Stäng

Islamisten Kitimbwa Sabuni använder antirasism som täckmantel för islamism

ISLAM. Vi har i snart tio års tid skrivit en hel del om Kitimbwa Sabuni på bloggen och det är inte utan anledning. Kitimbwa Sabuni har kört med att Tintin är ”hets mot folkgrupp”, sen kampanj mot GB-glassen ”Nogger”, kampanj mot Sverige som ”apartheidstat” i FN:s rasdiskrimineringskommittee med mera. Nu vill aktivisten Kitimbwa Sabuni, som numera arbetar på Länsstyrelsen i Stockholm ta bort Gustav III-staty, men det är en täckmantel för det betydligt allvarligare islam.

Redan 2013 skrev Johan Lundberg i Expressen om ”aktivistcirkusen” kring Kitimbwa Sabuni och hans Muslimska mänskliga rättighetskommittén (MMRK) som stundom körde antirasism som täckmantel medans flitiga samhällsföreläsare för studieförbundet Ibn Rushd och med bidrag från Folkbildningsrådet, Ungdomsstyrelsen, Allmänna arvsfonden, Folke Bernadotteakademin med flera.

Kitimbwa Sabuni är muslim och islamist. Islam institutionaliserade slaveriet. Muhammed började ta slavar, sedan han hade flyttat till Medina och fått makt. Slavarna togs vanligen i plundringståg på närbelägna arabiska stammar eller krig, antingen genom offensiva eller defensiva handlingar. Islam tillåter att man tar slavar som byte eller belöning för strid. Detta har lett till talrika jihad från muslimska stater och stammar för att anfalla andra icke-muslimska grupper och få slavar. Västvärldens slavhandel var grym men jämfört med islams som en sommarvind.

Muslimer gjorde svarta afrikaner till slavar långt innan några slavskepp seglade till Nya världen. Muslimerna tog och gjorde dem de hade besegrat i alla länder till slavar. Senare, när slavskeppen lastades med svarta slavar, hade ofta en muslimsk slavmäklare lasten av människor helt beredd att ge sig av. De vita sydlänningarna behövde sällan gå iland för att ta slavarna till fånga. De väntade redan där, med benäget tillstånd av någon muslimsk härskare eller slavmäklare! I många fall blev de svarta slavarna, om de inte sändes till Nya världen, sända till Mellanöstern för att förslavas av araber eller hållas kvar av andra svarta muslimer som slavar.

Koranen är guds oföränderliga ord och tillåter slaveri än idag, om detta talar inte Kitimbwa Sabuni men han har duktig på att skaffa bidrag från dem han hatar…

Det jag undrar är om någon av er kan hitta ett enda bra land som styrs av muslimer och islamska lagar. Muhammedanerna har haft 1400 år på sig att åstadkomma något vettigt men inte lyckats.

Varför tror så många att muslimer passar i Europa, när de ställt till med elände överallt annars och det håller knappast att skylla på Israel eller på kolonialismen, USA och väst. Det är islam som är orsaken till skiten.

Vet ni förresten att sedan Israel bildades 1948 har 11 miljoner muslimer dött i krig och liknande, av dem har Israel dödat c:a 35000 och muslimer har dödat c:a 10 miljoner muslimer.

De som tycker invandring av muslimer är bra kan gärna lämna några exempel på vad som är bra med islam och gärna några där mångkulturen fungerar tillsammans med islam?

Är det värt att riskera ett något så när fungerande land på något som bevisligen inte fungerar någonstans i världen och inte gjort så på 1400 år?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 reaktioner på “Islamisten Kitimbwa Sabuni använder antirasism som täckmantel för islamism

 1. Ingen hindrar Kitimbwa Sabuni att återvända till Burundi och riva statyer där…

  Nej , som alla förstår så skulle en afrikan eller muslim vilja göra det när de kan parasitera i Sverige.
  Varför inte resa en staty över ”zigenare” som byggt upp det här landet till vad det är i dag eller en gång varit ,till för ca 50 år sedan.
  Däremot är det hög tid att montera ned den kriminella svenska regimen och deras vänsterhejdukar.
  Tycker man som individ det är mer värt att slippa bli rasist anklagat så låter man landet raseras.

  Antingen förbjuder man all historia eller så låter man det vara i fred.

  Man ska värna om sin historia och sina gamla kungar och hjältar.

  I ett folk ingå även dess historia.
  Både bra och dåliga saker.Därför är historiska symboler viktigare än vi kan föreställa oss.

  (PK tycker det är för många vita män som det finns statyer av)

 2. Den som skriker högst och mest om rasism. Brukar vara de, som själva har det största problemet med frågeställningen.

  Kitimbwa Sabuni tillhör den gruppen av enfaldiga människor.

  Allt är som sagt varken svart eller vitt. Det finns alltid många nyanser där emellan, i sakfrågans kärna.

  Tyvärr har en hel del människor väldigt svårt att se saker vida brett och hur helheten i våra samhällen fungerar.

  Det är bara i de blindas rike, den enögde kan vara kung.

 3. Jag håller med, vi kan ta bort alla rasiststatyer, men innan vi gör det måst vi utplåna pesten som heter islam.

 4. Men utan menlösa mähän bland politiker o Media hade dessa Islamister inte gång efter annan kunnat flytta fram sina positioner, så en hel del är självförvållat. Ett stort problem är att dom kan jobba i det tysta myndigheter pytsar ut bidrag från b.la Allmänna Arvsfondet,
  i många fall rör det sig om mångmiljon belopp!

 5. Hur en sådan mörkerman kan få en offentlig tjänst betald av skattebetalarna.
  Dessutom att han kan inhösta bidrag till sina islamistorganisationer är ett så grovt tjänstefel så det borde bli sparken och skadeståndsansvar föt ärthjärnan som har beslutat om utbetalningar till en så vrickad organisation.

  1. Den sittande regeringen har begått så många LAGBROTT nu så att de borde få 100 års fängelsestraff.

 6. ”SVT Kulturnyheterna låter fullblodsrasisten Kitimbwa Sabuni lägga ut texten om lämpligheten i att skriva positivt om Gustav III på hans staty ! ”
  ”Kitimbwa Sabuni är en av Sveriges grövsta rasister. Han ska likställas med vit makt-anhängare. Han har tagit Afrikas klanstrider till Sverige och bedriver hetsjakt mot Sveriges majoritetsbefolkning. Vi har fel hudfärg.”
  Läs vidare hela texten på:
  http://purdahbloggen.se/2020/06/18/svt-kulturnyheterna-later-fullblodsrasisten-kitimbwa-sabuni-lagga-ut-texten-om-lampligheten-i-att-skriva-positivt-om-gustav-iii-pa-hans-staty-gustav-iii-ska-inte-forevigas-pa-ett-sa-okritiskt-satt-m/

Kommentera

%d bloggare gillar detta: