”M försöker underlätta för social dumpning”

INVANDRING. Moderaterna omöjliggör ett solidariskt flyktingmottagande, skriver Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) på SvD Debatt, bakom betalvägg. Hon menar att partiet öppnar för social dumpning ute i Moderatledda kommuner, när de bara vill ta emot nyanlända under två års tid.

Om Sverige i morgon blir som Malmö idag hur blir Sverige då?

”Med andra ord: man vill premiera det som i dag är lagtrots och upphöja dessa kommuners osolidariska agerande till föredöme.”

-Pettersson menar att Katrin Stjernfeldt Jammeh (S), kommunstyrelsens ordförande Malmö ska tala tyst om solidaritet. Det går inte för all att som Malmö vara ”solidariska” med alla utom Sveriges folk och låta svenskarna betala importen av dysfunktionella.

Malmö går back 6000 miljoner om året, över 16 miljoner om dagen som Sveriges övriga skattebetalare får betala. Är det solidaritet Katrin?

 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “”M försöker underlätta för social dumpning”

  1. Det beror på att bidrag till invandrare är normerande. Det finns inte längre en diskussion om vad invandrarna ska arbeta med. Det är numera bara en fråga om var de ska bo och vem som ska stå för fiolerna.

    Kommuner och staten tillåts dribbla med siffror där nedskärningar inom verksamheten skylls på svenskarnas demografi! Siffror om de riktiga kostnaderna döljs i stora poster och att uttyda vad som är orsaken är inte lätt.

    Trots det så vet de flesta vad det handlar om, men eftersom debatten haltar betänkligt så bryr sig media inte om att redovisa orsakerna. Det är förbjudet att kritisera sakligt, allt blir till en fråga om rasism och illvilja. Samtidigt klagar de multikulturella på att verksamheterna inte kan leva upp till den vanliga standarden.

    Då vaknar den svenska vänsterreflexen, vi höjer skatten, det finns ju rika som inte betalar allt i skatt. Frågan om vart pengarna ska gå och om de överhuvudtaget medför något positivt för Sverige finns inte på kartan!

  2. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Jag skrev häromdagen att SIDA var Sveriges största slukhål, kommunen Malmö tillhör samma kategori. Stolt ledda av landsförrädare med konstiga namn.

  3. Katrin borde skämmas och se till att Malmö går med vinst! Det finns så mycket att skriva om hur illa det är ställt med Malmö. Malmö är resultatet av långt sossevanstyre. Hur kan man som Svensk rösta på sossarna?

  4. Gruvmor – Bor i en liten by i Bergslagen som omvandlats till en asylförläggning utan att vi boende tillfrågats. Är mycket arg på politikerna och Migrationsverket. Oändligt trött på den undermåliga svenska journalistiken.
    Gruvmor skriver:

    Sjukt att man dumpat kommunalt självstyre. Varje kommun ska naturligtvis få bestämma för sin egen del om de över huvudtaget vill ta emot folk som man kan ana blir enbart en belastning resten av livet.

  5. Nej den Donnan har hög svansföring trots att hon och hennes styre dagligen visar upp sin oförmåga att styra kommunen, att överlämna åt någon annan att ta över finns inte i hennes tankevärld, om detta får hålla på så kommer det inte att dröja många år innan Malmö passerat
    10 miljarder,? Varför ska skattebetalarna stå för Sossarna oansvariga politik, om 70 % av invånarna i kommunen lever av bidrag från andra
    kan det ju inte gå mer än käpprätt åt h—te?

  6. Varför tycker KSJ att skötsamma kommuner ska bära oket från oansvariga kommuner som Malmö??? Jag ser ingen mening med det iaf.

KommenteraAvbryt svar