Släkten Ali Khan kom från Libanon och vi fick Beirut i Göteborg

BROTTSLIGHET. Vi har genom åren skrivit massor om släkten Ali Khan på bloggen, nu är familjen Khan åter aktuell: I Johanna Bäckström Lernebys nya bok ”Familjen” beskrivs hur det kommunala bostadsbolagets störningsjour inte längre åker ut på larm: ”Det var helt enkelt inte värt att dö för att få familjen Al Asim (som de kallas i boken) att sluta störa resonerade de”.

-Pettersson säger att detta pågår år efter år medan politiker pratar och tillsätter utredningar, allt medan sjukdomen sprider sig…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Släkten Ali Khan kom från Libanon och vi fick Beirut i Göteborg

 1. Och vi bolla frågan vidare till statsminister Löfven,
  – Ungefär vilket århundrade kommer dom att bli en vinst för samhället?

 2. Ali Khan Ali Baba, Ali Hit eller Ali Dit, så har dom det gemensamt att det blir stora problem var dom än hamnar!

  Men om detta bryr sig inte Sossarna, bara dom kan få deras röster.

 3. Jag minns hur nyheterna dagligen på 1970-talet matade på med rapporter om bombningar, krig, dödande och förstörelse i Libanon. Man var tacksam att Sverige hade få såna krigande element i sin population. Men nu kommer de hit och vill leva i Sverige på det sätt, som bl.a. skapade inbördeskriget. Migrationsverkets måste vända hela sin verksamhet och bli ett återvandrarverk?
  En infekterad och blodig historia, som nu globalister vill plantera in i EU?
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Inb%C3%B6rdeskriget_i_Libanon

 4. Det är så typiskt svenskt att skriva om en släkt men inte komma med ett endaste korn av fakta. Jag vet hur det ska lösas men kan tyvärr inte skriva om det. Jag vet att det bara kommer att bli värre, garanterat.

 5. Påminner om Södertälje!

  Invasionen av Vårt Fosterland har
  pågått länge.

  Socialdemokraterna, LANDSFÖRRÄDARNA
  och SÄPO stödjer invasionen!

  – annars skulle de ha stoppat kontraktet,
  som socialdemokraterna skrev med
  Muslimska Brödraskapet 1999!

  Hur mycket av Vårt Fosterland finns
  kvar?

  Jag är rädd!
  Känner du dig trygg?

 6. Hela Europa fylles dagligen på med nya Islamska “claner” ,och vissa företag som inbillar sig få framtida billig arbetskraft sponsrar villigt..
  Så skedde i småstaden Wetzlar, i s:a Tyskland under gångna helgen.
  Här var det IKEA som ville framstå som den gode,och erbjöd de turkiska muslimerna sin P-plats för böneutrop.7-800 sådana pyjamasklädda figurer samlades,för att anropa Allan.
  Tydligen förväntar sig IKEA,att dessa i framtiden skall köpa sina mattor,som ju är i stort enda som ingår i deras möblemang.
  http://www.pi-news.net/2020/05/wetzlar-allahu-akbar-auf-ikea-parkplatz/

 7. Det är inandrarsläkten som styr och ställer i hela Sverige. Om ni tror att det är Svenska partier som gör detta så är ni helt fel ute.

 8. Det här är vad sossarna eftersträvade med sossepampen Johansson i spetsen. Ingen skillnad på långtbortifrån släkter och sossar, härska, styra o ställa med oss lojal fårskallar.

Kommentera