Sveriges egna A-lag – en dokumentär om socialdemokraterna…

INRIKES. Flera dagar efter att utrikesminister Ann Linde gjort bort sig och visat på arrogans och okunskap i en tysk intervju vaknade de etablerade medierna igår och tog upp utrikesministern klavertramp, detta efter att Sverigedemokraterna anmält Linde till konstitutionsutskottet. 

Nu vill inte Pettersson vara extra elak mot Ann Linde (S), hon är varken sämre eller bättre än övriga i regeringen som håller en jämn och låg kvalité.

Men lite om Ann Lindes (S) karriär:

Ann Linde beklagade den kvinnliga iranska fotbollssupportern Sahar Khodayaris tragiska död efter allt krypande för Irans regering och firandet av den islamska revolutionens 40-års dag. 

Ann Linde i Teheran, Iran 2017

Ann Linde var tidigare statssekreterare på Justitiedepartementet var en av de första i Regeringskansliet som fick del av informationen från Säkerhetspolisen om att Transportstyrelsen i samband med en upphandling tillgängliggjort känslig information för personal från utlandet som inte var säkerhetskontrollerade, den informationen förde hon inte vidare, för det fick hon bli utrikesminister.

Steget Efter

Nåväl, det var långt ifrån allt om Ann Linde (S) och tänk på att de andra ministrarna ligger på samma låga nivå i Sveriges A-lag.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

9 thoughts on “Sveriges egna A-lag – en dokumentär om socialdemokraterna…

 1. Märkligt hur damerna visar respekt i det land dom befann sig,
  Varför då inte kräva att dom som ni importerar ska visa samma respekt för folket här???MEN DOM KRAVEN STÄLLS INTE!

 2. Tycker fruntimret vid nästa intervju kan ta på sig sitt huckle och övriga maskeradkläder hon hade på sig vid besöket i Iran. Då begriper nog den internationella publiken hur läget är i det galna landet i norra Europa.

 3. Blir påmind om att S utbredning och självgodhet i samhället är skadligt extrem. Socialdemokrater för tro och solidaritet ( STS ) ska för Sveriges bästa tas ifrån alla uppdrag och bidrag. De ska inte jobba med Sida och inte skriva under hemliga avtal med muslimer eller bedriva andra dolda verksamheter emot svenska intressen. Sverige behöver inte fler ljusskygga politiska intressegrupper, som samarbetar med regeringen. Sverige behöver inga fler bidragstagare eller Sverigefiender.

 4. Hmmm… Kommer ni ihåg när ni senast hade fullt förtroende för en svensk regering? Nähä, inte jag heller. En svensk statsminister då? Inte det heller. Det hade kunnat varit bättre men som vanligt var det den heliga svenska misslyckade integrationspolitiken som ställde till det.

  När man tänker på Sveriges bästa statsminister så kanske man inte direkt tänker på Göran Persson. Som person betraktat är det ingen som jag direkt skulle välja att umgås med. Hans snålhet är vida känd och både i stadshuset i Katrineholm och i Rosenbad undvek man att hamna i en betalkö jämte honom för han hade aldrig plånboken med sig.

  Han var dock lika snål med statens pengar vilket var bra ibland och ”mindre bra” ibland. Inför valet 2006 tyckte han att han samlat ihop till en tillräckligt stor herrgård, fint ska det vara, och hade därför utsett en efterträdare. Efterträdaren var också en politisk broiler men precis som kvalitén på kyckling i frysdisken varierar så gäller samma sak i politiken.

  Denna broiler var begåvad, rätt snygg och kunde framförallt linda de politiska motståndarna, läs främmande makts representanter, runt lillfingret. Sverigevännen och volvofilen Colin Powell är en av dem. HSB skickade henne tätt som oftast till Bryssel då han visste att hon kom hem med resultat.

  Men så var det här med den vansinniga integrationspolitiken. Mijailo Mijailović är född i Sverige av jugoslaviska föräldrar. Han skickades dock tillbaka till hemlandet innan han började skolan. Jag misstänker att föräldrarna planerade att flytta tillbaka sedan de väl fått svensk pension. När de jugoslaviska krigen bröt ut invandrade han till Sverige och kunde då ingen svenska. Det gick ”så där” med integrationen och trots att han attackerat sin far med kniv och mordhotat en ung mor med barn fick han stanna i landet och som ”straff” blev det skyddstillsyn. I de flesta länder, men inte i Landet Mellanmjölk, hade han befriats från eventuellt medborgarskap och skickats hem.

  Nu fick Sverige istället i valet 2006 en ren och skär psykopat till regeringschef. Det ska inte förnekas att politiken resulterade i en del positiva saker men det oheliga avtalet med MP, privatiseringen av bilprovning och apoteken har inte gynnat svenska folket.

  Den innevarande ministären är inte direkt fylld av begåvningar. Trots snar likheten till namnet kan vi konstatera att Ann Linde inte är Anna Lindh och jag tvivlar på att hon ens hade rekryterats som väskbärare.

 5. Var i USA en gång för länge sedan så fick jag höra att svenskar är väldigt duktiga att prata och förstå engelska. Men när jag lyssnade på vår utrikesminister så insåg jag att skolan misslyckats att lära henne engelska. Förstår inte vad Löfvén tänkte med när han utsåg henne till utrikesminister. ‘We managed to flatten the curve’ ska nog ha ett annat jobb, ett enklare jobb, typ bärplockning. Det skulle nog putsa upp den bild vi ger omvärlden av oss.

  • Någon som minns? ”Was ist dass für etwas? Dass ist ein Stuhl.”

   Samma gäller tydligen i engelska sammanhang …

 6. Det tar på de mentala krafterna när man dagligen utsätts för dessa narcissistiska inkompetenta lågbegåvade högavlönade samhällsparasiterande ansvarsbefriade individers göromål.

  Den ene är Alltid värre än den andre…!
  HUR är detta ens möjligt?
  Vilka Är det egentligen som Röstar i Sverige?!
  Visa er!!!

 7. Utrikesminister Ann Linde får hålla sig inom Sveriges gränser och inte ge intervjuer till pålästa utländska journalister.

  Lugnare så för henne, regeringen och det socialdemokratiska partiet.

  För annars kan ju ”Sverigebilden” bli granskad.

 8. I Sverige gäller, ju större idiot desto högre upp hierarkin !
  Blir intressant att se vad SD:s anmälan av utrikesminister A. Linde till KU kommer att utmynna i.
  I min värld händer ingenting med den anmälani den politiska sandlådan och det vet SD lika väl som alla andra partier, är bara ett spel för galleriet i Aprilskämtet Sverige.

Kommentera