SSU-mannen skickade släkt till mötet

INRIKES. Mats Skogkär är journalist och ledarskribent HD/Sydsvenskan och twittrar om SSU SKåne och tidigare ordförande Mansour Ahmed som påstår att han inte längre är politiskt aktiv. 

Det stämmer inte, påstår Kvällsposten. I slutet av april höll SSU Helsingborg ett extra årsmöte, sedan revisorer larmat förbundet om den ekonomiska berättelsen som Ahmed Mansour och förra ordföranden Amanda Svensson skrivit under. Medlemmarna röstade om styrelsen skulle få ansvarsfrihet.

Då var Ahmed Mansour på plats.

Det var först efter att SSU-förbundet ringt Ahmed Mansour, minuter innan mötet startade, som han gick därifrån. Men då var minst en av hans bröder, flera vänner och två svägerskor på plats i stället.

– När jag kommer dit står vuxna män på plats på det här mötet för en ungdomsorganisation. Flera av dessa personer har jag inte sett någon gång tidigare, säger en SSU-medlem.

Förra ordföranden och nuvarande kassören Amanda Svensson, som också är Ahmed Mansours sambo, förklarade för de samlade hur mötet skulle gå till, då flera aldrig suttit med på ett SSU-möte.

En kvinnlig släkting höjde rösten och sa ”jag yrkar på ansvarsfrihet”, redan innan mötet kommit till den punkten på dagordningen.

Om SSU Skåne på bloggen…

-Pettersson säger att det är inte så noga med värdegrunden i den socialdemokratiska rörelsen. Ahmed Mansour arbetar inom Transportarbetarförbundet och de tillhör klanen.

Filmen från 2018.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

 

9 thoughts on “SSU-mannen skickade släkt till mötet

 1. Ansvarsfrihet hejare innan punkten i dagordningen,
  herrejösses dit skickad med nyvunna lärdomar. Svensk föreningslivs framtid. Nog tror jag att externa revisorer som nu tillsätts har bättre förmåga att avgöra ansvarsfrihet än de dit skickade ansvarsfrihet roparna. Kör SSU utan röstlängd? Kan vuxna var medlemmar? Man kan få den uppfattningen av artikeln.

 2. Halva “regeringen” består ju av SSU broilers den ena inkompetentare än den andra.

  • Det är med dem som C och L samarbetar i regeringen. De har uppenbarligen samma värdegrund och därför godkända att tala med.
   Eller hur Annie?

 3. Så här blir det när sossarnas system får en backlash.
  Det brukar vara så att de helst vill ha de närmast sörjande närvarande så att besluten blir rätt.
  Nu är jag inte så säker på att sossarna är missnöjda med situationen, allt tyder på att de är rätt nöjda med att ha ”rätt” medlemmar.

  När man har företrädare från importerade väljargrupper så verkar man ha träffat rätt. Vi ser ju dagligen hur extremismen i Sverige agerar EXAKT likadant. Lagar, regler o demokrati är till för att brytas, huvudsaken är att man har kontroll över propagandan.
  Det som är mest frapperande är man verkar gilla att samarbeta med människor som av tradition inte bryr sig om demokrati och mänskliga rättigheter. Trots de högstämda löftena och ideologiska tiraderna ifrån Kreml på Sveavägen 48.

 4. Vad planterar socialdemokraterna i sina spår där de drar fram egentligen? Jag ser ingen framtid i sossarnas märkliga samhällsarkitektur. SSU i bl.a. Skåne har även demonstrerat med antisemitiska slagord. Det fria föreningslivet verkar rivas sönder av odemokratiska inslag. S tycks dra in Sverige i en mörkare framtid.

 5. Glöm inte att Sverige ännu inte är helt sabbat.
  Det går alltid att sabotera lite till….

 6. Henen verkar vara en islamistisk fullblodspsykopat.

  Passar perfekt i det giriga psykopatpartiet.

  Sveriges nästa statsminister?

  • Han är ett bra exempel på en mogen sozze och att ta över den post i regeringen han önskar, så kan folkmordet inom åldringvården fortgå.

Kommentera