Varför nytt fängelse och fler polisanställda när brottsligheten minskar Morgan?

BROTTSLIGHET. Socialdemokraten samt justitie- och migrationsminister Morgan Johansson skryter över att Kriminalvården växer! Igår blev det klart att en ny stor anstalt ska byggas i Trelleborg. En stor investering som innebär 300 anstalts- och häktesplatser och hundratals jobb! Mycket bra!, skriver Johansson. 

-Pettersson undrar varför Kriminalvården växer när brottsligheten minskar enligt socialdemokraten Morgan Johansson? Varför ska det anställas 10.000 poliser till 2024 Morgan?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Varför nytt fängelse och fler polisanställda när brottsligheten minskar Morgan?

 1. Varför bygga dyra fängelse för utlänningar i Sverige, när vi kan köpa dessa tjänster billigt på andra sidan Östersjön?

 2. Ljugande sosse. Det tar hundra år innan man kommer fram på 112. Polisen kommer inte. Färre lagförs. Medborgarna ringer inte till polisen. Brottslingarna släpps. Alltför ljugande sossar ska få ner brottstatistiken. Allt handlar om att skönmåla verkligheten. Inga brott begås ju i paradiset.

  • Vi ska inte överdriva, normalt svarar 112 inom 8 sekunder. I sällsynta fall kan det dröja något mer.

   De andra numren är dock en annan sak.

 3. Varför sådant ståhej över att mam vill bygga en ny POLIS STATION för.
  det vore väl bättre om man byggde ett FÄNGELSE med plats för C:a 200 000 högkriminell individer som vistas i Sverige.

 4. Naturligtvis är det planerat som vanligt i god tid flera platser för oss som säger sanningen. Ska folkutbytet och religionsskiftet bli av så måste ju vi tas om hand, vi som står i vägen. Tänk vilken illvilja det kan finnas i en så liten volym.

 5. Nu öppnar man upp fängelset i Härnösand. Ger 70 nya arbeten i en kriskommun

 6. Varför nytt Hilton Hotel vid Trelleborg? Tja, för att det saknas plats till alla de som begår “HMF” 7/24/365. För iaf är de ej åt “671176” Hassan, “761766” Abdullah & “161767” Mouhammaed, dem får sina tak över huvet iom gräddfiler i kommunala boende köer. Önskar de kommer en tid när dem här nya kulturbyggena börjar fyllas med div landsförädar pack! Utan frigång/perm!

 7. Detta genererar hundratals jobb? Men fan detta är ju bara våra skattepengar + kriminella som redan kostar, ger fan inte mer påfyll till Maggans skattkista🤪

 8. Nya fängelser och fler vänstervridna Kling och Klang, nej numera räcker det väl med knäböjningar ?

 9. Ingen sittande politiker, med undantag av Staffanstorp och Sölvesborg, tar ansvar för det som drabbar gemene man, alltså svenssons, pga överbemannad invandring och underbemannat samhällsskydd i form av polis och militär! ! NÅGON måste ju för höge farao vara ansvarig för att det inte görs någonting åt all kriminalitet som pågår helt öppet i vårt land! Ta bort vår ÖB som väl är fikus, och ersätt honom med en riktig ursvensk MAN som kan börja styra upp vårt stackars forna land! Får vi bort Kräket Eliasson också så blir det en bonus!! Mvh Svensk Skattebetalare

Kommentera