Afrikan döms till livstid för rånmord på två åldringar

BROTTSLIGHET. 28-årige James Schmidt, som tidigare hette Lual Lual, mördade flera åldringar i deras bostäder. Nu döms gärningsmannen till livstids fängelse av tingsrätten i Köpenhamn.

Afrikanen döms för mord på 81-åriga Inez Hasselblad och 80-årige Peter Olsen, båda kvävdes till döds. Ett tredje misstänkt offer fanns också, 82-åriga Eva Hoffmeister. Men i det fallet beskrivs polisens handläggning ha varit så långsam att de anhöriga hann kremera kroppen och därmed förstöra de eventuella bevisen.

James Schmidt berättade gärna att fotbollsklubben Aarhus såg honom som en talang, att han var socialdemokrat och att hans bror jobbade som kirurg på Rigshospitalet.

James Schmidt, som tidigare hette Lual Lual, kom med sin mamma till Danmark som sjuåring.

Redan som tioåring misstänktes han för sin första våldtäkt mot en sexårig flicka. Nästa våldtäkt kom vid 14 år och den tredje vid 17 år. När han satt i häkte för den tredje misstänkta våldtäkten fick han besök av sin mammas väninna – som i ett besöksrum både utsattes för våldtäktsförsök och var nära att bli strypt till döds.

-Pettersson säger att mångkulturen kostar…

TIDIGARE 2020-02-10 Afrikan åtalas för rånmord på tre pensionärer

BROTTSLIGHET. När den 27-åriga James Schmidt, som tidigare hette Lual Lual, ställs inför Köpenhamns byrätt den 3 mars som anklagad för rånmord på tre pensionärer i Østerbro, kommer upp till 59 vittnen att kallas under den 12-dagars rättegången.

James Schmidt, som tidigare kallades Lual Lual, riskerar livstids fängelse om han döms.

Rättegången pågår i över två månader och domen förväntas den 13 maj.

De tre pensionärer mördades under rån i sina lägenheter på Vangehusvej 1 B och F under perioden 5 februari i år till 8 mars 2019. Offren var två kvinnor i åldern 81 och 82 år och en 80-årig man.

Läs mer på Ekstrabladet…

-Pettersson tycker att livstid för rånmord är för lindrigt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Afrikan döms till livstid för rånmord på två åldringar

  1. Skylta med den nya akronymen, ABAB, all blacks are bastards.
    Patetiskt att springa ut och förstöra för andra och tro att det ska öka respekten.

    De ociviliserade ”människorna”, det här handlar inte om hudfärg över huvudtaget. Det är bara ett försök att stärka sin etniska profil så att kraven ska vara lägre ställda. De fortsätter att leva som de vill och vill få oss att tro på det narrativ som gäller. Det att de är förföljda och missgynnade, bevis och fakta presenteras aldrig. De får mängder med olika insatser riktade till deras folkgrupper. Deras överrepresentation inom brottslighet leder paradoxalt till att politiker och myndigheter försöker dölja dessa fakta.

    Straffrabatter, samhällstjänst, skyddstillsyn m.m när det gäller grov brottslighet som mord och våldtäkter. Det som sker nu är ett försök att stärka deras position så att samhället behandlar dem mer försiktigt.
    Döm gärna svenska pensionärer och blunda inför afrikansk rasism.

    Det blir tydligare för var dag att de som knäböjer är de som inte behöver leva under tvånget från invandringen. De är så fega, samtidigt lever de i skyddade områden med väktare och många lås. Ta och flytta till de afrikaner ni gillar, finns med all säkerhet möjlighet att byta lägenhet med någon i Rinkeby eller Rosengård. Varför sker inte detta i större omfattning?

    Varför behövs mina pengar när alla grupper är så duktiga, borde vi inte ha en uppsjö av afrikanska affärer. Men deras specialitet verkar mer handla om att stjäla och vandalisera. Mycket fruktsamt för samhället. Det stärker verkligen min övertygelse om deras missanpassning!

  2. I Sverige hade han varit ute till midsommar 2020… Med ett fett kränkningsbelopp inbetalat på ICA-konto..hemlig identitet och lägenhet mm.

    Han kan även köra bil utan körkort, eftersom att han inte visste att man behövde det. Precis som i sin hemlandet

      • Paradoxalt nog så är Sverige långt värre än USA.
        I jämförelse så är välfärden lika för alla i Sverige och speciellt ”lika” för invandrare.

        De flesta kommer genom ”säkra” länder och har inga asylskäl.
        Man kan undra varför om de vantrivs så?

        Men Sverige är ett paradis för dem som aspirerar på att få försörjning utan egen insats. Men samtidigt är daltandet med de som beter sig värst, långt mycket värre än i USA.

  3. I medelhavet sardiner simmar Lual Lual, Lual Lual.

    Undrar hur många äldre våra myndigheter har dödat idag på våra äldreboenden… Ni vet de som byggt upp landet och som betalat skatt så att myndighetspersonerna kan få sin lön i sin skyddade verkstad där de bara kostar pengar och förorsakar maximal skada.

KommenteraAvbryt svar