Stäng

Fler poliser skjutna vid upplopp i USA, när skjuts poliser i Sverige?

BROTTSLIGHET. Trots att public service i Sverige påstår att de flesta demonstrationerna är lugna så verkar det inte så enligt andra nyhetsmedier. 

Bilan Osman är född i Sverige men det hjälper inte. Undrar varför SvD accepterar detta rasistiska hat och varför inte Bilan flyttar till Somalia där hon har sina rötter och släkt.

Fyra poliser i St Louis har skottskadats i samband med protester mot polisvåldet under måndagskvällen, rapporterar Reuters.

Även i Las Vegas har två poliser skjutits i olika incidenter, enligt ABC News. Enligt uppgifter till lokala medier träffades polisen i huvudet och får nu livsuppehållande vård.

Även i Virginia har två poliser skjutits och förts till sjukhus, skriver en reporter från NBC på Twitter.

-Pettersson undrar hur långt borta rasupploppen är i Sverige, vi hade allvarliga kravaller i Rosengård 2008/2009 och Husby 2013 och sedan dess har massinvandringen av dysfunktionella fortsatt.

Rasupploppen då underblåstes av extremisterna i AFA.

 

Husby 2013

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 reaktioner på “Fler poliser skjutna vid upplopp i USA, när skjuts poliser i Sverige?

 1. De skjuts kanske när pizzan, bullarna och saften till FÖRTJÄNSTEN FÖR SAMHÄLLET tar slut.

  BOS polis
  Bull Och Saft polis

  Det är synd om de poliser som vill och försöker få det att fungera i samhället, att straff ska utdelas vid brott, och inte belöna kriminella med bullar och saft.

  🙏🏻 till er poliser som agerar som poliser ska.

 2. Poliser har mördats i Sverige, senast i Malexander och minst en av dessa polismördare har fått tidsbestämt straff av det svenska vänsterextrema rättsväsendet !
  Bara en tidsfråga när nya polismord sker i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige.
  Känns bra att efter 35 år som fångvaktare på Kumlafängelset nu vara pensionär och slippa den mångkulturella lekstugan innaför murarna.

 3. Undringarna kvarstår. VAD HADE DEN DÄR SVARTHYADE GJORT FÖR ATT STOPPAS AV POLISEN???????

  1. Menar du George Floyd så försökte han handla med en falsk check denna gång.

   Tidigare har han begått mängder med brott, han dömdes till 6 månaders fängelse 1997 som 23 åring.

   Han deltog 2007 i ett grovt rån mot en småbarnsfamilj i deras eget hem och satte en pistol mot mammans mage och hotade döda henne.

   Det är obegripligt att folk demonstrerar för den…

 4. När man ser dom här klippen så ser man ju hur AFA /Antifa agerar.Den här organisationen borde ha terroriststämplats för åratal sedan.Dom här idioterna har ingen politisk agenda.Slåss är det enda dom vill. Injaga fruktan och förstöra allt i sin väg.Det här är yrkesdemonstranter som likt hyenor dyker upp och kastar sig på utvalda byten.T.e.x.fredliga demonstrationer som dom kan förstöra.Fundera också en stund vem som sponsrar deras framfart.

 5. Jag undrar vad som hade hänt om en etnisk svensk hade uttalat följande: ”Jag har börjat känna förakt för svarta”. Vilken uppståndelse det hade blivit, och vår angiveribyrå hade fått ytterliga bränsle till nya anmälningar? Vi har fortfarande inte rätt att påtala en mördares, våldtäktsmans eller brottslings etnicitet för att de måste skyddas. När detta händer går vi inte ”man ur huse” för att våldföra oss på dessa människor eller ge oss på egendom. Det är kanske det vi borde göra, för i det svenska rättshaveriet är det ju synd om förövarna?

 6. Efter att ha sett klippen ovan: Varför arresterades inte ligisterna? Fullt med poliser i närheten!

 7. Ett gott råd till den Damen, samla ihop ditt pick o pack o dra till Somalia eller Kongo så slipper du vita , för du menar väl inte att vita skulle försvinna helt??? För vem fan ska då försörja er?

 8. Dessa grupper är en del av problemet och motarbetar alla försök till vettiga åtgärder.
  Ena gången förnekar dem att det finns stora problem med invandrargrupper, för att i nästa ögonblick erkänna och skylla på ”socioekonomi”.

  Den viktigaste och mest fundamentala frågan får dock aldrig ett svar och adresseras aldrig.

  Varför framhärdar dessa aktivister med att importera människor utan ”skyddsbehov”?
  Argumentet om att de skulle tillföra kompetens och arbetskraft har genom statistik vara ett gigantiskt aktivistprojekt.
  De täcker inte upp för de behov de själva medför, välfärden måste snarare spara för att klara av det basala uppdraget.
  Skolor med stor del invandrare dras med enorma problem som emanerar från ovilja och oförmåga att tillgodogöra sig kunskaper på svensk nivå.
  Det är f.ö också ett problem som finns inom politiken, att blunda för empiriska fakta är inte en styrka utan en svaghet.
  När propagandan får styra de åsikter som lyfts fram så blir det ett ofritt samhälle. Det är också det vi sett exempel på här på bloggen de senaste veckorna.

  Om det vanliga sättet (tummen ner) inte fungerar så kommer de naiva inläggen. När de inte tillåts skrämma människor med rasist-anklagelser så visar sig deras inlägg mest vara tyckanden utan fakta.
  De behöver aldrig lära sig fakta eftersom de enbart umgås med dem som har samma unkna syn på demokrati.

  Om debatten inte får föras så blir det omöjligt att se en framtid för Sverige.
  Vilka som är skyldiga till sammanbrottet kommer för alltid vara omnämnda i historien, vilken kommer att döma dem!

 9. Ja Sverige ligger säkert inte långt efter. En farlig mix av extrema aktivister och vanliga kriminella kan snabbt försätta Sverige i ett krigsliknande tillstånd med större organiserade upplopp på många orter i Sverige där polisen blir totalt maktlös.
  Sverige Europas Libanon om tio år?

  1. Om 10 år? Det liknar väl mer eller mindre Libanon eller vilken annan musliskt styrd stat idag, eller har jag inte fattat ngt?

 10. Hahaha, den har jag inte sett. Bolla kör bort AFA, hahahaha.
  Jag tar Bollas parti, helt klart.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: