15-årig jordanier dömd för våldtäkt av barn, rån, misshandel med mera

BROTTSLIGHET. Gång på gång misstänktes 15-åringen för nya brott. Polisen vädjade förgäves till socialtjänsten att omhänderta honom, men inget gjordes. 

Foto: Polisen

 

Åklagaren har begärt att tingsrätten ska döma Yamen Muhsen för följande brott i enlighet med de lagrum som anges i domslutet.

 • två fall av rån,
 • våldtäkt mot barn,
 • två fall av misshandel,
 • två fall av ringa narkotikabrott,
 • våld mot tjänsteman,
 • hot mot tjänsteman
 • våldsamt motstånd
 • brott mot knivlagen.

Brott som Yamen Muhsen, född 2003 med tolkbehov på arabiska och medborgare i Jordanien döms för.

 1. Misshandel, (2 tillfällen)
 2. Våldtäkt mot barn
 3. Rån, (2 tillfällen)
 4. Våld mot tjänsteman
 5. Hot mot tjänsteman
 6. Våldsamt motstånd
 7. Ringa narkotikabrott
 8. Brott mot lagen om förbud beträffande knivar och andra farliga föremål

Påföljd: Ungdomsvård

-Pettersson undrar hur långt bort det är innan denna kille mördar någon och vem som har ansvaret då, Yamen har eller inte varit ensam om att härja runt. Flera andra personer är inblandade med namn från Mellanöstern, flickan och rånoffren är svenska…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “15-årig jordanier dömd för våldtäkt av barn, rån, misshandel med mera

 1. Han ska inte ha nån rättegång och dom. Han ska kastreras och flygas hem bara. ☠

 2. En Jordanier, finns inget skäl till att han ska vara här, men han är väl palestinier förstås, konstigt att han inte kallades svenskjordanier.

  • Framträdande tjänst vid den lokala moskén? Flickebarnet (kan i och för sig varit ett gossebarn) var högst troligt inte av ”den rätta tron” och då verkar uppfattningen bland dessa att det är helt OK.

  • Troligtvis inget straff alls, i Jordanien finns det ”fängelser” för våldtagna kvinnor. Som ska skydda dom från att bli mördad av släkten, även våldtäkts mannen få vara med och döda henne, för det var ju ”Hennes fel” att han våldtog henne.

 3. Och om nu skithögens försvarare hävdar att Åldern är stor betydelse vid bedömning i målet så faller ju den s.k. förmildrande omständigheten, då flickans Ålder var ännu lägre.

  • För att ingen våga ta tag i svinet. Skulle jag som utlänning gör sånt i ett Muslimsk land kommer jag nog inte levande ut.

  • Man kan ju börja undra vilka som är farligast för landet, Muslimer eller Miljöpartister.

   • …både och plus Liberalernas ungdomsförbund som påstår att ”enkla” jobb är förnedrande för nyanlända.

 4. Åldern brukar ju vara fantasier i de fallen, men han tillhör tyvärr regeringens skyddslingar. Ingen vet varför och jag är inte intresserad jag vill bara se ett slut på importer av dysfunktionella talanger.

 5. Jordanien är inte i krig och är bara känt för att förfölja IS-anhängare. Så vad gör han här?

 6. Denna kriminella parasit blir naturligtvis lönsam på sikt, eller hur Steffe ?

 7. INTERNERING OCH SEDAN UTVISNING.
  Frågan är också hur säker är man på åldern?

  • Dom, överlämnande till jordanska myndigheter för avtjänande av straff och livstids utvisning är ekonomiskt fördelaktigare.

Kommentera