Mordförsök med kniv i Tyresö

BROTTSLIGHET. Polis och ambulans kallas till området kring Tyresö skola, sydost om Stockholm med anledning av att en man huggits med kniv. Tre maskerade gärningspersoner har lämnat platsen springandes. Den skadade mannen som är i 18-20 årsåldern var vaken och talbar när han fördes med ambulans till sjukhus. Skadeläget är i övrigt oklart.

Bagdad-Bob…Foto: Socialdemokraterna

Flera polispatruller arbetar nu med att leta efter gärningspersonerna och utföra utredningsåtgärder såsom förhör med mera för att få ytterligare klarhet i vad som hänt.

Klockan 02:45 meddelas att två personer har frihetsberövats i ärendet.

Polisen

-Pettersson noterar att det varit mordförsök med kniv på flera håll i landet, rån, misshandel, bomber, stenkastning mot polis, bilbränder osv. Kort sagt som vanligt i det nya landet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

2 thoughts on “Mordförsök med kniv i Tyresö

  1. ”Sverige har aldrig varit tryggare”, lät ”mannen på bilden” ovan meddela!
    Varför åker då ”mannen på bilden ovan, i skottsäkert fordon och alltid har en skock livvakter omkring sig, någon som vet någonting?

Kommentera