Sveriges regering är rent patetisk!


INSÄNDARE. Jag har jobbat ett helt liv med pr-frågor och tror mig veta mer om detta än de stackars ministrar som till slut yrvaket insett att Sveriges tidigare goda rykte är fullständigt förstört.

Rolf Malm

Ministrarna Linde och Hallengren kräver nu att de svenska ambassadörerna ska tvätta Sveriges nedsmutsade rykte i omvärlden. Det kan de inte. Det är som att försöka få marknaden att tro att en lådbil är en Mercedes. Bara att sammankalla ambassadörer för att ge dem detta uppdrag avslöjar dels hur desperat regeringen är, dels hur ynkligt deras ”smarta gäng” tänker.

Har man i omvärldens medvetande förlorat sin positionering som föregångsland tar det lika lång tid som att nå dit för att ta sig ur positioneringen som skräckexempel. Som regeringen beter sig nu kommer Sverige snarare få status jämförbar med Nordkoreas. Omedvetenheten tar sig allehanda uttryck. När omvärlden öppnar sina gränser för alla utom svenskar reagerar utrikesminister Linde med att påstå att det är diskrimerande! En rent löjeväckande reaktion som knappast höjer omvärldens respekt för Sverige. Skulle man i andra länder säga: Välkommen att komma hit och smitta oss? Sverige har trots allt flest dödsfall i hela världen. När utbildningsminister Anna Ekström utifrån senaste Pisa-rapporten påstår att man löst problemen med de dåliga skolresultaten vet hon mycket väl att man plockat bort alla invandrarelever och att rapporten därför är totalt värdelös. Det finns inget annat att kalla detta än ren lögn. Det är patetiskt! På punkt efter punkt ljuger man skamlöst. Isabella Lövin påstår att vindkraft kan ersätta kärnkraft. Faktum är att vindkraften står för några procent av det globala energibehovet. Är man det minsta självtänkande förbannar man att i omvärlden behöva betraktas som stockdum svensk.

Det handlar inte bara om regeringens sätt att hantera coronakrisen. Även om det är på väg att bli spiken i kistan. I decennier har svenska politiker avlägsnat Sverige från västvärldens civilisation. Vår utrikespolitik går på tvärs mot övriga västländers. Tydligast kanske vad gäller konflikterna mellan Israel och arabvärlden. I Sverige är man snabb med att kritisera andra länder. Trumphatet är massivt. Men alltfler länder med annan uppfattning har nu tröttnat på Sveriges eviga gnäll och hybris. Tyvärr kan man nu ana att de ser Sveriges förfall med viss skadeglädje. Att hävda att Sverige är en human stormakt är idag närmast löjeväckande och visar en ömklig oförmåga att se verkligheten. Drömlandet har blivit mardrömsnationen.

Följderna av massinvandringen förskräcker omvärlden. I första hand naturligtvis för den ofattbara ökningen av kriminalitet, våld och kulturkrockar som kommit Sverige att likna en krigszon. Men också i ökande grad för den obefintliga integrationen, islamiseringen, segregationen, gettoutbredningen. Man upprörs av de eftersläpande svenska terrorlagarna som gjort Sverige till fristad för terrorrekrytering. Den ökande antisemitismen i Sverige ses med avsky. Man oroas för Sverige som smitthärd inte bara för Covic 19. När världen i övrigt sakta vaknar upp ur klimathysterin gör Sverige tvärtom. Här satsar man våldsamt på vindkraft samtidigt som den läggs ner i övriga världen. Här stänger vi kärnkraften när omvärlden bygger 100-tals nya moderna kärnkraftverk. Till och med den engelska vänstern kritiserar nu den svenska regeringen för diktaturfasoner och informationsbedrägeri.

Det finns bara ett sätt att återupprätta Sveriges goda rykte. Gör om och gör rätt! Byt ut de outbildade amatörer som nu styr landet mot välutbildade, ansvarstagande och erfarna människor. Sveriges juniorlag klarar inte att spela i den internationella proffsligan.

Rolf Malm

Ps. Hittar ständigt fadäser, lögner, skandaler, tokbeslut, gömda sanningar och mygel i de friserade, politiska arkiven och andra annaler. Har nu kommit fram till vår tid i min bok ”Sverige 2084”. En tänkt framtida vidräkning med den politiska nominklatura som styrt oss bort från det goda folkhemmet till dagens krigszon. Stort tack för alla tips och bidrag som gör det möjligt att orka gräva vidare.

Swish 0722 84 70 52, bankgiro SEB 5005 01 187 30. Kontakt: rolflmalm@gmail.com

Steget Efter


12 responses to “Sveriges regering är rent patetisk!

 • Lellego

  Vad är det för kvalificerad skit som pågår. Med MSM hjälp byggs det nu upp ett narrativ att vår regering med löven i spetsen helt plötsligt visar handlingskraft.
  Vi ”får” nu plötsligt resa i Sverige på vår semester, de sk ”restriktionerna” hävs???
  Vi har fått resa hela tiden, det har inte varit någon rtestriktion.

  Det är nog snarare de låga förtroendesiffrorna som har fått ut löven ur parti-arresten. Självfallet bara tillåten att ”sända” och inte inlåta sig att svara på frågor (då vet vi ju hur det går).

  Gilla

 • Tony

  Sabuni säger sig förstå ilskan från ligisterna i Stockholm?
  Har hon någon gång visat förståelse för det äckel
  o ilska som offer och anhöriga känner inför alla vidriga
  våldtäkter o gruppvåldtäkter som dessa svin utför??
  nej då håller hon och andra politiker tyst o tittar på
  annat håll. Vi har en ynklig skara politiker i Sverige!

  Gillad av 1 person

 • Tony

  Trodde man sett det mesta ur polisens ynkliga agerande
  med ointresse att ingripa mot ligister, kvinnliga poliser som
  får stryk av en buse, saft o bulle för bösset, halal grillad korv,
  käpphäst ridning och annat jävla trams,, men dravlet tycks i
  inte ha någon botten, igår tvingade skränfockar från vänstern
  en bölande kvinnlig polis att gå ner på knä och göra
  Black Power tecken med knuten näve?????
  Hur i helvete är dessa Polischefer funtade som låter detta
  apspel pågå????? Heliga ynkedom!

  Gillad av 1 person

 • Skatt på påse

  Rolf är kanonbra. Regeringen är inget att bry sig om. Det är en skock med nollor och feta genuskärringar. Om alla slutar bry sig om fjantarna förlorar dom makten. Tyvärr är samtliga av våra myndigheter också fyllda till bredden med genuskärringar, godtycke och obildade tjockisar.
  Precis som Rolf säger går det naturligtvis inte att reparera den enorma skada som skett. Jag föreslår att fjantarna fortsätter som dom gjort så lämnar alla som kan landet. Jag förbereder för detta nu! Många som jag känner gör det samma. Den som är pensionär borde kunna lämna landet ganska enkelt. De flesta länder kommer snart att vara ett bättre alternativ.

  Gilla

 • Lellego

  De kör bara på regeringen och FHM. De har det grova artilleriet från MSM som understöd. Journalister som inte ens kan det svenska språket.
  ”Nu hävs reserestriktionerna”, basunerar tabloiderna ut med stora svarta bokstäver.

  Det är bara det att det aldrig har varit frågan om restriktioner. Skall man vara korrekt skulle det vara, ”Nu hävs rekommendationerna för resor”.

  Snart skriker MSM om att få bli pubic service, i varje fall beträffande sin finansiering.

  Gilla

 • Billy Boy

  Nu publicerar utländsk press negativa nyheter om Sverige och de höga dödstalen som regimens och myndigheternas corona-strategi orsakat. Ett av många fler exempel nedan. (Publicerat Jun 4, 2020)

  Sweden admits ‘too many old people died’ in its coronavirus plan.

  Swedish authorities have conceded the country should have done more to combat the coronavirus and prevent a much higher death rate than in neighbouring countries.

  Almost 4500 Swedes have died in the COVID-19 outbreak, a higher mortality rate than in Denmark, Norway and Finland, and criticism has been growing over the government’s decision not to impose lockdown measures as strictly as elsewhere in Europe.

  Läs mer på:

  https://thenewdaily.com.au/news/coronavirus/2020/06/04/sweden-coronavirus-mistake/

  Hur ska hemkallande av våra svenska ambassadörer och tilldela dom uppgiften att tvätta Sveriges nedsmutsade rykte i omvärlden kunna lyckas?

  Det är ju redan på förhand dömt att misslyckas när internationell media världen runt redan hunnit före att rapportera sanningen om de katastrofala svenska misslyckandena för både regimerna och övrig befolkning i de utländska nationerna.

  Gillad av 1 person

 • peter kostin

  Vad jag funderar på är om vi haft någon regering som varit något annat patetisk sedan Erlanders dagar. Palme och Geijer affären, Fälldin också lite horhus, men det mest patetiska var väl hans inställning till den förnybara energin som kärnkraften skulle ge. Folkpartiregeringen med Ola Ullsten var väl den mest patetiska regering vi någonsin haft. Jag skulle kunna skriv hur mycket som helst om patetiska regeringar, men jag tror att Reinfeldt har förutsättningen att segra med sitt öppna hjärta tal och ohämmad invandring.

  Gilla

  • Bosse S

   Det enda någorlunda nyttiga folkpartiet någonsin gjort, var när man tog bort kravet att ha en fungerande cykelbelysning även på dagen.

   Gilla

 • Golonka

  https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/_H7111449

  Utrikesministern talar om ”diskriminering”, när omvärlden inte vill öppna gränser mot Sverige.

  Ove skulle ha pekat med hela handen: IDIOTER!

  Sverige har ju misskött Corona-pandemin. Nästan tio gånger fler dödsfall än i Danmark.

  Gillad av 1 person

 • Gunnar Karlsson

  Tack Rolf, som vanligt mitt i prick !!

  //Gunnar

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: