Tre invandrare häktade misstänkta för mord på en fjärde


BROTTSLIGHET. I torsdags, den 14 maj, avlivades 37-årige Faiz Mdeiwayat med flera skott stadsdelen Råslätt, Jönköping. Faiz Mdeiwayat blev nummer 15 på min statistik över skjutna i gängmiljö i år. Herr Mdeiwayat kanske saknas av några anhöriga men för samhället i stort var det ingen förlust utan en grovt kriminell person som dog.

Utredningen börjar bli gammal. Undrar varför regeringen inte vill göra en ny?

”Kulturarv ligger bakom invandrarnas brottslighet”

Idag har herrarna Hasanoglu, Ramazan och Ramazan häktats efter mordet på Mdeiwayat. De är misstänkta för mord och grovt vapenbrott. De tre är skäligen misstänkta, vilket är den lägre misstankegraden.

-Pettersson säger att trots övertygande bevis på brottsligheten bland människorna från Mellanöstern fortsätter regeringen med importen.

Filmerna nedan, från 1989, visar på en öppenheten från SvT när det gäller att prata och diskutera problemen mellan invandring och brottslighet. Klart är att de etablerade medierna blivit sämre de senast 30 åren.

 • Det sägs bland annat att av de anmälda våldtäkterna är 70 procent utlänningar
 • Det påstås att många av dem som kommer hit varit kriminella redan i hemlandet
 • att vi under en längre tid har stoppat huvud i sanden över problemen med invandringen.
 • Vad hände på SVT och de andra redaktionerna?

En rumänsk invandrare, säger att Sverige med sina låga straff importerar brottslighet och att hon har landsmän med ett mycket tvivelaktigt leverne…Lyssna på Jerzy Sarnecki, han satt i SVT, då som nu.

1989 var för övrigt året då den socialdemokratiska regeringen stängde gränsen – Sverige var fullt. Moderaterna stödde beslutet, ingen kallade den tidens politiker för rasister trots att de gjorde det Jimmie Åkesson vill göra nu…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


8 responses to “Tre invandrare häktade misstänkta för mord på en fjärde

 • gamgubben

  Som vanligt så försöker svenskar finna ursäkter för vad vissa invandrare gör, däremot så får vi höra sanningar från invandrare, de som är mer lika oss.
  Det är ställt utom allt tvivel att de brott invandrare gör här skulle ha straffats mycket hårdare i deras egna hemländer. Vi borde ha fängelser som är anpassade till deras kultur, deras standard och där vaktpersonalen inte kommer från Sverige vi är allt för empatiska till vår läggning.

  Gilla

 • age

  Det borde ha varit tvärt om.
  Det hade varit bättre effekt på saneringen då!

  Gilla

 • villervalle03

  Visserligen var det bara rensning av kriminella element i samhället. Vilket kan anses vara behövligt. Men dom som gör det och tar över är snäppet värre, den starkaste och grymmaste överlever, och tar över. Till slut har vi den mest hårdföra gräddan av den kriminella maffian, då står polisen där med saft, bullar och pizza. Dom tror nog inte ens själva på att det motverkar kriminalitet i samhället. Det har förmodligen redan gått så långt att polisen har varken mod eller resurser att uträtta nåt annorlunda än ordna barnkalas. På tal om Rimfrost och andra fantasi åtgärder. Samhällets resurser avtar och förändras på alla andra områden utom i politikernas konton, dom ökar årligen.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Självsanering är bra !

  Gilla

 • Bigman

  Redan innan de hamnat i områden som Rosengård, Rinkeby eller Tensta, så har de visat framfötterna. De kommer hit får bostad, lever bland svenskar, fri hyra samt kost o logi.

  De sägs vara lidande från trasiga länder. Redan under den tiden är och förblir de samma människor de var innan de kom hit. Brottslingar, fuskare, våldtäktsmän och arbetsskygga. Detta långt innan de sägs hamna olycka i det land de vill till först o främst.

  De krävs inte på nånting, de ska bara lära sig läsa o skriva. Men t.o.m det verkar vara rasistiskt. De börjar omgående med att bränna ner boenden eftersom det inte var en egen villa. De våldtar grannens kvinnor eftersom i deras kultur tar man vad man vill ha. De ljuger om allt och de naiva tror dem och öser pengar över dem. Många saker som jag inte orkar ta upp.

  Men att kalla dessa bortskämda män för illa behandlade av oss, är och förblir lika sant som kommunismens överlägsenhet!
  Problemet är att de som försvarar dem lider av samma problem, hybris a la Münchausen.

  Gilla

 • ossie

  Kriminella blattar som skjuter andra kriminella blattar. Ren sanering.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Fast nu är vinsterna snart här enligt herr Löfven, den som väntar på något gott…………!!

  Gilla

 • Ingvar Gustavsson

  Faiz år åtalad i flera mål eller förekommande i flera fall av tvistemål eller strafföreläggande. Minst sex målnummer avser brottmål där Faiz åtalats vid en eller flera domstolsinstanser.
  https://mrkoll.se/person/Faiz-Mdeiwayat-Ebba-Ramsays-vag-10-Jonkoping/bTAQmuerAcYfrulaTbTAQmcYfrsqqkcYfrkyqRaQdYQamUxauerA

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: