Fatemeh stannar till slutet


PROPAGANDA. Nu ska den fria svenska kulturen i form av den skattefinansierade Stadsteatern sätta upp ytterligare en pjäs för att försöka få människor att tycka ”rätt” om ”rätt” saker. Tänk om alla dessa afghanska ungdomar i stället kunde åka hem och bygga upp sitt land. Det går inte att tömma Afghanistan eller andra länder på deras ungdomar, men det begriper tydligen inte alla, allra minst Fatemeh Khavari som siktar på den svenska statsministerposten enligt tidigare uttalanden.

Kulturhuset Stadsteatern Husby

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


10 responses to “Fatemeh stannar till slutet

 • Lennart

  Vem ska gå och se skiten? Dom som hon satt och demonstrerade med och en blandad samling av de goda och batikhäxor? Någon annan kan väl inte vara intresserad. Regeringen kommer väl förstås mangrant med MP i spetsen.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vilka är mest korkade, Steffes på sikt lönsamma raketforskare som snart tagit över landet eller vi det naiva och konflikträdda svenska folket som bara knyter näven i fickan gnäller hemma vid köksbordet och alltid förväntar oss att någon annan ska rädda Folkhemmet från undergång ?
  Är trots min svenska naivitet och konflikträdsla medlem i och röstar på AFS, kanske inte hjälper men det känns bra och det enda rätta.

  Gillad av 1 person

 • villervalle03

  Med den här takten på förfallet av landet, lär slutet vara inom en inte alltför lång framtid. När bidragskarusellen avtar för att skatterna inte går att öka, och vänster stollarnas försörjning avtar, då avtar även ropen på allt åt alla och slutet är nära. Sen kanske återresan hem till Afghanistan passar bättre, innan dess gränser stängs för Khavari och hennes vänner. Vi andra som vant oss att jobba för brödfödan kommer att klara oss, men vissa andra utnyttjare av samhället, utom de kriminella, får det värre. Synd blir det om sjuka och äldre, men dessa drabbas redan och värre blir det år efter år.
  Bästa nu, är att planera för sin pensionärs tillvaro, så man slipper offentlig åldringsvård med en plågsam tillvaro, innan morfinsprutan ges.

  Gillad av 1 person

 • ponnsan62

  Hämsk individ!
  Verkar vara inavel där?

  Gillad av 1 person

 • Maya

  Den här människan har tydligen gräddfil till det mesta.När man äntligen slapp se och läsa om hon /han ? så dyker ”den” upp igen som gubben i lådan.

  Gillad av 1 person

 • ståfräs

  Biljetterna ”släppta”, här gälle tydligen inte några regler om avstånd, se skiten och sedan dö, passar bättre.

  Gillad av 1 person

 • hllviken

  Är det slutet på Sverige som åsyftas?

  Gillad av 1 person

 • Kent

  Stackars oss svenskar som ska dras med detta spektakel.

  Gillad av 1 person

 • Ingen särskild

  Få människor att tänka rätt?

  Ingen fara. De som går och ser spektaklet är de redan frälsta.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: