Fler flyktingar lämnar Danmark än det kommer nya

ÅTERVANDRING. För första gången sedan 2011 är det fler människor som återvandrar från Danmark än det kommer nya migranter. Enligt en analys från det danska migrationsverket överskred antalet utvandrade flyktingar antalet invandrare med cirka 730 personer under 2019.

2015 var det en så kallad nettoinvandring med mer än 16.000 människor.

Mattias Tesfaye, socialdemokratisk minister som är kritisk till muslimsk invandring.

Utrikes- och integrationsminister Mattias Tesfaye (S) kallar det ”underbara siffror”. Mattias Tesfaye (S) uppmanade för några dagar sedan invandrare som inte vill respektera de danska värderingarna att lämna Danmark igen.

– Jag är först nöjd med att det delvis visar att vi kan hålla inflödet i fjärden genom att föra en förnuftig politik i Danmark, säger Mattias Tesfaye.

– Men också att det finns flyktingar som vill ta emot en påse med pengar och resa hem och återuppbygga sitt eget land.

Det var mest migranter från Somalia, Syrien, Irak och Bosnien-Hercegovina som lämnade Danmark 2019.

Från Eritrea, Iran och Afghanistan var det å andra sidan fler människor som anlände till Danmark än att lämnade landet.

Läs vidare på Ekstrabladet…

-Pettersson säger att tänk om vi hade en sådan socialdemokratisk minister i stället för migrationsminister Morgan Johansson (S)…

Intressant att det går att återvandra till och semestra i länder migranterna flytt ifrån…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

13 thoughts on “Fler flyktingar lämnar Danmark än det kommer nya

 1. Kommer de istället till det trygga och heligt mångkulturella paradiset Sverige ?

  • Kapa bron. Svenskar eller andra skandinaver behöver ingen brojävel för att umgås med sina vänner.

 2. Dansk socialdemokrati är en aning stabilare och mer genomtänkt, än den ”svenska modellen”.

  Att börja tänka själv, genom att hålla sig till fakta och verkligheten.
  Det behöver den svenska socialdemokratiska väljaren och politiske företrädaren återupptäcka.

  Då kommer vi att se ett betydligt bättre svenskt socialdemokratiskt parti för framtiden. Fast vägen är lång dit, om man inte genast kommer till insikt, om de skapade samhällsproblemen. Som man faktiskt, som politiskt parti, har medverkat till och har ett ansvar för.

  Sedan finns det ju gott om kloka och duktiga invandrare, som både kan analysera och vågar tala för sig.

  Om hur de ser på saker i Sverige, som inte är bra för landets utveckling och dess framtid. Utan man vill se en snar förändring till det bättre.

  Petrit Latifi, svensk-albansk samhällsdebattör och opinionsbildare medverkar och samtalar i Bianca Muratagic program.

  Mycket intressant och värt att lyssna och att se på.

 3. Grattis till Danmark! Att söka asyl skall ändå vara en tillfällig lösning tills det egna landet stabiliseras. Det är naturligtvis frestande att komma till ett land där det finns vatten och el i huset, men det är inte ett skäl till att ge asyl. Vi kan inte anklaga människor för att de har viljan till en bättre liv, skulden ligger hos våra politiker som ska leda sitt lands folk mot framtiden och inte mot medeltiden igen. När våra s.k ledare lägger mer vikt vid att fylla vårt land med potentiell arbetskraft utan kunnande, då har vi valt fel parti för våra röster. Vi måste göra om och göra rätt nästa gång, men tänk på att det tar tid att vända skutan Sverige mot rätt kurs.

 4. Det finns ingen möjlighet att vara kvar i landet. Det är bättre att ALLA svenskar flyttar ut, till ett normalt land, och aldrig kommer tillbaka. Landet kan sedan drivas av svartpizzerior och lågbegåvade politiker och tjänstemän, gärna med genusprofil.

 5. Grattis Danmark. Risken är väl att många åker över bron till det förlovade bidgragslandet Sverige.

  • det är ingen risk det är en realitet vilket danskjävlarna är väl medvetna om

 6. Hur många miljarder lägger det allmänna ut på konsulter varje år. Det enda våra svagbegåvade politiker behöver göra är att kontakta sina danska kollegor för lite goda råd.

Kommentera