Vi har försökt nå Tegnell sedan påsk

IDROTT. Svenska Fotbollförbundet har inte varit i direktkontakt med Folkhälsomyndigheten sedan skärtorsdagen, uppger förbundets generalsekreterare Håkan Sjöstrand för Aftonbladet.

– Vi har löpande försökt och vi jobbar hela tiden för att få till dialogen, säger han till tidningen.

Sjöstrand tycker att om det nu går att komma igång med fotbollen i andra länder borde det vara möjligt även i Sverige. Han säger att han nu räknar med att få hjälp av Riksidrottsförbundet för att få till en dialog med Anders Tegnell.

-Pettersson undrar om inte Fotbollsförbundet ska ta kontakt med Anders Tegnells chef, Johan Carlsson, chefen för Folkhälsmyndigheten, som inte verkar ha för mycket att göra.

Kom sedan ihåg att fotboll handlar inte om liv eller död, det är betydligt allvarligare än så…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Vi har försökt nå Tegnell sedan påsk

Kommentera