Mordförsök i Rågsved

BROTTSLIGHET. Under söndagskvällen blev en knivskuren i Rågsved, Stockholm. Gärningsmännen ska ha använt både morakniv och machete.

Helikoptrar har varit involverade i insatsen och överfallet filmades av en övervakningskamera. Gärningsmännen  greps i en bil en bit ifrån platsen.

Den skadade mannen är förd till sjukhus.

Polisen

Trygghet_Socialdemokraterna

8 thoughts on “Mordförsök i Rågsved

 1. Sverige borde ha en regering, som försöker freda söndagspromenaderna för allmänheten. Varför har de istället sett till att det vimlar av beväpnade mördare på gator och torg? Vad gör regeringen på dagarna? Har regeringen förresten tagit tillbaks sina vapen, som blev stulna i deras egna kansli? Det kan illustrera bristande omdöme kring Sveriges säkerhet.

 2. För lite Rimfrost !!!!!!
  Målgans geniala och effektiva knivlag verkar inte fungera !!!!!
  Fler geniala effektiva vapenamnestier behövs tydligen också !!!!!!
  Men för övrigt så ökar väl bara den landsförädiska 7 klöverns mångkulturella trygghet och även av massimporten lönsamma raketforskare som ska rädda Folkhemmet från undergång ?????

 3. Det verkar som hela vänsterpöbeln har engagerats för att syssla med tummen nertryck här Petersson.Lättkränkta och humorbefriade.Ironi är också något som är svårt att begripa för dessa virrpannor.

 4. Masarna har jobbat upp sig idag räcker det inte
  med Morakniven utan dom har tagit till djungelkniv ?


 5. petitess i det stora hela, här i abzurdien ifrågasätts inte att runt 3000 (?) lyckade mord är begångna på äldre medborgare…de skyldiga här har alltid en bra förklaring till de hela…den att medborgarna här inte tvättat händerna varje ½ timme, det är enl. fårskocken en helt godtagbar förklaring!

 6. morakniv och machete…det låter nästan som en sång i det nya “Sverige”.
  Han hade hatt och sjal och paraply…han hade morakniv och machete och en bomb…

Kommentera