Statsminister Löfven skrattar åt berättigad och klok fråga


Pandemi. I torsdags skrev vi om att SD-styrda Sölvesborg hade gått längre än Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att förhindra smittspridningen av covid-19, och lyckats bra med det. 

Idag fick statsminister Stefan Löfven (S) frågan nedan och visade inget stabilt beteende. Det är oroväckande från en statsminister som styr ett land i kris. Anmärkningsvärt oroväckande, faktiskt.

-Pettersson hör att Löfven (S) gör som Reinfeldt (M), heller köra landet i botten än lyssna på bra förslag från Sverigedemokraterna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


22 responses to “Statsminister Löfven skrattar åt berättigad och klok fråga

 • grunehetgrot

  Varför skall man ta upp en sådan här historia? när man inte borde brysig om vad en idiot skrattar åt.

  Gilla

 • Mattias

  Kan någon ge mig länken där Löfven hånskrattar åt förslaget?
  Hittade ”Statsministerns frågestund” där Löfven skrattar till medans han säger: ”Reklam Sölvesborg” – jag får det då inte till att han hånskrattar åt förslaget, se gärna hans svar här: https://www.riksdagen.se/sv/webb-tv/video/statsministerns-fragestund/statsministerns-fragestund_H7C120200514sf Klicka på Tobias Andersson (SD)

  Nej jag är ingen socialist eller SD fantast.

  Röstar på AfS

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Skrattar bäst som skrattar sist !

  Gilla

 • Kungen

  Det är så en IDIOT bemöter fakta. Löfven är den sämste statsministern vi någonsin haft. Håkan juholt framstår som rena geniet nu.

  Gilla

 • Erling

  Tämligen avslöjande beteende!

  Vår hantering av epidemin borde annars rendera viss ödmjukhet!

  Gilla

 • Hitler is alive and well in you

  Stefan Löfven är on a highway to hell : https://ourworldindata.org/grapher/total-covid-deaths-per-million?tab=chart&country=DNK+FIN+DEU+NOR+SWE

  Går bra nu, senast så sade han att det är dom äldre som är orsaken till landets och kommunernas ekonomiska problem.

  Nu är han i full färd med att förbättra vår ekonomi med masslakt på dom svagaste i vårt samhälle – mycket duktig och duglig person till detta.

  Hans släktingar var nationalistiska socialister, själv är han globalistisk socialist, bägge typer sysslar gärna med massmord på den egna befolkningen.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vem hade förväntat sig ett annat beteende från en av 7 klöverns landsförrädare ?

  Gilla

 • Thomas Tvivla'r

  Stefan Löfven kan vara lugn. SvT (stats-tv) har en artikel om Ale kommun idag som presenteras med låga smittal. Sölvesborgs kommun som är SDstyrd kommer inte exponeras i statlig tv o radio. Det är helt uppenbart ointressant för medieelefanten el den symbios mellan politiker och ”journalister” som tillåts dominera flödet. Detta beteende är legio hos SvT, Sr, deras slagsida åt postmarxism, ”svensk” socialdemokrati alltså. Tjäna de styrande och du belönas.

  Likaså bevakningen av Paolo Roberto genom filtren feminism, postmarxism och vänsterdominerade förklaringsmodeller. Så förenklat, likt talet om ”flyktingar”, ”socioekonmiska faktorer”, ”rika vita män” som är djävlar generellt, ”allas lika värde”, ” offertrapporna för vissa enbart..
  Men, många reagerar på statliga mediejättens bevakning av Coronakrisen som nu även blottlägger andra stora samhällsfrågor.
  Var är de kritiska frågor hos s k public service som bl a tas upp av s k alternativmedia?

  Vad f*n får vi för pengarna?. Jo, halvsanningar, rena lögner och offermentalitetspolitik av *Svt, *Sr. Det är ren politisk slagsidepropaganda inbakad med Skavlan-underhållning rätt igenom. Lägg ner *skiten. Bygg något nytt utan dagens politikerstyrning.

  Gilla

 • Tomas.

  Till Blabaris.

  Tack för att du redovisar att tjänsteansvar finns i lagen.

  Som Du anger: Brottsbalken Kap 20 Om tjänstefel m.m.

  1 § Den som Fortsättning följer . . .
  Tjänsteansvaret återkom 1989.

