M-politiker i Kungsbacka erkänner sexköp – fast i insats mot lägenhetsbordell

BROTTSLIGHET. Kommunstyrelsens ordförande i Kungsbacka, Hans Forsberg (M), misstänks för sexköp efter en insats mot en utpekad lägenhetsbordell i Örgryte, Göteborg, skriver GP. I ett pressmeddelande bekräftar Moderaterna uppgifterna och meddelar att Forsberg lämnar alla politiska uppdrag.

Hans Forsberg (M)

– Det som han har gjort är oacceptabelt. Även om detta är en personlig tragedi för en partikollega och vän, så är vi helt överens om att Hans måste lämna alla de politiska uppdrag han har för vårt parti, säger förbundsordförande Mikaela Waltersson.

Hans Forsberg själv erkänner händelsen och har godkänt ett bötesbelopp. – Efter det som hänt har jag inte längre förtroende i partiet och är beredd att ta konsekvenserna. Jag är väldigt ångerfull, men beredd att stå för mitt misstag, säger Forsberg.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “M-politiker i Kungsbacka erkänner sexköp – fast i insats mot lägenhetsbordell

 1. Skillnaden mellan Petterssons blogg och de s.k toleranta, är att Pettersson tillåter olika åsikter utan att kräva åtgärder mot dem som uttalar dem!

  I Sverige finns en maffia av intoleranta som anser sig alltid ha rätt, deras ”tummen ner” här visar på detta. De anser sig veta att invandringen är bra och fyller en funktion, möjligen har de en inkomst själva som genereras av invandringen. Men det är otroligt svårt att få några ”hållbara” argument för att de har rätt!
  Har hört att det är bra att vi fått en mångfald av maträtter, men under mina resor runt världen har jag ätit samma rätter, mestadels i länder som inte importerat åldriga analfabeter som tynger välfärden.
  Det som har varit skillnaden är, att de som kommit till dessa länder har varit intresserade av att arbeta och inte kommit för att utnyttja skattepengar.

  Ingenstans finns det mer tolerans än inom den rörelse som vill ha stopp på onödig invandring. Varför, jo vi är vana att diskutera och lyssna på motargument. Men vi accepterar inte von oben attityder som samtidigt försöker få plattityder att låta som samhällsdebatt.

  Det är inte livsfarligt att acceptera en demokratisk debatt.

  Skärp er vänsterextremister, det är ni som är INTOLERANTA!!!!

 2. Goa förtroendevalda politiker !!!!!!!
  Varför ska någon överhuvudtaget rätta sig efter lagar när de som skapat lagarna själva bryter mot dem ?
  Så förbannat ynkligt vidrigt och patetiskt dagens Sverige är och har blivit.
  Ett Aprilskämt varje dag.

 3. Verkar som alla vänsternissar kommit överens om att kommentera här idag, det visar på att Petterssons blogg är en finne på ett icke nämnbart
  ställe hos vänsternissarna?

 4. Verkar som alla vänsternissar kommit överens om att kommentera här idag, det visar på att Petterssons blogg är en finne på ett icke nämnbart
  ställe hos vänsternissarna?

 5. Verkar som alla vänsternissar kommit överens om att kommentera här idag, det visar på att Petterssons blogg är en finne på ett icke nämnbart
  ställe hos vänsternissarna?

 6. När pungen är tung får lagen stå tillbaka, nöden har ingen lag.
  Var det inte nån kändis som skaldade att: Kuken måste få sitt?
  I alla händelser verkar det som om våra drifter inte tar alltför hårt på lagen.
  Däremot tar lagen väldigt hårt på våra drifter, framförallt de naturliga och ofarliga, de andra, dominans, våld, lögn, våldtäkt betraktas som förlåtliga ungdomssynder.

 7. Det blir väl så att man går till horor när de feministiska skatorna är så fula och helt blåsta i pallet. Unga o feta, arbetsskygga då är det inte lätt att bli älskad!

  Möjligen av nån kuvad manlig feminist som söker en domina med övervikt och dåligt självförtroende. Det måste vara svårt för dessa batikare att bli ratad gång på gång, trots deras tro på överlägsenhet. Trots att de är så duktiga så måste varje man överföra en miljon till dem under en livstid.

  • Hehe skatorna är vakna sent!
   Sitter väl och väntar på att bli våldtagna för att få sex. Måste vara svårt när ingen vill ha en gratis ens, trots den storvulenhet de anser sig besitta.

   Det är nog orsaken till invandringen. Att få in fler med avsevärt lägre krav, så även farmor o mormor får sitt, trots risk för pedofilstämpel!

   Sov gott!!!!

 8. -Ach,mein Gott!

  Att en människa köper en annan människas kropp är tragiskt.

  Så länge det finns folk som vill köpa sex, kommer det tyvärr att finnas människohandel i världen.
  I Sverige är straffet över två års fängelse för den som handlar med andra människor.

  Och invandring är en vinst för samhället.

  • Ja men att våldta och förnedra en kvinna är tydligen
   inte tragiskt, enligt dig? För då protesterar ni aldrig?
   Lagen om förbud mot att köpa dessa tjänster har
   nog dom flesta inget emot om den kompletteras med
   samma regler om att sälja denna tjänst !

   Men så typiskt Sverige, bara halvmesyrer, vad dom än gör!

 9. Feminismen är vår tids häxprocesser, där man silar mygg och sväljer kameler. Detta slår ju undan benen på den kvinnliga företagsamhetens flaggskepp. (Detta alster får jag nog äta upp…)

   • 305 för tummelaget ” Upp” mot 382 för tummelafet “Ned”.
    Bra jobbat – men inga lösningar som tillfredställer värdegrunden *värdegrundprincipen.

Kommentera