Utrikesminister Linde (S) kallar terroristlöner för socialbidrag

BISTÅND. Sverige är en av de största bi­stånds­givarna till den pale­stinska myndig­heten via UNRWA. Därför anser Vän­skaps­förbundet Sverige–Israel att ut­rikes­departe­mentet måste ställa krav på de organisationer som belönar terrorister eller sprider antisemitisk propaganda inom de palestinska områdena.

Ann Linde (S) i Teheran, Iran 2017 där hon representerade världens första feministiska regering. 

Michael Cohn ingick i Vänskaps­förbundets delegation då de nyligen uppvaktade utrikesminister Ann Linde i riksdagen.

– Vi lämnade 40 sidor med exempel på våldsförhärligande, antisemitiska stereotyper och uppmuntran till martyrskap i grundskoleböcker som UNRWA producerar och använder i sina skolor, från låg ålder till gymnasiet, säger han till Världen idag.

– Vi framförde att UD borde kunna utöva påtryckningar, men fick inget gehör för det av Ann Linde, fortsätter Cohn.

-Pettersson antar att det har att göra med att S lovat att samarbeta med Sveriges Muslimska råd och att muslimerna utgör en väljarbas för S.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

17 thoughts on “Utrikesminister Linde (S) kallar terroristlöner för socialbidrag

 1. Ann Linde är definitionen på en korrupt politiker. En medlöpare som i alla lägen gör det krävs för att berika sig på andras bekostnad. Om Iran krävt att hon skulle slå någon?! Ja, då hade hon gjort det.

 2. Helt enligt sosse boken. Skickar skattepengar till diktaturer, Kuba,Venezuela, mm och naturligtvis Palestina. Inte någonstans har dessa pengar kommit till vettig nytta. Rakt ner i fickorna på korrupta politiker och terrorister. Ett märkligt särintresse för enpartistater. Det väcker många frågor…….

  • Arafats dödsbos uppskattade förmögenhet 800 000-1,2 miljarder
   Därav orsaken till alla resor för intressegrupper från Palestina-Paris
   Änkan tog allt och flyttade till Tunisen

 3. Anne Linde är tydligen inte ett dugg bättre än sin företrädare Margot Wallström.
  Samma vänsterextrema tokkärringar.

 4. Därför borde Sossarna bort från från regeringsmakten
  ,
  det är idag inget demokratiskt parti, det är man inte
  när man känner mer sympati för andra folk än sitt eget,
  har dom sen ingått idiotiska avtal med muslimerna så är
  det deras problem, inte Sveriges!

 5. Hon är lika svagbegåvad som sin rabiate man Mats Eriksson som är anställd på LO och som tog blattarnas parti mot Joakim Lamotte i Trollhättan (Kronogården)…så dom passar varandra som handen i handsken.

 6. Ann Linde är bara en av alla dessa mediokra, känslomässiga Muslim-svärmande personer som styr Sverige, De mäktigaste finns inom Sveriges murvelkår.

 7. Palestina-terroristen och antisemiten Yassir Arafat måste ha kvitterat ut enorma “socialbidrag” från såväl Sverige som EU med flera länder eftersom han vid sin död i november 2004 hade en förmögenhet på c:a 40 miljarder kr. Knappast intjänat på hederligt arbete eller affärer fria från korruption.

  Miljarderna som försvann (Publicerat 12 nov 2004)

  Läs mer på:

  https://www.expressen.se/nyheter/miljarderna-som-forsvann/

  Arafats efterträdare Mahmoud Abbas var tydligen snabbt framme efter Yassir Arafats död för att kräva uppdelning av den gigantiska förmögenheten mellan sig och änkan Suha Arafat. Men det blev stor palestinskt osämja och bråk om pengarna.

  Order om arrestering av Arafats änka

  En tunisisk domstol har utfärdat en internationell arresteringsorder för Yasser Arafats änka Suha, uppger en talesman för justitiedepartementet i Tunis.

  Suha Arafat, som bott omväxlande i Frankrike och Tunisien i många år, blev tunisisk medborgare 2006, men medborgarskapet drogs in året därpå. Hon anklagas för korruption.

  Den 48-åriga Suha har en dotter född 1995 med den palestinske presidenten, som avled 2004. (Publicerad 2011-10-31)

  https://www.svd.se/order-om-arrestering-av-arafats-anka

 8. Vilken förb@nn@d hycklare!
  denna förrädare måste verkligen hata oss medborgare.
  Byta ut oss mot MENA-individer som tar ihjäl oss så fort chansen uppstår.
  Karma!

Kommentera