  Många desinformerar och påstår att det inte finns.

  Som Du visar finns tjänsteansvar i lagen men tyvärr inte i praktiken. Ingen döms. Det anser jag beror på korruptionen i det så kallade rättsväsendet. Åklagare skall inte utreda brott utförda av Sveriges Offentliga Makt (=myndigheterna). Undantagen är så få att man kan bortse från dem.

  Tyvärr är Svensken väldigt troende och vill inte inse att vi har korruption. Svensken tror blint på myndigheterna.

  Domare i svensk domstol har rätt att begära mutor. Det är också omöjligt att få hjälp av någon advokat mot myndigheter som begår brott.

  Det synes som en utvecklad symbios av penningkorruption föreligger mellan advokaterna och Sveriges Offentliga Makt (=myndigheterna).
  Utländska bedömare menar att detta utvecklades redan under Hansan.

  Det är faktiskt så illa att de flesta Svenskar vill att tjänstemännen skall få lov att ostraffat begå brott i tjänsten. Allmänheter anser att det är fel att anmäla brotten till Polismyndigheten eller till åklagare.

  Notera att tre kriterier föreligger och att det står ”eller” däremellan.

  Således är ETT av kriterierna tillräckligt.

  Om Blabaris har tillräcklig energi vill jag att du undersöker om lagen ändrats på senare tid. I texten du visar finns ”uppsåt” som kriterium för Grovt Tjänstefel. Dock luddigt skrivet. Jag minns inte att det krävdes då lagen var ny.
  Min förmåga har ebbat ut.
  Med vänlig hälsning / Tomas.

  Gilla

 • HB

  Inombords var antagligen skrattet som ifrån en galen vetenskapsman som just har fått färdigt sin Doomsday-maskin.

  Tyvärr kan normalt folk reagera negativt om karln vansinnesskrattar högt inför kamerorna.
  Karln blir tvungen att vansinnesskratta i extas bakom lykta dörrar med sina kriminella polare, medlöpare och etablissemanget.

  Gilla

 • Kristina

  Löfven tycker det är skrattretande att förhindra smittspridning på äldreboenden!
  Jag är inte förvånad.

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Det blir så när man inte har förstånd att förstå frågan, då försöker man skratta bort det. Inte första gången denne ledare inte förstår frågan, inte lär det bli sista heller.Troligen därför ministrarna från samma klubb är mindre begåvade med tankeverksamhet, för att det inte ska se så illa ut för ledaren

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  En s.k. ledare som skrattar åt en lösning så att ev. färre svenskar insjuknar och en del dör, detta talar för sig själv vilken människa denna ynkrygg är.

  När du röstar på Socialdemokraterna, och deras sätt att sköta Sverige, så röstar du för större risk att dina föräldrar dör, att din redan sjuka syster, kanske dör, att ditt barn kanske dör.

  I färskt minne:
  💐 till Adam Alsing, som var en så härlig människa.

  Gillad av 1 person

 • blabaris

  Om någon undrar VARFÖR sverige är det enda landet där regeringen utsätter sin befolkning för livsfara kan jag tipsa om:

  Landsrapport Sverige 2020

  Detta är en rapport där EU granskar sverige allt ifrån ekonomi till migration till hälso och sjukvårdsfrågor.

  Jag har bara läst halva rapporten än så länge och den är snäppet värre än förra året.

  Sverige har inte RÅD att samhället stannar upp så därför tycker regeringen att vi ska riskera våra liv i en global smitta och dö för att regeringen vill inte dö av skam hur illa skött sverige är ekonomiskt.

  Svenska hushåll är de mest skuldsatta i hela EU. Denna stora skuldsättningen utgör en STOR risk för att hela sverige ska kollapsa. Banker riskeras gå i konkurs. Privat personer riskerar att gå i personlig konkurs. Kommuner och landsting är på gränsen till konkursmässiga.
  Svenska hus är 30 % övervärderade till det faktiska värdet av huset.

  I landrapporten skriver de att vi ha så många outbildade migranter som inte ens gått klart grundskolan så vi kommer ha 90 talets nivåer på arbetslösa i sverige. Sysselsättningsmöjligheterna, och lönerna i Sverige starkt kopplade till utbildningsnivån.

  Sysselsättningsgraden bland lågutbildade arbetstagare är 62 %, jämfört med 89 % bland personer med högre utbildning. Lägg sedan till alla som är helt OUTBILDADE som inte ens räknas som lågutbildade…….som där bara 5% jobbar.

  Banker i sverige har varit i terror och mutaffärer och har dåligt anseende i hela europa

  Vi har en ungdomsarbetslöshet på 20%

  Vi betalar mest och får minst inom allt i rapporten.

  Jag är helt förtvivlad över hur jäkla illa ställt det är i sverige.

  Klicka för att komma åt 2020-european_semester_country-report-sweden_sv.pdf

  Gilla

 • blabaris

  En arbetsgivare kan inte ”välja” om de ska följa arbetsmiljölagen eller inte.

  3 februari – Regeringen klassificerar det nya coronaviruset som en allmänfarlig och samhällsfarlig sjukdom.

  Arbetsmiljöverket stödjer Folkhälsomyndighetens bedömning om att hantera det nya coronaviruset SARS-CoV-2 som riskklass 3. Riskklass 3 omfattar smittämnen som kan ge upphov till sjukdomar med allvarliga konsekvenser och där möjligheter att bota eller förebygga är begränsade, eller så är sjukdomen mycket smittsam. De arbetsgivare som BRYTER mot arbetsmiljölagen kan få fängelse upp till 6 år för tjänste fel. Så börja anmäl era arbetsgivare och chefer så lär ni få skyddsutrustning snabbt som ögat. svensk lagstiftning GÄLLER fortfarande !!

  ””Arbetsgivare har ansvar för att systematiskt undersöka och förebygga arbetsmiljörisker så att anställda kan arbeta säkert. I den rådande coronapandemin innebär arbetsgivarens ansvar, bland annat, att se till att det finns tillräckligt med skyddsutrustning och att den utrustning som används är säker. Arbetsmiljöverket är den myndighet som ska se till att arbetsmiljölagen följs. Vi arbetar för att ingen ska bli sjuk, skadas eller dö av jobbet.””

  Arbetsmiljöverkets om coronaviruset
  Skydd mot smitta inom vård och omsorg
  Beslut om personlig skyddsutrustning inom omsorgen inte generellt
  Arbetsmiljöverket kan nu godkänna skyddsutrustning
  Ändringsföreskrift om sjukdomen covid-19
  Arbetsmiljöverket ställer om under coronakrisen

  Den arbetsgivare som BRYTER mot detta begår tjänstefel och tjänstefel kan ge fängelse upp till 6 år.

  Brottsbalken kapitel 20 – tjänstefel

  20 kap. Om tjänstefel m. m.
  1 § Den som uppsåtligen eller av oaktsamhet vid myndighetsutövning genom handling eller underlåtenhet åsidosätter vad som gäller för uppgiften skall dömas för tjänstefel till böter eller fängelse i högst två år. Om gärningen med hänsyn till gärningsmannens befogenheter eller uppgiftens samband med myndighetsutövningen i övrigt eller till andra omständigheter är att anse som ringa, skall inte dömas till ansvar.
  Om ett brott som avses i första stycket har begåtts uppsåtligen och är att anse som grovt, skall dömas för grovt tjänstefel till fängelse, lägst sex månader och högst sex år. Vid bedömande av om brottet är grovt skall särskilt beaktas om gärningsmannen allvarligt har missbrukat sin ställning eller om gärningen för någon enskild eller det allmänna har medfört allvarligt förfång eller otillbörlig förmån som är betydande.

  Gilla

 • blabaris

  Ska man ”tolerera” att bli smittad på sjukhus – äldreboende – instutioner ?

  Svar: NEJ

  Det lååånga svaret:

  PatientSÄKERHETslagen – Med patientsäkerhet avses i denna lag skydd mot vårdskada.

  1 § Andra än hälso- och sjukvårdspersonal (skyddad titel med legitamation) får inte yrkesmässigt undersöka någon annans hälsotillstånd eller behandla någon annan för sjukdom eller därmed jämförligt tillstånd genom att vidta eller föreskriva någon av följande åtgärder i förebyggande, botande eller lindrande syfte.

  1. behandla sådana smittsamma sjukdomar som enligt smittskyddslagen (2004:168) är anmälningspliktiga sjukdomar,

  2 § Vårdgivaren ska vidta de åtgärder som behövs för att förebygga att patienter drabbas av vårdskador.

  5 § Med vårdskada avses i denna lag lidande, kroppslig eller psykisk skada eller sjukdom samt dödsfall som hade kunnat undvikas om adekvata åtgärder hade vidtagits vid patientens kontakt med hälso- och sjukvården.
  Med allvarlig vårdskada avses vårdskada som
  1. är bestående och inte ringa, eller
  2. har lett till att patienten fått ett väsentligt ökat vårdbehov eller avlidit.

  Enligt patientsäkerhetslagen (SFS 2010:659) är hälso- och sjukvårdspersonalen skyldig att bidra till att hög patientsäkerhet upprätthålls och att arbeta för att undvika vårdskador.

  Enligt Hälso- och sjukvårdslagen (1982:763) och tandvårdslagen (1985:125) har vårdgivarna och huvudmännen ansvaret för att vården håller en god kvalitet med en god hygienisk standard. För att alla vårdtagare ska kunna erbjudas en vård med god hygienisk standard förutsätts att huvudmännen har tillgång till vårdhygienisk kompetens, att lokaler och utrustning är ändamålsenliga samt att det finns en god planering och organisation.

  Som stöd i huvudmännens arbete för en god vårdhygienisk standard finns landets vårdhygienenheter med hygiensjuksköterskor och hygienläkare, samt stödfunktioner såsom mikrobiologiska laboratorier och medicintekniker.

  Har man rätt till vård?? JA

  Smittskyddets mål
  1 § Samhällets smittskydd skall tillgodose befolkningens behov av skydd mot spridning av smittsamma sjukdomar.
  Allmänna riktlinjer för smittskyddet

  4 § Smittskyddsåtgärder skall bygga på vetenskap och beprövad erfarenhet

  Utredning av sjukdomsfall – Läkarundersökning

  1 § Den som vet eller har anledning att misstänka att han eller hon bär på en allmänfarlig sjukdom eller en annan smittspårningspliktig sjukdom är skyldig att utan dröjsmål söka läkare och låta läkaren göra de undersökningar och ta de prover som behövs för att konstatera om smittsamhet föreligger.

  En läkare som misstänker att en patient bär på en sådan sjukdom skall skyndsamt undersöka patienten och ta de prover som behövs.

  Vård och behandling

  6 § Den som bär på en allmänfarlig sjukdom skall av behandlande läkare erbjudas den vård och behandling som behövs för att förebygga eller minska risken för smittspridning. Om det finns behov av särskilda behandlingsinsatser för att förändra ett smittfarligt beteende skall detta också erbjudas den enskilde.

  7 § Om den behandlande läkaren får veta eller misstänker att en patient som bär på en allmänfarlig sjukdom inte följer erbjuden medicinsk behandling och detta innebär en smittrisk för andra människor skall läkaren anmäla detta till smittskyddsläkaren.

  Vissa smittskyddsåtgärder – Råd och stöd

  1 § Den behandlande läkaren skall ge den som bär på eller misstänks bära på en smittsam sjukdom som omfattas av bestämmelserna i denna lag individuellt utformade medicinska och praktiska råd om hur han eller hon skall undvika att utsätta andra för smittrisk.
  Den som är i behov av psykosocialt stöd för att kunna hantera sin sjukdom eller för att ändra sin livsföring skall erbjudas detta. Sådant stöd kan ges av den behandlande läkaren eller av annan hälso- och sjukvårdspersonal med särskild kompetens för uppgiften.

  Smittskyddsläkarens ansvar

  1 § Smittskyddsläkaren har ett samlat ansvar för smittskyddsarbetet inom det område där han eller hon verkar enligt 1 kap. 9 §. Smittskyddsläkaren skall planera, organisera och leda smittskyddet och verka för effektivitet, samordning och likformighet.

  Bla:

  se till att förebyggande åtgärder vidtas,

  stödja behandlande läkare och annan hälso- och sjukvårdspersonal samt andra som är verksamma inom smittskyddet i arbetet mot smittsamma sjukdomar och när det behövs ge råd om lämpliga åtgärder,

  bevaka att de som bär på en smittsam sjukdom får det stöd eller den vård som påkallas av sjukdomen eller smittrisken,

  5 § Om smittskyddsläkaren uppmärksammar brister i smittskyddet skall han eller hon påpeka detta för den myndighet eller annan som har att avhjälpa bristerna. Om bristerna inte avhjälps och detta medför fara från smittskyddssynpunkt skall smittskyddsläkaren anmäla förhållandena till respektive tillsynsmyndighet.

  Isolering – självkarantän – Stödperson

  19 § Chefsöverläkaren skall se till att den som har isolerats enligt 1 § upplyses om sin rätt att få en stödperson.
  När den isolerade begär det, skall en stödperson utses. En stödperson kan utses också i annat fall, om den isolerade inte motsätter sig det.
  Stödpersonen skall bistå den isolerade i personliga frågor så länge denne är isolerad enligt denna lag och, om den isolerade och stödpersonen samtycker till det, även under fyra veckor efter det att isoleringen har upphört. Stödpersonen har rätt att besöka den isolerade under förutsättning att besöket kan genomföras på sådant sätt att det inte finns någon risk för smittspridning.

  22 § Om den isolerade önskar att stödpersonens uppdrag ska övergå till ett uppdrag som kontaktperson enligt 3 kap. 6 b § socialtjänstlagen (2001:453) när isoleringen upphört och stödpersonen samtycker till det, ska den nämnd som avses i 20 § första stycket underrätta socialnämnden i den kommun där den isolerade är folkbokförd om hans eller hennes önskemål.

  Alla som BRYTER mot dessa lagar kan bli åtalade.

  Gilla

 • blabarisen

  Har någon av dem ens LÄST sveriges rikes lagbok – Smittskyddslag (2004:168) ???

  Samhällets smittskydd skall tillgodose befolkningens behov av skydd mot spridning av smittsamma sjukdomar.

  Smittskyddsåtgärder skall bygga på vetenskap och beprövad erfarenhet – INTE känslor – INTE vad någon ”tror” – INTE vad någon ”känner”. Utan VETENSKAP och evidens och beprövad erfarenhet.

  Folkhälsomyndigheten ansvarar för samordning av smittskyddet på nationell nivå och ska ta de initiativ som krävs för att upprätthålla ett effektivt smittskydd.Folkhälsomyndigheten ska följa och vidareutveckla smittskyddet. Folkhälsomyndigheten ska följa och analysera det epidemiologiska läget nationellt och internationellt.

  MEN !!

  Varje region och kommun ansvarar för att behövliga smittskyddsåtgärder vidtas inom regionens område. I varje region ska det finnas en ansvarig smittskyddsläkare.

  Smittskyddsläkarens ansvar

  1 § Smittskyddsläkaren har ett samlat ansvar för smittskyddsarbetet inom det område där han eller hon verkar enligt 1 kap. 9 §. Smittskyddsläkaren skall planera, organisera och leda smittskyddet och verka för effektivitet, samordning och likformighet.

  2 § I smittskyddsläkarens uppgifter ingår att
  1. se till att allmänheten har tillgång till den information som behövs för att var och en skall kunna skydda sig mot smittsamma sjukdomar,

  2. ge råd och anvisningar om smittskyddsåtgärder för grupper som är särskilt utsatta för smittrisk,

  3. se till att förebyggande åtgärder vidtas,

  4. stödja behandlande läkare och annan hälso- och sjukvårdspersonal samt andra som är verksamma inom smittskyddet i arbetet mot
  smittsamma sjukdomar och när det behövs ge råd om lämpliga åtgärder,

  5. följa upp anmälningar om inträffade sjukdomsfall och se till att behövliga åtgärder vidtas för att finna smittkällan och personer som kan ha utsatts för smittrisk samt att ändamålsenliga råd och förhållningsregler ges till dem som kan ha smittats,

  6. bevaka att de som bär på en smittsam sjukdom får det stöd eller den vård som påkallas av sjukdomen eller smittrisken,

  7. följa att vårdgivare vidtar de åtgärder som krävs för att förebygga smittspridning, samt

  8. fortlöpande följa smittskyddsläget i området.
  Lag (2006:194).

  Biträde av Polismyndigheten

  12 § Polismyndigheten ska lämna biträde på begäran av smittskyddsläkaren för att

  1. genomföra tvångsundersökning enligt 3 kap. 2 §,

  2. föra den som ska isoleras enligt 5 kap. 1 § eller isoleras tillfälligt enligt 5 kap. 3 § till vårdinrättningen,

  3. återföra den som har avvikit från en vårdinrättning, där han eller hon enligt beslut ska vara tillfälligt isolerad eller isolerad, eller den som inte har återvänt till vårdinrättningen sedan hans eller hennes tillstånd att vistas utanför vårdinrättningens område har gått ut eller återkallats,

  4. genomföra hälsokontroll vid inresa enligt 3 kap. 8 § och då upprätthålla ordningen,

  5. föra den som ska hållas i karantän enligt 3 kap. 9 § till vårdinrättning eller annan plats där karantänsvistelsen ska äga rum, eller

  6. återföra den som olovligen har avvikit från vårdinrättning eller annan plats för karantänsvistelsen till denna plats.
  Polismyndigheten ska lämna biträde på begäran av Folkhälsomyndigheten med att spärra av områden enligt 3 kap. 10 § och att upprätthålla dessa avspärrningar.
  Lag (2014:1549).

  Isolering:

  Den som bär på en allmänfarlig sjukdom får isoleras om:

  1. det av omständigheterna klart framgår att den enskilde inte är beredd eller i stånd att frivilligt underkasta sig de åtgärder som krävs för att
  förebygga eller så långt som möjligt minska risken för smittspridning, eller

  2. det finns grundad anledning anta att den enskilde inte följer de förhållningsregler som har beslutats.

  Beslut om isolering får meddelas endast om det finns en påtaglig risk för att andra människor kan smittas.

  Har beslut fattats om isolering enligt 1 § ska smittskyddsläkaren genast underrätta den region eller den kommun som svarar för sådana insatser som den isolerade behöver. Smittskyddsläkaren ska lämna de uppgifter om den enskilde som behövs för planering av insatserna.
  Regionen eller kommunen ska i samråd med smittskyddsläkaren förbereda lämpliga åtgärder för att tillgodose den enskildes behov när isoleringen upphör.

  Om det finns risk för spridning av en samhällsfarlig sjukdom får smittskyddsläkaren besluta att den som har eller kan antas ha varit utsatt för smitta av sjukdomen skall hållas i karantän i en viss byggnad, i en avgränsad del av en byggnad eller inom ett visst område. Ett sådant beslut innebär förbud att lämna byggnaden, del av byggnaden eller området samt förbud att ta emot besök där.
  Om det kan ske utan risk för spridning av sjukdomen får smittskyddsläkaren i det enskilda fallet medge undantag från förbudet att ta emot besök.

  Anländare till sverige:Tvångs testa – tvångskarantän

  Om det finns skäl att misstänka att någon som anländer till Sverige har smittats av en samhällsfarlig sjukdom, får smittskyddsläkaren besluta att denne samt andra personer som anländer med samma transportmedel ska genomgå hälsokontroll på platsen för inresan. Hälsokontroll enligt första och andra styckena får inte vara förenad med frihetsberövande eller innefatta provtagning eller annan åtgärd som innebär kroppsligt ingrepp.

  Sätta en stad i karantän:

  Om det i ett visst geografiskt område skett utbrott av en samhällsfarlig sjukdom får Folkhälsomyndigheten besluta att personer som anländer till Sverige från detta område samt andra personer som anländer med samma transportmedel ska genomgå hälsokontroll på platsen för inresan.

  Om en samhällsfarlig sjukdom har eller misstänks ha fått spridning inom ett avgränsat område utan att smittkällan eller smittspridningen är fullständigt klarlagd, får Folkhälsomyndigheten besluta att ett visst område ska vara avspärrat. Ett beslut om avspärrning innebär förbud för den som vistas i området att lämna det och förbud för den som befinner sig utanför området att besöka det.

  Vad gör man när REGERINGEN VÄGRAR följa svensk lagstiftning???

  Gilla

 • Dängrot

  ARMA SVERIGE !
  Han måste bort så snart som det bara går !

  Och på SVT är man mest bekymrad om Trumph försöker utnyttja pandemin i stundande Amerikanska valet.

  Gilla

 • Kent

  Någon förvånad över jubelåsnans beteende?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: