter, därav uttrycket ”det kommer att löna sig på lång sikt.”
  Naturligtvis det måste vi alla inse, att även den bäste kan göra misstag.

 4. Vår städerska på jobbet bor i detta område.Hon är från Kurdistan och har upplevt ett och annat i sitt liv.Hennes son får hämta och lämna henne på busshållplatsen efter arbetet.Tanten vågar inte gå ut utan sällskap då detta förr så idylliska område numera har blivit en krigszon.Alla skötsamma och integrerade invandrare vågar ej vittna om vad dom ser och hör om det som nu förekommer i området.Priset blir för högt.Skall vi ha det så här 7 klövern ?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: