Bilan Osman censureras

Carolin Dahlman uppmärksammar den rasism mot vita människor som merparten av Sveriges journalistkår väljer att ignorera.

Bilan Osman, f.d. krönikör på Expressen och medarbetare på Expo, är en av de som är föremål för Dahlmans öppna ögon. Osmans rasism mot vita har t.o.m. fått Facebook att plocka bort ett av hennes rasistiska inlägg.

Så här skriver Osman på Facebook.

Carolin Dahlman reagerar på den rasism som Bilan Osman uttrycker i en ledartext. i vilken hon pekar på att det hat och den rasism som riktas mot vita under kravallerna i USA är osund och förkastlig. Enligt Dahlman har Osman uttryckt sig på följande vis på Facebook.

”För var dag som går så pallar jag inte med vita människor”

Expo-medarbetarens Facebook-inlägg är bortcensurerad, men på hennes twitter kan man följa den fortsatta debatten. Ta gärna del av den.

Läs också Carolin Dahlmans text om den rasism som riktas mot vita människor på en kontinent som i sekler varit hemvist för just vita. Osman är förvisso född i Sverige, men har sitt ursprung i Somalia. Huruvida Västvärlden är en bättre eller sämre plats att leva på än Afrika vet jag inte, men eftersom afrikaner i hundratusentals väljer att ”fly” till Europa och USA så har jag min åsikt klar.

Apropå rasism så skulle jag älska att höra de som anklagar alla vita för rasism och hat kommentera den här filmen. En filmsekvens som visar svarta som misshandlar en äldre vit kvinna som försöker försvara sin butik mot plundrare.

17 thoughts on “Bilan Osman censureras

 1. Man undrar ju varför somaliskan flyttar till Sverige för att tacka landet med att hata vita. Varför är hon inte kvar i Somalia, där hennes landsmän uppenbarligen är oförmögna att skapa ett fungerande samhälle. Om det inte passar i Sverige, varsågod och flytta hem dit där du hör hemma. Att flytta till Sverige och bygga en karriär på att hata svenskar känns märkligt minst sagt

 2. Det jag inte förstår är att det har funnits och finns människor som har aktivt arbetat för att flytta människor från Mena till det kalla landet i norr. Dessutom så för dom med sig en kultur och religion som är att betrakta som hämtad från helvetet.
  Uppenbart så trivs de inte i det kalla landet i norr för så fort de är i det kalla landet i norr så vill de förvandla landet i den kalla nord till samma shithole som de kommer ifrån.

 3. Håller helt med att inte värdera
  någon efter hudfärg !
  Inte heller generalisera muslimer!

  Jag har mycket goda vänner ur båda
  dessa grupper.

 4. Vi är etniska svenskar, inte vita människor. Hon kör på med samma imperialistiska Tavistock taktik som man kört på med i USA sedan 70-talet. Det första misstaget folk gör är att ta åt sig och internalisera denna fysiska beskrivning av vad som tycks vara dom själva dvs. ”vita människor” Alltså att definiera sig själva och formar sin identitet kring en hudfärg. Samma sak har man gjort mot s.k. ”svarta människor”. Detta är trick som allt för många går på. Detta är en del av kulturkriget istort. Monokulturagendan. I Sverige finns det etniska Svenskar och andra etniciter. Dom andra kan vara svenska medborgare eller medborgare i Sverige, men inte svenskar dvs. etniska svenskar. Det är bara att narra dom som använder hudfärgsepitetet då det finns en uppsjö med motargument att tillgå. Kämpa på!

 5. Vanliga apor brukar väl inte bära si år som svin?
  Förresten är svin mycket vänliga djur, och det tror
  jag att apor är också!

  Vad dessa figurer har sin hemvist går inte att avgöra,
  men de ser ut att vara mycket solbrända!

 6. Varför lever Apan i ett land där 95% av befolkningen är vita?
  Flytta för fan till Kongo eller någonstans där befolkningen mest består av svarta. Inte en jävel kommer att sakna henne. STORKÄFT!

  Men det är ju på tiden att någon reagerar mot det 99 % av
  Journalisterna tiger om…

 7. Vi måste sluta behandla dessa som människor. De har överhuvudtaget ingen insikt i vad som krävs för att leva i samklang med andra.

  Fundera över hur du kan undvika att gynna den del av samhället som varken är positiv eller viktig.
  Jag kan knappt förklara för utländska vänner varför vi har ett system som missgynnar dem som bidrar och omhuldar de mest intoleranta och minst bidragande.

  Vi måste börja bojkotta företag som försvarar invandringen och samtidigt använder ”gratis” arbetskraft. Använd i största möjliga mån privat verksamhet, utnyttja de förmåner som finns så att systemet belastas.
  Det här är fundamentalt för att det ska bli en förändring.

  Det finns ingen större anledning att leva i ett vänsterextremt samhälle när åtstramningarna drabbar oss och gynnar de minst bidragande. Det finns en gräns på hur mycket som kan ges i bidrag till allsköns projekt som bara leder till färre i arbete. Vi har fått politiker som inte är valda av folket, de är utsedda av partier för att göra som partiet vill. De löften och floskler som utlovas var fjärde år är fort glömda. Lånekarusellen och importen av de galnaste fortsätter, vuxna araber utan arbetslust är inget positivt för Sverige. De reser ”hem” utan problem och blir borta hela sommaren trots att de levde under ”dödshot”.

 8. HELT JÄVLA SINNESSJUKT !

  Finns inte straff nog för dessa skräp som misshandlar en kvinna !

  FY FAN !!! 😡😡😡

 9. De som plundrar och begår fruktansvärda våldbrott gör det inte på grund av rasism. Det är rent slödder som vill ha en anledning att plundra och skada andra.

  Bilan Osman försöker applicera en amerikansk kontext på den svenska. Det är bara patetiskt. Det här är Sverige, inte USA.

 10. Lev och låt leva, multikulti funkar inte, apartheid måste återinföras som modell för samhällsbygget, svenskar i Sverige, finnar i Finland och så vidare.
  Varje land tar hand om de sina och dessas kultur, blandning av folk genom giftermål och därpå följande naturlig migration.
  Detta är inte Nobelprissvårt snarare skitenkelt.

  • Det finns två länder i Europa som saknar minoriteter. Svensken är utan tvivel den person som har svårast att inse att ett land kan ha flera olika språk och folk. Kan Tornedalingarna räknas som svenskar? Eller Finlandssvenskar som finnar. Paletten av olika folk och kulturer är, har varit Europas styrka. Vad är det svenskaste som finns? Naturligtvis det svenska språket! Varje land tog hand om material som behövs i corona krisen, vi ser resultatet.

 11. ”krönikör på Expressen och medarbetare på Expo 🙂 🙂 :-)”.
  Vilken merit 🙂 🙂 🙂

  • Du glömde f.d. i krönikör. Fick hon sparken för att hon inte passade in i vitheten på redaktionen?

   • Det brukar sägas att Afrikanerna inte ens uppfann hjulet. Att denna kvinna är här beror till 100% på den vite mannens uppfinningar.

Kommentera