Iran eftersträvar den slutliga lösningen för Israel


ISLAM. Irans högste ledare ayatolla Ali Khamenei har nyligen sagt att Iran kommer stödja alla länder eller organisationer som kämpar emot Israel. Iran är Israels ärkefiende i Mellanöstern, stöttar tillsammans med Ryssland den syriska presidenten Bashar al-Assad i det pågående inbördeskriget. Iran har bland annat skickat militära rådgivare till Syrien.

Ali Khamenei, den högsta ledaren för den islamiska republiken Iran publicerade i tisdags en antisemitisk affisch där man väckte Nazi-Tysklands ”slutliga lösning” till liv i Teherans strävan att avskaffa Israel. Affischens språk lyder: ”Palestina kommer att bli fritt. Den slutliga lösningen. Motstånd är folkomröstning”.

Iran är det enda landet i världen som systematiskt och konsekvent hotar att förstöra ett annat land. Det är hot mot Israel som fortsätter varje år via officiella uttalanden från dess ledare, armébefäl och media. Under de senaste dagarna har hoten ökat till ett crescendo. Inget annat land i världen har en så systematisk attacker mot ett annat land som Iran gör mot Israel.

Affischen ovan, som är från Irans högsta ledning, är ett bevis på detta och där Iran kräver en ”slutlig lösning” som innebär att befria Jerusalem och Palestina.

Jerusalem Post

Jerusalem Post 

– Pettersson säger att västvärlden är väldigt tysta om dessa hot och den svenska regeringen föredrar att jaga pensionärer för att de kritiserar islam…

Vad är det som är så svårt att förstå? Koranen är oföränderlig och importerar vi Mellanöstern får vi Mellanöstern.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


19 responses to “Iran eftersträvar den slutliga lösningen för Israel

 • Stenbock

  Till Israels och dess folks försvar,finns ju ett praktexempel…
  De tror i varje fall inte på en gammal grottmänniska,som påstås bott mitt i en Öken !!
  Därför står inte hellre vuxna människor och skriker ”Allan Achba”,från hustak i Israel !!
  Sedan finns sjuka judar som står och bugar vid Muren,men de utgör en mindre skara än de Abzurder som rör sig fritt,på offentliga platser hos oss…

  Gilla

 • Billy Boy

  Den iranska marinen började nyligen praktisera självmords-bombning på sina egna fartygsenheter …

  Iran slog ut eget marinfartyg och dödade 19 sjömän
  Av Pettersson 11 maj, 2020

  Fortsätter den Iranska militären att sikt så erbarmligt illa med sina missiler så är ju risken / chansen stor att de utplånar både sig själva och sina muslimska vänner i grannländerna, vilka de påräknar hjälp ifrån.

  Detta således långt innan de lyckats uppnå den slutliga lösningen för Israel.

  Iransk militär visade tidigare också sin ”skicklighet” då de sköt ned ett civilt ukrainskt flygplan strax efter start från flygplatsen i Teheran, Iran. Alla ombord dödades, inkl. några svenskar. När planets vrakdelar låg utspridda på ett stort område försökte de iranska myndigheterna t o m förneka sin skuld i det inträffade och mörkade först händelsen innan de föll till föga och erkände.

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Militära rådgivare?
  De kallas Fatimid-brigaden och är ca 5000 topprustade soldater i en pansarbrigad. Det är vanligt att våra ”ensamkommande vuxna afghanska barn” har tjänstgjort i denna brigad. Tillkommer sedan Irans stöd till Hizbolla´s brigad, rekryterad av shia-flyktingar i Libanon.

  Så länge Israel fortsätter ”terrorbomba” syriska befolkningen OCH så länge USA:s ockupation av de syriska oljekällorna pågår, kommer Ryssland och Iran att tillåtas vara kvar i Syrien av syriska regeringen. Israel bombar Syrien när Iranskstödda grupperingar attackerar från Libanon, som om Syrien kan hindra attacker från Libanon mot Israel. Syrien kunde detta för 10-15 år sedan, men inte idag, vilket Israel mycket väl vet.

  Israel har erövringar som målsättning på lång sikt, gärna oljekällor i östra Syrien. Turkiet har erövringar som målsättning på lång sikt och vill i synnerhet ta kontroll över Syriens oljetillgångar. USA vill som vanligt styra så att de Syriska oljekällorna övergår i ägo av USA-kontrollerade globala storbolag, typ vad som skett i Libyen.

  Gilla

 • Tony

  Irans högste rådgivare skickade USA iväg till dom 72 damerna,

  Tror att om Iran ger sig på Israel kommer det nog att kosta
  mest för Iran!

  Gilla

 • ponnsan62

  skitstövel som dyrkar profetten med knorr…på…?

  Gilla

 • ossie

  Israel kommer att krossa Iran om det behövs !!

  Gilla

 • Kent

  Ann Linde med patrask stödjer säkert Ayatollahan.
  Ingår väl i sossarnas avtal med Muslimska brödraskapet.

  Gilla

 • Goter

  Israel behövs inte.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: