Stäng

Stötande budskap

När hela den offentliga världen hyllar BLM tystnar allt annat. Vi har sett det i USA, i  Sverige och runt om i hela världen.

I brittiska Premier League bär spelarna tröjor med texten Black Lives Matter på ryggen istället för deras namn och före varje match går man ned på knä. Under gårdagens match passerade ett plan arenan med en banderoll som klubben Burnley kallar för ”stötande” och de ansvariga ska letas upp och dömas.

Det stötande budskapet var följande.

14 reaktioner på “Stötande budskap

 1. Hur kan det vara stötande att
  Alla liv, även vita, betyder något?
  Sjukt att kalla det stötande. Har folk tappat vettet?

  Vad vill BLM och co? När alla vita gått ner på knä, blir de nöjda då?
  Eller vill de riva alla statyer, bränna alla böcker och förstöra alla fornminnen? Blir de nöjda då?
  Eller ska vita vara slavar för att betala av den påstådda arvskulden? (Hur ska de göra med olika sorters asiater då? Många Kineser och japaner är rätt så vita, liksom en del iranier? Eskimåer? Mulatter?)

  Blir de nöjda om de får lyxvilla? Vad vill de, förutom vältra sig i offerkofta, plundra och misshandla?

  Luktar som önskan om vänster-revolution och Orwells 1984, det här.

  1. En bekants bekant på Facebook argumenterade för att det var fel att säga ”all lives matter” då hon menade att det betydde att ”vita inte ville avsäga sig sina vita privilegier”.
   -Eh, va?
   (Själv var hon ”stolt latino”.)

   Cinna säger att dessa vänster-kultur-revolutionärer eller vad de nu är, verkar besatta av hudfärg men inte klara av att förklara sina resonemang.

 2. Det är pinsamt att se företrädare för företag och organisationer torgföra sin egen politiska agenda utan att för den delen tillfrågat aktieägare eller medlemmar. Det kan bara resultera i skada för företaget eller organisationen. De borde ha blivit varnade efter Gillettes katastrofala kampanj då miljoner män slutade använda deras produkter. Jag ska dock inte klaga för utan kampanjen hade jag inte funnit Bic som är hälften så dyr och dubbelt så bra. Vive la France.

 3. Klart man intervjuar en vit spelare som inte törs säga annat.
  Detta med BLM kommer visa sig bli kontraproduktivt…tro mig.

 4. Mycket bra initiativ. Pinsamt att se alla vita fotbollsspelare knäböja för kriminella negrer.

 5. Vi vita har blivit negativt särbehandlade länge nu.

  Och hela världen sjunker ned i vänsterflum, där förståndshandikappade blir statschefer.

  Största delen av vår lön stjäls och förskingras på idiotprojekt som att betala Somalias statsskuld, medan vården förfaller till u-lands nivå.

  Tror ändå världen kommer sakna oss vita nu när vi snart är borta, var skall alla bidrag sedan komma ifrån, det är inte så att exempelvis Afrika plödsligt blir en välordnad humanitär supermakt som folk söker asyl i och som delar med sig av sina rikedomar över hela planeten.

 6. Nästan lite mysigt och tårdrypande, tänk vad lätt det är att påverka och få den s.k intelligenta människan att uppträda som och dra åt samma håll likt en fårskock !

 7. Alla vita: se tecknen! Stå upp för den vita folkgruppen – historien visar att det kan sluta tragiskt!

 8. Samma budskap, fel färg och det blev rasism. Sjukt, riktigt sjukt.

  Skulle nog sluta bry mig om fotboll ö h t.

  1. Samma här. Helt demoniskt sjukt. Jag vill inte gå i ledband med lögnare och de med perverterade sinnelag. Världen har blivit vänd upp och ner.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: