Varning till upprorsmakarna, ni blir vräkta från era lägenheter

BROTTSLIGHET. Efter tre nätter med bränder, fyrverkerier på gatorna och stenattacker mot polisen i västra Århus, Danmark, kommer nu Brabrand Bostadsförening med en varning till bråkmakarna. Om det kan dokumenteras att hyresgäster står bakom stenkastning mot polisen kommer bostadsföreningen att försöka avbryta hyresavtalet.

– Enligt min mening är stenkastning ett mycket allvarligt brott, och vi som bostadsförening kommer att skicka en signal om att vi inte kommer att acceptera detta, säger Keld Laursen, chef för Brabrand Bostadsförening.

Läs mer på Ekstrabladet…

-Pettersson ser att danskarna har en annan sorts dialog än Sverige, de säger att jävlas ni med danskarna så vräks ni från era lägenheter…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Varning till upprorsmakarna, ni blir vräkta från era lägenheter

  1. Danmark visar iaf att de vill göra något och använder rätt konsekvenstänkande, men jag är ledsen att konstatera att Danmark är lika mycket diktatur som övriga EU samt ”sverige” och de går mot sin undergång med ett totalt förslavat folk. Vägen dit är dock inte exakt densamma som ”sveriges” och kan tyckas ej vara lika uppenbar. Men den existerar likafullt!

  2. messkalle – In the wide world web I am a Swedish ant who retired more than twenty years as aviator. Happily married to a non military feminist believing she is the most beautiful and best for me.
    messkalle skriver:

    Spännande att Petterssons blogg och Svens kommentar har många intresserade. Undrar bara varför cirka en tredjedel anser att danskt domslut inte är lämpligt för två rånmord.
    Önskar att jag hade ett danskt pass i dessa kinatider för då hade jag fått åka vad jag vill

    • messkalle – In the wide world web I am a Swedish ant who retired more than twenty years as aviator. Happily married to a non military feminist believing she is the most beautiful and best for me.
      messkalle skriver:

      Ser att Stenbock måste ha samma läsare som tror att livet är bäst i Malmö. Jag förstår dem, bättre än i ett mena-länder.

    • MGM försöker kanske med förklaringen att han är van att peppra……..när han heter Anis i förnamn. 🙂

      Hmm anisen kommer ursprungligen från Medelhavet men den här Anis kommer från Tunisien. Kickboxare men nu slog han K.O. på sig själv.

  3. Har min arbetsplats på Österbro, vid Österbro rånmördade en sudanesisk man som kom till Danmark som 7-åring. Det var inte EN pensionär han rånmördade, det var TVÅ pensionärer han rånmördade.

    Dessutom är han tidigare dömd för mordförsök på sin mammas väninna och våldtäkt av barn.

    Han var också misstänkt för ett tredje rånmord i samma område men eftersom den danska polisen var så långsam med handläggningen så hann de anhöriga kremera kroppen så därmed förstördes värdefull bevisning.

    I dag kom domen mot han: livstids fängelse!

    I Sverige hade han fått samtala en kvart med någon batikhäxa att ajabaja, så gör man inte.

  4. Ja det är stor skillnad på folk och reglerna,på andra sidan Sundet.
    I kväll berättar Kvällspesten om en ”svensk” invandrad arab som har skickats till England för att sona sitt brott.
    ”Svensken” greps på planet i Kastrup redan 20 januari när han anlände tillbaka,från sin semester i Thailand.Sedan dess har han suttit häktad och nu kommer han att få betala för sitt brott,att ha skjutit ihjäl en annan utländsk gangster,på julafton 2019 i London.
    Den ”stackars skjutne” nysvensken visas med bild,namn och medlidande ord.
    Vad gäller mördaren framkommer enbart,att han varit bosatt i Islamska Malmö.Det sista ingen direkt överraskning….

  5. Jeg gi’r jer ret i, at dansk politik over for invandrere er meget hårdere end jeres. Men husk nu på, at vi har også i DK en venstrefløje, med totalt udknaldede hjerner. Og pt. har vi da også en regering fra netop venstrefløjen!

    • I kväll är tydligen SSU åter inne med sina troll,för att trycka ”tummen ner”.. Att de inte ens förstår danska framgår av,att det ”Mads R” skriver är ren fakta och inget annat !!

      • Och som en läsare som kommenterade i Ekstrabladet om det när invandrarbarnen gör alla möjliga sorters sattyg, att släng ut dem från sina lägenheter för vilken dansk vill ha sådana grannar?????

      • Tak Mads,

        Hvor vidunderligt frisk luft vi fik her hos Pettersson, da du kom her og fortalte os, hvordan det virkelig er.

        Du er mere end velkommen flere gange hver dag !!

        // Gunnar

    • Jeg arbejder ju i Dk och hør nesten hver dag at det er ved at være trættende for hele landet med disse voldelige muslimer fra mellem-østen og Nordafrika, at smid dem ud af Danmark og at hele familien skal hjem!!

KommenteraAvbryt svar