Sympatiserar SD med extremisterna i Black Lives Matter?

RASISM. Black Lives Matter, förkortat BLM, är en amerikansk organisation som organiserar protester mot våld som utförts mot svarta människor men BLM är också vänsteraktivister som protesterar mot bland annat Donald Trumps invandringspolitik. Därtill förespråkar BLM även att svarta amerikaner ska ha gratis skolgång, en generell basinkomst och att svarta amerikaner ska kunna få sina studieskulder avskrivna. Alltså inte ett spår av att behandla alla människor lika. 

Ebba Hermansson är riksdagsledamot för Sverigedemokraterna och Pettersson undrar varför och om hon och SD sympatiserar med Black Lives Matter?

BLM och deras vänsterblivna sympatisörer engagerar sig inte mot rasism. De är väldigt tydliga i att utpeka människor med en viss hudfärg som mer skyddsvärda och människor av en annan hudfärg som skyldiga. Allt sitter i hudfärgen enligt dessa demonstranter. Svart är bra och vitt är dåligt.

Jag tycker de svarta som inte gillar vita passar bättre i Afrika, där finns plats och Afrika är oerhört rikt, långt ifrån överbefolkat och det borde Sverigedemokraterna vara tydliga med att tala om…

Afrika är stort och oerhört rikt, det räcker åt afrikaner med råge. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

27 thoughts on “Sympatiserar SD med extremisterna i Black Lives Matter?


 1. …undrar samtidigt hur Världen gestaltat sig idag
  om alla gjort som Kineser, Japps, Eskimåer och
  ett par Samer, Ryssar (i viss mån)…folkgrupper
  där ba ett fåtal lämnat “sina hemländers trygga
  vrå”
  De som ordentligt rört om i grytan är giriga Fran-
  soser,Engelsmän, Holländare,Tyskar…Svenskar
  anekterade Gotland och Åland bl.a. Danskar
  Bornholm å Grönland, Norrmän sydde hem på
  Spetsbergen å Jan Majen…Engelsmännen är
  värstingarna alla kategorier, anser Eugencork

 2. SD har vinglat betänkligt i vissa frågor.
  Det bli så när man försöker positionera sig rätt. Med vetskap om hur andra partier gör detta så tror jag det är fel val. Ett tydligt och rakt ställningstagande för primära frågor är viktigt i dagens medieflöde.

 3. Det är tydligen viktigare att ordna demonstrationer när något sker i USA än om liknande och värre sker i vårt eget land, snart sagt varje dag.
  Och vilka går i första ledet, kverulanterna som inte jobbat sig trötta under dagen. Kamraderiet på grund av samma pigmenttäthet i skinnet eller få visa sin solidaritet med en kriminell som begått ett brott och gör våldsamt motstånd då han grips.
  Ingen skänker en tanke på de poliser som ständigt möter samma sorts klientel som aldrig gjort en fluga förnär enligt egen utsago. De som aldrig erkänner sina egna brister, vem skulle då inte tappa tålamodet och kanske lägga all sin egen frustration i greppet på en bångstyrig typ. Det skulle kunna vara en av oss, vi som alltid får ta skit för vad andra ställer till med!

 4. Polisen dödar felaktigt en multi kriminell svart man i USA. Hatgrupper som BLM, startar upplopp överallt och detta sprids även till Sverige.
  Tänk så viktigt en skitstövels liv blivit. För det kan väl inte vara så att BLM, får en s k legitim orsak att vandalisera och stjäla utan påföljder? De demonstrerar ju bara enligt pk media.

 5. Mäkta förvånad över att polisen har på gång att få ett ansiktsigenkännings apparat till Skavsta .
  Varför inte på alla flygplatser i hela Sverige där mottagning av terrorister är pågående.

 6. Nu kanske jag läser “tvittret” som Fan läser Bibeln men jag kan helt och fullt instämma i “att det är jättebra att människor engagerar sig mot rasism”. Ty rasismen i dag återfinns till största delen till vänster och hos människor med högre halt av melanin än svenska folket.

 7. Varför MÅSTE vi blanda oss i det som sker i USA.Vi har nog med egna problem här, men svensken är så feg att dde inte vågar gå emot etablissemanget.
  Vad ger man för signaler för våra unga ? Inte konstigt att självmorden ökar.

  • Pettersson , varför raderade du “Lallas” uppmaning?
   Ta bort mitt svar också isf.

   • Därför att Laila sedan åratal är bloggens mupp, alltid ny signatur och aldrig en giltig e-postadress. Jag vill inte ha muppen på bloggen, ibland ska det gasar, ibland anmälas till näthatsgranskaren, ibland ett vettigt inlägg osv.

 8. Nu på söndag. Jag kommer med ett plakat och skriver Wilma och Ebba! Har ni inget hjärta för våra mördade unga flickor ?
  Besöker Ebbas grav då och då med ett ljus , nu med blommor. Mitt hjärta blöder för våra unga som inte får leva på grund av den utspridda terrorismen och rasismen mot svenskar.
  Har jag fel?
  Jag anser mig inte vara rasist men önskar ofta att vi skulle agera mot alla våldtäkter och rån mot våra egna .
  Ut med alla som begår våld här.

 9. Gustav Kasselstrand,
  Jessica Ohlson,
  William Hahne,
  Jeff Ahl,
  Anna Hagwall,
  Mikael Jansson ,
  Olle Felten ,
  m.fl.

  Tack!

 10. Förvisso så är det en “viss” skillnad på demonstration och vandalisering, Ebba borde förtydliga sitt ställningstagande eller lämna politiken inom SD.

 11. Knappast. Det gör väl däremot svenska regeringen. Dom sympatiserar med allt som händer i andra länder. Den dödade mannen var ju sedan länge yrkeskriminell och bidrog nog inte speciellt mycket till samhället.

 12. Det är festligt
  Ser på aktuellt och TV 4 nyheter gällande Malmö demonstrationerna
  Det är uteslutande icke vita som bär runt på plakaten Black lives matter
  Okey tänker man!!
  men vad demonstrerar dom i mot??
  De är inte i sina hemländer och demonstrerar.
  I den värld och land som de växte upp i.
  i det landet där de flydde i från pga förtryck och rasism och all annant jävelskap.
  Här står de och vrålar om rasism, att alla vita är rasister????
  Varför kom de då hit till ett vitt land,
  ekvationen är bara rätt och slätt pengar.
  Och friheten att skita i alla normala regler och lagar när det passar just dem.
  White Lives Matter
  All Lives Matter
  Swedes lives Matter

  • BrainLess Mythomaniacs det är vad det handlar, egona ser bara sig själva som utsatta. Att dom sen utsätter andra för övervåld och plundringar ser dom som normalt, bara egot får vad dom själva vill ska vara rätt

 13. Svenska 20-55åringar är festliga, de klipper sig som babbarna, dom vill helst se ut som negrer, poliser som jävlas med etniska svenskar och knäböjer för negerdemonstranter. De cyklar på elcyklar med släpvagn med ungen i på väg till dagis. Jobbar mest inom kommun/region/stat och fattar inte vilka som är närande och tärande i samhället. Hata kan dom om det gäller SD, Afs etc. Då vaknar de till liv och gör allt för att krossa oliktänkande.
  Fy fan…..

  • Noterat det ute.
   Talade med en familj .Hon på direkt att vi måste hjälpa alla. Jag sade till henne att nu när vi ser vart det bär hur blir det med din söta dotters framtid ? Tänk noga efter, skall vi fortsätta att försörja halva Afrika vad får ditt barn för chans till ett gott liv.
   Konstigt men familjen blev väldigt vänliga mot mig, kanske de fick sig en tankeställare.
   Dottern älskar mig ,det säger hon öppet när vi ses.
   Något verkar ha blivit ändrad i deras tankeverksamhet efter diskussionen.

 14. Jag kan inte låta bli att fundera över en kampanj för BLM! Stämmer det att svartas liv betyder något så hade väl ingen kampanj behövts?

 15. Knappast troligt.

  Bara en vanlig kommentar på sociala medier av Ebba.

  Som vem som helst, eller de allra flesta förnuftiga människor, skulle kunna skriva eller instämma i.

  BLM är väldigt enfaldiga och extrema. I sitt sätt att driva “sina ståndpunkter”.

  Har definitivt inget större stöd hos den stora allmänheten. Tyvärr “bjuds” de på alldeles för stor uppmärksamhet inom journalistiken, istället för att granskas och ifrågasättas mer.

 16. Det var som Morgan Freeman sade, för att få ett slut på rasismen så är en bra början att sluta använda ordet rasism.

Kommentera