Stäng

Tredje islamska terrordådet i Storbritannien sedan november 2019

ISLAM. Tre döda och flera skadade i terrordåd i Storbritannien, skrev vi på bloggen igår. Svenska medier, speciellt SVT och Sveriges Radio var oerhört återhålllsamma och skrev om knivattack som utreds som mord trots att brittiska medier talade om terrordåd och en libyer som gärningsman. 

Khairi Saadallah, muslimsk terrorist från Libyen

Idag talas det om en ensam gärningsman och att ingenting tyder på att någon annan än den gripne misstänkte gärningsmannen är iblandad. Tre personer dog och tre skadades allvarligt i dådet. Polisen bekräftade under söndagen att den utreds som en terrorattack.

Khairi Saadallah, som dödade tre personer och allvarligt skadade minst två i Reading, 6 mil väst om London, i det som polisen kallar en terroristhändelse, var känd för Storbritanniens inhemska underrättelse- och säkerhetstjänst MI5, raporterar BBC

Khairi Saadallah, som ursprungligen kommer från Libyen uppmärksammades av MI5 2019 som fått information om att den misstänkte uppmärksammades av säkerhetstjänsterna efter att de fick information om att han hade ambitioner att resa utomlands – eventuellt för terrorism. Andra källor uppger att destinationslandet var Syrien.

-Pettersson menar att vi måste tala klarspråk, det är det tredje terrordådet i Storbritannien sedan november 2019, alla tre påstås vara utförda av ensamma gärningsmän.

Inget kan vara mer fel, de är inte ensamma, de har stora delar av det muslimska samfundet bakom sig, varenda moské kan vara en stridsledningscentral som inspirerar galningar och det är bara en tidsfråga innan vi råkar ut för en ”ensam” galning i Sverige.

Islam är ingen religion – det är en dödskult

Vad är det som är så svårt att förstå? Koranen är oföränderlig och importerar vi Mellanöstern får vi Mellanöstern.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

1 reaktion på “Tredje islamska terrordådet i Storbritannien sedan november 2019

  1. Tragiskt att folk ska behöva dö på grund av idiotiska politiker som inte förstår så enkla saker som att muslimer skall inte få komma in i fungerande samhällen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: