Vet de vänsterblivna och invandrarna vem de demonstrerar för

BROTTSLIGHET. Den 46-årige afroamerikanske George Floyd avled i samband med ett polisingripande i Minneapolis i USA den 25 maj 2020. Det är tveksamt om det låg någon rasism bakom ingripandet eftersom det var färgade och två vita poliser inblandande när Floyd greps för att han försökt handla med en falsk check på 20 dollar.

Medaria Arradondo är polischef Minneapolis, det tyder inte på att poliskåren är särskilt rasistisk.

George Floyd dömdes som 23-åring till 6 månaders fängelse för narkotikabrott. Sommaren 2007 deltog han i ett väpnat rån mot en barnfamilj i deras hem. Floyd har ett gediget brottsregister men det talas det tyst om.

George Floyd Bild från Wikipedia
De fyra poliserna som grep George Floyd och eventuellt orsakade hans död.

97 procent av morden i New York begås av icke-vita

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

15 thoughts on “Vet de vänsterblivna och invandrarna vem de demonstrerar för

 1. Spelar nog ingen roll att Floyd var kriminell, fängelsekund mm.
  Har var svart. Idag så räcker det som anledning till ett upplopp både i USA och Sverige….

 2. Jag kommer ihåg en svensk mamma och hennes son som knivskars till döds på IKEA just för att de såg svenska ut. Gärningsmannen var en eritrean som trots utvisningsbesked vägrat lämna landet. Tänk om det varit sådana våldsamma demonstrationer världen runt då. Isåfall kunde man tro att även vitas liv räknas!

 3. Vänstern vet ingenting om verkligheten, så varför skulle det veta varför de demonstrerar nu?

 4. Hur många blir mördade, rånade och våldtagna av afrikaner i Sverige och övriga Europa varje år ?

 5. Ha,ha, 1st neger som högste chef och hade det varit en annan färgad än den vita polisen som tryck ner Floyd så hade vi inte hört ett ord om detta.

 6. Porrskådespelare det fick säkert de demonstrerade Bimbosen att bli till sig i byxan.
  På de filmer jag har sett från demonstrationen/upploppet så kan man urskilja tre huvudgrupper svart/mörka män, huckle/sopsäcksklädda kvinnor och naiva svenska blonderade bimbos.

  • Jo speciellt när Jöns o. Bög-föreställningen PRIDE i Fjollträsket,blivit inställt under 2020 !!
   Ni läsare som liksom Stenbock kommit till åren.Förundrar ni är liksom jag,över hur landets befolkning kunnat fördummats till denna milda grad,enbart under vår korta levnadstid ?

   • Så blir det när vi inte haft krig, svält, inbördeskrig på 200 år.
    Fredsskadade helt enkelt.
    Vi klarar inte av svårigheter, och när vi inte har några svårigheter då uppfinner vi dem själva!

 7. Konstigt det är här världen! Vissa hamnar alltid i bråk!

  En gång när vi var i USA så försökte en reskamrat också handla med en falsk dollarsedel som han hade blivit pålurad nånstans.

  Då sa kassörskan till honom: – jag är ledsen men den här är falsk.

  Å hör o häpna! Han bad om ursäkt, betalade med en annan sedel och sen var saken ur världen! Vi skrek inga okvädningsord till varandra, kallade inte allting för rasism, polisen behövde inte ens komma och vi alla överlevde!

  Som det kan gå!

 8. Det handlar överhuvudtaget INTE om rasism!
  Det här sker för att vissa grupper vill bli särbehandlade positivt. Mindre straff för dem, inga kontroller efter vapen och droger, mer bidrag, förtur till skolor trots sämre betyg och det är ju POSITIVT för samhället.

  De vill skaffa sig ett moraliskt övertag som blir viktigt eftersom de inte lever upp till de förväntningar och de floskler som omgärdar dem.
  De har problem med det mesta och försöker motivera varför de ska få mer bidrag utan att själva uppfylla några skyldigheter.

  Kan någon minnas när en svensk, som lever i samma situation, fick liknande uppmärksamhet. Det går inte ens att diskutera deras överrepresentation inom alla negativa områden. Endera är statistiken fel, alternativt erkänner de och skyller på rasism!

  Vänsterns narrativ har gått från omtanke om svenska fattiga till att handla om andra grupper som röstar på dem.
  Vi har nedgraderats till att vara försörjare och då inte bara för vår egen familj. Vi ska försörja varenda lycksökare och terrorist i hela världen trots att vi redan försörjer de värsta, våra politiker och företrädare.

  Hur många finns det inte i det här landet som har det svårt ekonomist trots att de arbetar eller har arbetat. Där finns det aldrig utrymme till förbättring.
  Utförsäkringar, utstämpling, ingen vård, försämrad pension, urusel hemjälp a la afrika, morfinsprutor mot covid som påminner om nazistisk politik.

  Säg mig om det uppvägs av ”positiva” besked om att invandrare får mer?

  Vi kanske ska strejka en dag i veckan, då kanske vår betydelse blir uppenbar!

Kommentera