Du betalar dyrt för att bli grundlurad!


INSÄNDARE. Det är ju en fantastiskt slug idé från vänstermaffian att starta en rad ”oberoende” organisationer som helt lever på statsbidrag, men gör anspråk på att företräda demokrati och oförfalskad information. Praktexemplet är ju svensk statstelevision som folket tvångsbetalar 8,6 miljarder om året till – för att få titta på och bli hjärntvättade av. Idén har man uppenbarligen snott från Nordkorea.

Rolf Malm

Det är som att betala sin egen lobotomering. Större den av svensk press överlever enbart genom skattebidrag. Endast personer med rätt partibok kommer ifråga som chefer. Svenska folket kan inte rösta bort dem och har inga möjligheter att få veta hur stor del av skatterna som totalt bekostar hela denna gigantiska propagandamaskin. Vill man veta hur det egentligen står till i Sverige krävs att man läser utländsk press och följer alternativa medier.

Desto mer du låter dig hjärntvättas, ju mer får du betala. Det dyker ständigt upp nya organisationer som lever på dina skattepengar. Naturskyddsföreningen, Jordens vänner, Fältbiologerna m.fl har startat Non Goverment Organisation. Helt finansierad med miljoner skattepengar. De sitter också i styrelsen för Chemsec – Kemikaliesekretariatet som får 9 miljoner från staten. Leds av Per Ängqvist, Isabella Lövins högra hand. En oändlig rad av nya lobbygrupper kallas myndigheter, sekretariat eller samordnare eller annat respektingivande. Men de bekostas helt av staten. Antalet islamska grupper under Muslimska brödraskapet kan inte räknas. Men de lever samtliga på skattemedel och växer upp som svampar. Numera kan man inte ens lita på att kyrkoskatten inte hamnar i muslimska händer. Alla dessa organisationer och nätverk hävdande att de arbetar för demokrati och jämlikhet. Sida och alla dess partners delar ut mångmiljardbelopp av skattepengarna, utan kontroll av att pengarna inte hamnar i privata fickor. Vilket en stor del av dessa 50 miljarder tycks göra.

Staten/regeringen ska inte finansiera opinionsbildning genom ombud som är helt ekonomiskt beroende av dess välvilja och våra skattepengar. Det är bedrägeri. Den ska bygga på ideell verksamhet och egna, frivilliga bidragsintäkter. Det fria ordet i Sverige kvävs under den våta filt som alla dessa köpta ”myndigheter” har som uppgift osynliggöra. I den orwellska åsiktskorridoren är det bäst att hålla käften. Möjligen knyta näven i byxfickan.

Rolf Malm

Ps. Skriver trots allt vidare på min bok om det tystade folket. ” Sverige 2084” är ett försök att för en framtid berätta hur det gick till när Sverige gick från föredöme till skräckexempel. Tack för allt stöd, trots rekord i nedriktade tummar för mina senare krönikor och dess kommentarer.

Swish 0722 84 70 52. Bankkonto SEB 5005 01187 30. Kontakt: rolflmalm@gmail.com

Steget efter


16 responses to “Du betalar dyrt för att bli grundlurad!

 • SVENSK

  SWEXIT TV sammanfattar en del av vansinnet på en dryg kvart, och har rätt till 100%!

  Gillad av 1 person

 • Gunnar Karlsson

  UE,

  Vi valde Frankrike efter en längre utvärderingsprocess.

  Fördelar :
  – Det enda land som Sverige inte kan ta ut den 25%-iga SINK-skatten, utan hela inkomsten beskattas i Frankrike och de franska skatterna är betydligt lägre än de svenska, om du inte mångmiljoninkomster i det fallet är de fortfarande lägre, men ligger på cirka 40%.
  – Klimatet, sommar 5-8 månader beroende på var i Frankrike du bor.
  – Sjukvården, minimala köer till i stort sätt allt.
  – Maten & vinet…..
  Nackdelar :
  – Språket, om du inte redan har det i ryggsäcken.

  //Gunnar

  Gilla

 • Anders Nilsson

  Tror många medieförmedlare ångrar att de valde agendajournalistiken men nu är det för sent. SVT mm. kommer aldrig kunna bli trovärdiga igen.

  Gillad av 1 person

 • Tony

  Vi betalar på många sätt, inte minst får dom avlidna som saknar arvingar betala sina pengar till en massa Mena klubbar o sammanslutningar dom
  pengar som dom i sin aningslöshet skänkte till Allmänna Arvsfonden i tron
  att man kunde lita på staten, vilket man inte kan idag!

  Ni som inte har några efterlevande, skänk hellre era jordiska
  ägodelar i Barncancer fonden Hjärt 0ch lungsjuka o.s.v

  Gillad av 1 person

 • Tony

  Ja att myndigheter inte biter den hand som föder dem fick vi bevis för
  innan jöken bildades, då flera tjänstemän/Kvinnor skrev på ett upprop om att ifall vi fick en borgerlig regering kom dom inte att följa deras beslut??

  Kom sen och säg att inte tjänsteansvaret borde återinföras?

  Så mycket känsla har dessa ryggborstare för vad en folkomröstning är värd. Ett sådant uttalande borde rendera dem en fet spark i baken ut ifrån
  jobbet!

  Gillad av 1 person

 • Du betalar dyrt för att bli grundlurad! — Petterssons gör Sverige lagom! – Life, Death and all between

  […] Du betalar dyrt för att bli grundlurad! — Petterssons gör Sverige lagom! […]

  Gilla


 • Här finns det stora pengar att spara; utan risk att demokratin blir lidande. En organisation – dock ej skattefinansierad vad jag vet – är Arvsfonden. Staten har sett till att i Lagen göra Arvsfonden till arvinge om du inte alls har några legala arvingar.

  ”Arvsrätten sträcker sig inte till kusiner vars arvsrätt togs bort genom lagändring 1928. Finns inga arvsberättigade arvingar och inget testamente ärver Allmänna arvsfonden.”

  För allt i världen; skriv testamente om du saknar arvingar, annars hamnar dina tillgångar i bakfickan på batikkärringar och regimtroget pack inom Arvsfonden!

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Arvsr%C3%A4tt#Svensk_arvsr%C3%A4tt

  Gillad av 4 personer

 • ThePeter

  Hur gick det med reklamfinanserad TV?
  Dags att införa detta.
  Blir mindre tid över till vänsterpropaganda.
  Ingen vettig ser väl på skiten ändå.

  Gillad av 1 person

 • hllviken

  Vi är som små flugor som fastnat i ett segt spindelnät – hur kommer vi ur det?

  Gillad av 1 person

  • Gunnar Karlsson

   Lämna landet !! Det finns mycket bättre alternativ i mellan och södra Europa !!

   I de flesta av dessa länder har Soϟϟeriet marginaliserats till den lilla sekt de även borde vara i Sverige.

   //Gunnar

   Gilla

   • UE

    Är det så? Vilket land ska man då välja?

    Gilla

   • Kent

    Kanske en bra metod är att kolla vilka representanter man skickar till EU.
    Sänder man sådana som Ylva Johansson, Helen Fritzon, Alice Bah Kunke med flera så kan du med säkerhet välja bort det landet.

    Gilla

   • Black Lies Matter

    Gunnar K;

    Haha, för dina ϟϟ får du av mig lika många uppåt tummar som vänϟterϟlöddren tummat ner dom senaste veckorna/månaderna! Klart en av dagens bästa kommentarer!

    Gilla

   • Gunnar Karlsson

    Black Lies Matter,

    Många tack för den kommentaren !!

    //Gunnar

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: