Idag för tre år sedan


22/5 2017, så hade en mordlysten muslim en stor framgång i Manchester, Storbritannien. 23 döda och147 skadade, när han medels självmordsbomb, startade färden mot paradiset och de 72 mörkögda jungfrurna! Det var en ”pop koncert”  som den mordlystne muslimen, som hette, Salman Ramadan Abedi, var född i England av föräldrar från Libyen. Han självutlöste sig, nära entreen till Manchester Arena.

En bra sammanfattning av det muslimska terrordådet:  LÄNK

 

 


2 responses to “Idag för tre år sedan

  • Jan-Eric Örnberg

    Bra att ni tar upp denna händelse i Manchester. En tragedi för de som förlorade sina nära och kära. Sedan hade ”vänsterslasket” mage att citera Oasis med orden ”Don’t look back in anger”! Det här bevisar bara hur sjukt samhället är, samt att de som blivit drabbade förväntas förlåta detta! Varför vaknar inte våra politiker och myndigheter. De har ingen aning om vad de har skapat, och framför allt deras totala okunskap om en viss religion och dess politiska påverkan?

    Gilla

  • Cirkus Sverige.

    Dessa s.k. ledare styr Sverige !

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: