När ett dörrhandtag blev rasism…

RASISM. Inför Nascar-loppet i Talladega, Alabama, USA hittades en snara i den enda svarta föraren garage. Tävlingen var uppskjuten på grund av regn, men då den väl genomfördes föregicks den av en manifestation där de övriga förarna knuffade fram Wallaces bil framför startlinjen. – Sporten förändras, säger Wallace.

Snaran väckte stor uppmärksamhet även i Sverige, där de flesta medier hängde på den fruktansvärda ”rasismen”.

Nu har den federala polisen kommit fram till att det inte låg något hot eller hatbrott bakom den snara som hittades i garaget. FBI har hittat filmer som visar att snaran hängt i garaget sedan i höstas, långt innan någon visste att Bubba Wallace team skulle använda det i förra veckan. Snaran har varit ett hemmagjort handtag för att öppna och stänga garageporten.

-Pettersson säger att det är mycket som görs till rasism i dessa dagar, det började med att en svart man, George Floyd, för en månad sedan försökte betala med falska pengar i en butik. Polisen grep Floyd och var så klantiga att han dog och plötsligt var gripandet av en kriminell rasism och den yrkeskriminelle som dömts många gånger var en hjälte. Världen har blivit galen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “När ett dörrhandtag blev rasism…

 1. Sverige bör omgående förbjuda rasistiska rep, snören och skosnören även stålvajrar de går också att göra öglor av !
  Vad säger och tycker mån tro världens nya regering BLM om detta förslag ?

 2. Konstigt med SVT det minsta lilla dom kan hitta som andas kritik mot Svarta, det blåser dom upp något otroligt men dom oförskämda
  nedlåtande könsord och mer som Mena packet använder mot i första hand tjejer, men även andra det lotsas denna kanal inte om? Och sen påstår dom att dom är neutrala. Om en Svensk använt det oförskämda språkbruk mot en Negress hade det blivit ett satans liv på vänsterpacket på SVT/SR

 3. Det var väl snarast en snarstucken neger som var i farten igen, varvid media genast och behjälpligt såg ett tillfälle att skrika rasismen igen.
  Filmen ”En ding ding värld” var före sin tid.

 4. Fantasin har inga gränser hos dessa efterblivna störda personer,och den Sensationspress dessa stavar sig genom…,
  Undrar om Aftonslasken m.fl blaskor rättar till deras falska nyhet ? Gärna då med lika stora rubriker,som när lögnen presenterades.

 5. Jag vet inte om amerikanarna har brottsrubriceringen falsk tillvitelse men körkortsmyndigheten i Bubbas hemstat borde kraftigt ifrågasätta hans lämplighet som fordonsförare. Vad kollegorna beträffar borde någon välgörenhetsorganisation dela ut skämskudde till dem.

 6. Chocken när han hittade ett handtag som öppnar och stänger en garageport? Chocken när man upptäcker att de evigt kränkta inte har mer än IQ badboll…

 7. FBI har nu konstaterat att snaran legat där en längre tid och tillhör garageporten !
  Den vänsterextrema s.k organisationen BLM hade lite för bråttom där men vad annat att vänta sig av individer med grottbeteende ?
  Inte ett ljud idag i PK-media om denna som igår tårdrypande beskrevs som en hemsk rasistiska snara.
  Alltid det ett vidrigt hyckleri.

 8. Undrar om man ska köra bil egentligen, när man inte ser skillnaden på en garageöppnare och en snara ? Man får lite vibbar av Bubba Blue från Forrest Gump i detta fallet

Kommentera