Jimmie Åkesson är sur på polisen

BROTTSLIGHET. Polisen borde inte ha tillåtit Black lives matter-demonstrationerna, säger SD-ledaren Jimmie Åkesson i en intervju med Sydsvenskan, tyvärr bakom betalvägg.

 

Jimmie Åkesson, Sverigedemokraternas partiledare, Foto: News Øresund, Johan Wessman.

– Jag är ganska sur på polisen att de tillåtit demonstrationerna i Sverige. Lagmässigt finns det utrymme i en pandemi att stoppa den typen av samlingar.

Åkesson är också kritisk till att en polis i Stockholm gick ner på knä inför en samling demonstranter och kallar händelsen ”fullständigt oacceptabel”.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

28 thoughts on “Jimmie Åkesson är sur på polisen

  1. Jimmie sur? Han borde veta vad som gäller efter 10 år i riksdagen. polisen är ganska bakbunden när det gäller demonstrationer. Att demonstrera är en rättighet, åtminstone än så länge, Genom att ansöka om att få demonstrera kan polisen, då man beviljar tillstånd, sätta upp vissa regler som ska följas. Ansöker man inte och demonstrerar i alla fall kan inte polisen upplösa det hela hur som helst- Krävs att det föreligger störningar i trafik eller ordningen eller risk för sådant.

  2. Äntligen går det upp för svenska folket, vem det är som styr! I De personer som utses av regeringen till högre tjänster, är enbart hantlangare med fina titlar och utan….? Troligtvis är det så med alla kommuner.

  3. De ansvariga polischegerna borde åtalas.
    Det handlar INTE om demonstrationer.
    Det är upplopp och kravaller och blåljussabotage. Dessutom är det bidragsberoende snorungar som bara det är spännande när det händer något. Att skrika och kasta sten på polisen är ju jättekul när man är en okunnig snorunge som ofta är med i afa

  4. Kasselstrand som blev utkastad ur SD och som av J.Å anses vara extremist talar i alla fall klarspråk !
    Känns helt ok att vara medlem i och sedan 2018 röstat på AFS.

      • Vilken makt hade SD före 2010 innan partiet fick nog med röster för att komma in riksdagen ?
        Hoppas verkligen att J.Å inom kort får kliva ner från talarstolen i riksdagen och förverkliga sin politik och förändra Sverige så att SD:s väljarkår äntligen får valuta för sina röster.
        Att vara i oposition är inte detsamma som att behöva genomföra en politik och sedan behöva stå för den, ska verkligen bli intressant att se hur och på vilket sätt Sverige förändras om SD någon gång i framtiden får ta över rodret och bestämma riktning.
        Den som lever får se….

      • Tänk om SD kunde få tag i 3-4 st. till som Jimmy som med en klar och tydlig stämma på absolut renaste svenska kunde få även de tvär idioter som lyssnar till sossarnas mest lögnaktiga osanna sagorna att lyssna. FÖRST DÅ KOMMER SVERIGE ATT BLI SVENSKT IGEN.

  5. Jasså är J.Å lite sur, varför inte heligt förbannad det behövs lite mer än bara sur med andra ord mer jävlar anamma från SD om de ska vara trovärdiga och kunna ta över makten i Sverige framöver och våga göra några förändringar som dess väljarkår uppenbarligen förväntar sig !
    Kanske har blivit lite för bra och bekvämt runt den politiska köttgrytan efter 10 år i riksdagen?

      • Nej men föredrar hellre heligt förbannad än lite sur !
        Gillar ditt forum Pettersson, även som AFS:are får man uttrycka sin åsikt här sedan faller det inte alltid i god jord att kritisera SD alltför mycket men det får man som icke SD:are förstå och respektera.
        Skriver ibland insändare till PK-media men det är bara tyst.
        Trevlig Midsommar…..

  6. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Att vara sur det är för gamla kärringar, nej Jimmie tala klarspråk annars är du snart som PK-sfären.
    Börjar en ledare tveka då har utförsbacken redan exponerats.
    Om så, då är även hoppet om förbättring ute.

  7. Nu har Sverige 1500 nya coronasmittade läste jag i en utländsk tidning. Hoppas det är de som har demonstrerat s om har drabbats. Inte mig emot.

  8. Vadå demonstrationer ? Här finns väl inget logiskt och genomtänkt budskap. Det enda man ser är ju VÅLD, MISSHANDEL, MORD, VANDALISERING, PLUNDRING, av en påtänd mobb. Denna koloss av bottenlös dumhet motverkar sitt eget syfte. Kanske inte hos dumskallarna på SVT, men definitivt bland oss självständigt tänkande människor.

  9. Ett totalt myndighetshaveri och klarar inte myndigheterna av att sätta ner foten så är det Stefan Lövfen som ska agera. Tyvärr så ser och uppfattar han ingenting.

    • Jag tycker om att du använder ordet Stefan Löven istället för ( statsminister ) för det är han inte för den Svenska Befolkningen som bor i ett land som en gång hette SVERIGE.

KommenteraAvbryt svar