Twitter kontrollerar Trump men låter islamisten Ayatollah Ali Khamenei hållas

MEDIA. Ayatollah Ali Khamenei är Irans högste ledare sedan 1989. Khamenei har islamism som politisk ideologi. Irans högste ledare twittrar ofta och gärna. Han kallar Israel en ”cancer” som ska upphävas och förstöras, det får varken Twitter eller SVT att reagera. Medan USA:s president Donald Trumps  tweets förses med varningstext av Twitter och hånas av SVT så får islamisten hållas.

Ali Khamenei. Bild från Wikipedia

Twitters verkställande direktören Jack Dorsey gör heller inget för att avbryta Ayatollah Ali Khameneis redogörelser över folkmord av den sionistiska enheten.

Exempel på Khameneis tweet är att han kräver eliminering av den sionistiska enheten samtidigt som han hävdar att sionistregimen är en dödlig, cancerös tillväxt, som måste krossas och förstöras.

Times of Israel 

– Vad Pettersson vet så är Ayatollah Ali Khamenei den enda av världens ledare som hotar och önskar förgöra ett annat land och folk men dessa tweets nämns aldrig på SVT eller i andra medier…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Twitter kontrollerar Trump men låter islamisten Ayatollah Ali Khamenei hållas

 1. Hoppas Trump täpper igen truten på alla P K figurer där så
  väl som här

  Ungefär som i Sverige, grova brottslingar får göra
  snyftreportage i radio o tv, men offren är inte
  intressanta!

 2. Tvitter, fb, google, youtube m fl står under direkt kontroll av eller ingår i globalistiska krafter som skulle kunna vara goda, men är raka motsatsen!

 3. Twitter delar samma ”värdegrund” som islam, finns inte många andra sätt att se deras handlingar på annat vis.

 4. Absurt
  Det är ett jädrans tjöt om likhet inför lag osv.
  men i media så finns bara styrning om vad vi skall tycka dag ut och in.
  Så det är ju inte undra på att vi snart är ett muslim land, men det som styr det åt det hållet vet fortfarande inte att de styr sig själva rakt in i döden, för de blir uppätna i denna religions omätliga gap.

 5. Islam är en informell statsreligon i Sverige och varje kritik av densamma betraktas som blasfemi.

 6. Polisen öppnar ny permanent hoppborg i Rinkeby. På bilden finns en honlig polis. Det blir bra. Ali Baba och de fyra poliserna. Tyvärr står skattebetalarna för hoppborgen.

 7. Vad annat är att förvänta sig av ynkryggarna på SVT, som styrs av sossarna här hemma och dom så kallade Demokraterna i USA?

 8. Detta visar med all tydlighet vilka avskyvärda personer som sitter och kontrollerar på twitter?

Kommentera