97 procent av morden i New York begås av icke-vita

BROTTSLIGHET & ETNICITET. New York City Police Department (NYPD) är polismyndigheten i staden New York i delstaten New York i USA. NYPD startade i juli 1845 med Storbritannien som föregångsland. Staden New York har 8,3 miljoner invånare och NYPD har c:a 38.000 polismän i tjänst.

Till skillnad mot i Sverige tycker myndigheterna i USA att det är viktigt att hålla redan på etniciteten på kriminella. NYPD:s brottsrapport från 2019 visar att icke-vita har begått 97 % av morden och 97,6% av icke-dödliga skadeskjutningarna. I staden är 33 procent vita…

Återigen är svarta och bruna människor i president Trumps hemstad New York City upptagna med nästan alla våldsbrott i den till 33 procent vita staden.

Det bör noteras att 2019 bestod New York Citys befolkning av 22,8 procent av svarta, spansktalande 28,6 procent och asiaterna 12,6 procent.

Rapporten: 2019 Crime and Enforcement Activity in New York City

Länk till artikel…

-Pettersson undrar om det inte finns en anledning till att polisen stoppar och kontrollerar svarta och jag tvivlar på att de svenska medierna tänker offentliggöra denna rapport eller rapportera att George Floyd vars död startade det hela var en grov yrkeskriminell…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “97 procent av morden i New York begås av icke-vita

 1. Inget som Media i Sverige i allmänhet och SVT i synnerhet
  lotsas om, här fortsätter man sitt tycka synd om Svartingar.
  Inte ens förfasar man sig över dem som får sina butiker
  plundrade av dessa satans ligister! Media i Sverige 2020 ?

 2. I dagens USA går vita poliser och Guvernörer ner på knä och ber icke vita om ursäkt för rasism, vad är det frågan om ??????
  Total kollaps.
  Hoppas att D.Trump gör verklighet av sitt löfte om att återställa lag och ordning annars blir det tungt för honom i valet i höst är många starka krafter mot president D.Trump igång nu.
  Det här polisingripandet och att en kriminell icke vit avled i samband med detta är och handlar grunden bara om politik.
  Är helt säker på att Demokraterna i USA för egen vinning indirekt underblåser dagens protester på grottnivå som nu pågår.

 3. Jag läste att Georg Floyd var en älskad och populär familjepappa som var omtyckt av barnen i området…

  Jag tror att jag läste de på En ding ding värld….

  • Det är också vanligt “i orten” att hädangångna, gravt kriminella personer är mammas snällaste gosse och utrustade med osedvanligt stort hjärta. Hela släkten är handfallna och förstår inte hur de skulle kunna vara gravt kriminella. En långtidsarbetslös som kör omkring med senaste BMW:n och har en guldkedja tjock som ett finger. Makalöst.

 4. Mångkultur kommer aldrig någonsin att fungera. Lika bra att alla börjar inse det.

  • Jag tror att mångkulturen kommer att fungera exakt som myndigheterna i Sverige vill.

 5. Enligt PK-media och det övriga månkulturälskande etablissemanget så är orsaken till detta de vitas orättvisa och s.k rasistiska behandling av de icke vita !
  Finns alltid inom extremvänstern en ursäkt för icke vitas våld och beteende mot den elaka vita människan.
  Demokraternas presidentkandidat Joe Biden vädrar nu morgonluft och rider på demonstarationsvågen som drar fram i USA.

Kommentera