Fatemeh stannar till slutet

PROPAGANDA. Nu ska den fria svenska kulturen i form av den skattefinansierade Stadsteatern sätta upp ytterligare en pjäs för att försöka få människor att tycka “rätt” om “rätt” saker. Tänk om alla dessa afghanska ungdomar i stället kunde åka hem och bygga upp sitt land. Det går inte att tömma Afghanistan eller andra länder på deras ungdomar, men det begriper tydligen inte alla, allra minst Fatemeh Khavari som siktar på den svenska statsministerposten enligt tidigare uttalanden.

Kulturhuset Stadsteatern Husby

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

10 thoughts on “Fatemeh stannar till slutet

 1. Vem ska gå och se skiten? Dom som hon satt och demonstrerade med och en blandad samling av de goda och batikhäxor? Någon annan kan väl inte vara intresserad. Regeringen kommer väl förstås mangrant med MP i spetsen.

 2. Vilka är mest korkade, Steffes på sikt lönsamma raketforskare som snart tagit över landet eller vi det naiva och konflikträdda svenska folket som bara knyter näven i fickan gnäller hemma vid köksbordet och alltid förväntar oss att någon annan ska rädda Folkhemmet från undergång ?
  Är trots min svenska naivitet och konflikträdsla medlem i och röstar på AFS, kanske inte hjälper men det känns bra och det enda rätta.

 3. Med den här takten på förfallet av landet, lär slutet vara inom en inte alltför lång framtid. När bidragskarusellen avtar för att skatterna inte går att öka, och vänster stollarnas försörjning avtar, då avtar även ropen på allt åt alla och slutet är nära. Sen kanske återresan hem till Afghanistan passar bättre, innan dess gränser stängs för Khavari och hennes vänner. Vi andra som vant oss att jobba för brödfödan kommer att klara oss, men vissa andra utnyttjare av samhället, utom de kriminella, får det värre. Synd blir det om sjuka och äldre, men dessa drabbas redan och värre blir det år efter år.
  Bästa nu, är att planera för sin pensionärs tillvaro, så man slipper offentlig åldringsvård med en plågsam tillvaro, innan morfinsprutan ges.

 4. Den här människan har tydligen gräddfil till det mesta.När man äntligen slapp se och läsa om hon /han ? så dyker “den” upp igen som gubben i lådan.

 5. Få människor att tänka rätt?

  Ingen fara. De som går och ser spektaklet är de redan frälsta.

Kommentera