Migrationen kan bli förödande för S


INVANDRING. De senaste tio åren har Sverige beviljat 1,3 miljoner uppehållstillstånd, varav asyl- och anhöriginvandring tillsammans utgör drygt hälften. Arbetsskäl står för en fjärdedel och resten är EU-inflyttning och studenter. (Andelarna varierar dock mellan åren.) Det har påverkat svenskarnas syn på migration och i dag vill 53 procent enligt SOM-institutet ha färre immigranter, skrev Dagens Industri i januari 2020.

Vad är det regeringen inte förstår?

Sommaren 2019 tillsatte regeringen en migrationskommitté som ska utforma en framtida svensk migrationspolitik som är långsiktigt hållbar, målet är en bred uppgörelse kring  migrationen och i slutet av juli ska partierna ha nått fram till ett förslag på en ny migrationspolitik som har brett stöd i riksdagen.

SD och M är de enda som oreserverat står bakom ett volymmål. KD, C och L är tveksamma. V, S och MP är emot. Många värjer sig inför ett ”siffersatt” mål.

Migrationsfrågan är utmanande för alla partier. Men mest förödande har den blivit för S. Partiet skulle sannolikt kunna hitta en riksdagsmajoritet för en migrationsöverenskommelse, men det skulle spräcka regeringen eftersom motståndarna är de andra januaripartierna.

-Pettersson säger att volymen, antalet invandrare är helt avgörande. I en skolklass går det att integrera några elever men när hela klassen består av invandrare är det omöjligt och invandringen av lågkvalificerad arbetskraft består av tre saker, Klanmentalitet, fusk och brottslighet.

Sverige är ensamt i västvärlden om att välkomna lågkvalificerad arbetskraft från länder utanför Europa med öppna armar. Detta faktum i sig borde få någon att reagera. Dagens regelverk innebär att en arbetstagare kan komma till Sverige för ett jobb med en lön på 13.000 kronor i månaden och ta med sig familjemedlemmar utan försörjningskrav.

I grunden finns bara en enda stor fråga, migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort. Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, allt! Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv. Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 responses to “Migrationen kan bli förödande för S

 • hllviken

  ”The Golden One” [M Follin] kallar det The multicultural hell project!

  Gilla

 • Lennart

  Sveriges regering lyssnar ju inte på väljarna. Vem röstade på den röra som kallar sig regering nu. Om nu inte regeringen fattar att brottsligheten bara ökar medan ekonomin går åt helvete så är det dags att avgå och låta dom som är realister och inte drömmare och miljötalibaner ta övar.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  53% vill ha färre immigranter ?????
  Vill personligen ha noll immigranter och ett Återvandringsverk som fungerar till 100% !
  Känns mycket bra att i dessa tider vara medlem och rösta på i AFS, det idag enda Fosterlandspartiet värt namnet.

  Gilla

  • oljeborr

   AFS, är alldeles för extremt för att vara alternativ. Det fordras stor fingerfärdighet och pragmatism för att vända skutan vilket bara SD besitter.

   Gilla

 • gamgubben

  Om inte ett beslut tas om så gott som helt stopp, är jag övertygad om att vårt land aldrig kommer att vara vårt igen. Det blir en oroskälla för alla, och en enklav av tyranner och våldsverkare, en tickande bomb för EU.

  Gilla

 • Wally Walrus

  Lite OT men nu blev det en mindre av dem på grund av dödsskjutning i Helsingborg.

  Gillad av 1 person

 • Nils Dacke

  Sverige har under senaste åren tagit en topplacering i följande, 1. massinvandring per capita, 2. skjutningar o sprängningar per capita, 3. antal dödsfall per capita i corona. Jag undrar vad den moraliska, humanistiska och feministiska stormaktens regering, politiker och politruker har för mål för nästa topplacering i världen, kan det vara att som första industrialiserade och tekniskt utvecklat land frivilligt återgå till medeltiden?

  Gillad av 1 person

 • hllviken

  Han är nog någon slags osympatisk (S)

  Gillad av 1 person

 • Mm

  Hur Sverige kommer att vara eller bli det struntar tokpartierna dvs 7 klöverns partier i som har tagit hit dessa horder av människor som inte har lust att kröka rygg och försörja sig. Men det går bra att våldta, mörda, bränna och leva på hårt arbetande människor i Sverige. Att partierna i 7-klövern inte störs beror på att de inte behöver jobba full tid och har alldeles för höga löner och förmåner för dessa många gånger undermåliga insatser.

  Gillad av 1 person

 • age

  Jag är förvånad att inte någon tar upp kontraktet,
  som LANDSFÖRRÄDARNA, socialdemokraterna
  skrev med Muslimska Brödraskapet redan 1999!

  Kontraktet ger löfte om att muslimerna ska få
  ”positioner” i varje viktig styrelse i Sverige,
  inklusive REGERINGEN !

  Detta betyder att LANDSFÖRRÄDARNA sålde
  Sverige till muslimerna 1999!

  Vi ser resultatet tydligt ! Men inte många säger det!

  Muslimerna får dessutom bygga stridsledningscentraler
  i varje tätort i Sverige!

  Vi vet inte hur mycket vapen moskéerna innehåller!

  Jag är skräckslagen!
  Känner du dig trygg?

  Gillad av 2 personer

  • grunehetgrot

   Jag känner mig inte trygg och det av två orsaker.
   1. Inte så länge vi har en socialdemokratisk regering som inte begriper ett djävla dugg.
   2. inte så länge det finns en enda muslim i Sverige.

   Gilla

 • Kungen

  Hoppas det blir spiken i kistan. Det vore på tiden att sossarna halkar ner på tio % där dom ju hör hemma…

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: