Irakier dömd till fängelse och utvisning för våldtäkt på hemlös kvinna

BROTTSLIGHET. Goran Hamarahim Ahmed, född 1979 och medborgare i Irak, har dömts, mot sitt nekande, till två års fängelse och utvisning i tio år för våldtäkt. Våldtäkten inträffade utomhus i centrala Göteborg den 29 januari 2020.

Målet byggde framför allt på de två personernas redogörelser och övrig bevisning har haft en mindre betydelse. Under rättegången sade kvinnan bland annat att mannen, som greps kort efter händelsen, hade sagt till henne att ”du är hemlös, ingen kommer att tro dig”.

Jag ringde polisen direkt eftersom jag var så rädd, sade kvinnan.

Enligt domstolen styrker faktumet att hon direkt ringde polisen kvinnans version av vad som hade hänt. ”Det bör beaktas att målsäganden, trots sin negativa inställning till polis på grund av sin missbruksproblematik, kontaktade dem omgående. Samtalet ger därmed mycket starkt stöd för åtalet”, skriver rätten. Mannen döms även att betala skadestånd om 115.000 kronor till kvinnan.

-Pettersson säger att den hemlösa kvinnan kanske kan ta över mannens bostad. Irakiern är skriven i Buktens Pizzeria NNZ AB, i Strömstad…

Buktens Pizzeria i Strömstad. Bild från Google

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Irakier dömd till fängelse och utvisning för våldtäkt på hemlös kvinna

 1. Den påhittade ”asyl rätten” är sossarnas religion och vi är alla blott människooffer, alla ska vara beredda att överfallsvåldtas.

 2. Varför utvisning på 10 år och inte på livstid, är denna kriminella parasit måhända kanske lönsam för Sverige om 10 år ?
  Utvisning är ingen garant att det blir när denna parasit efter avräknad häktestid och frigivning efter 2/3 av tiden på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell snart är ute igen.
  Detta land är helt förlorat.

 3. Varför är utvisningar oftast tidsbegränsade i Sverige ?
  Är man en jävla mördare/våldtäktsman/terrorist/.. ska man utvisas för resten av detta livet, man har förverkat rätten att någonsin beträda Sveriges mark.

 4. Minns när en turk hyste in två inneboende i en köttaffär i Vasastan i Stockholm på 80 talet. det luktade mänsklig svett och annat på morgnarna där. Då var inte hälsovårdsnämnden så observanta.

 5. Kan man bo i en pizzeria?
  Godkänner miljöskydd det?
  Enligt statsplan får inte en näringsfastighet användas som bostad, eller?

Kommentera