Muslimer i Danmark: Det bör vara olagligt att kritisera islam

ISLAM. Människor som inte erkänner att välfärdssamhället är baserat på friheter har kommit till Danmark, säger Mattias Tesfaye (S), integrationsminister. En betydande majoritet av invandrare och ättlingar till dem från muslimska länder anser att kritik mot islam bör vara olaglig, rapporterar Jyllands-Posten, tyvärr bakom betalvägg. 

Mattias Tesfaye, socialdemokratisk minister som är kritisk till muslimsk invandring.

Det visar en ny studie om ”Yttrandefrihet i Danmark” från justitiedepartements forskningsbyrå. I rapporten anges att resultaten kan tolkas som att 76 procent av invandrarna från de muslimska länderna har denna uppfattning.

Som jämförelse tycker bara 18 procent av ett representativt urval av befolkningen i Danmark mellan 16 och 74 år samma sak. Studiens resultat oroar utrikes- och integrationsminister Mattias Tesfaye.

”Vissa människor har kommit till Danmark för att bli en del av vårt välstånd och vår säkerhet, men inser inte att det är baserat på vissa friheter, till exempel, yttrandefrihet”, säger Mattias Tesfaye.

Enligt honom är maktkritik hela grunden för att Danmark är ett välfungerande samhälle.

”Vi kan kritisera politiker, religion och härskare av alla slag. Ingen är fri från kritik. De länder som inte har denna rätt är länder där det går illa”, säger Mattias Tesfaye.

Tesfaye menar att det blir svårt att få de muslimska invandrarna att ändra uppfattning: ”Vi måste vinna den striden genom att se till att tillströmningen från dessa länder inte är för stor. Och genom att vinna de nya generationerna för demokrati. Här är min åsikt att det händer något riktigt positivt hos de unga” säger ministern.

Mattias Tesfaye uppmanar invandrare som inte vill respektera de danska värderingarna att lämna Danmark igen.

-Pettersson säger att tänk om vi hade några sådana ministrar och det är märkligt att inte vänstern är kritiska till invandringen, för det är de svaga grupperna som påverkas mest negativt av invandringen. Rika som Reinfeldt och Wallenberg klarar sig…

För övrigt går inte islam att kombinera med demokrati.

Lite om Islam. Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till.

Läraren Naouel Aissaoui möter politikern Loubna Stensåker Göransson (M) som var med och drev  igenom slöjförbud i Skurups skolor – Jag upplever inte att min slöja går emot Sveriges lagar och värderingar. Men ert beslut går emot Sveriges värderingar och mänskliga rättigheter, säger Naouel Aissaoi när hon träffar sin motdebattör, skriver SVT. Utbildningen vid skolor med ”offentlig huvudman”, det vill säga skolor som drivs av kommuner, ”ska vara icke-konfessionell” alltså fri från religiösa inslag.

-Pettersson ser att muslimerna lägger förslag efter förslag, många verkar obetydliga, men målet är solklart en islamsk stat och våra godtrogna politiker och journalister går på det, böneutrop låter rimligt, vi har ju kyrkklockor, slöja är en baggis, varför ska inte vi få särskild mat, osv…

Ändå står det i koranen att kommer en muslim till ett land där sharialagarna inte gäller ska muslimerna anpassa sig efter det landets lagar och regler. Det kallas Darura och är inget muslimerna vill kännas vid så vi måste påminna dem…

Böneutropen i Växjö fortsätter…

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av judar, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns.

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.
Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.
1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960
Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.
Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Beaches 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Brighton_2016

Behövs fler bevis?

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

17 thoughts on “Muslimer i Danmark: Det bör vara olagligt att kritisera islam

 1. Det ska naturligtvis vara lönlöst i en demokrati att komma med ett sånt förslag. Bara diktaturer vill ha det. I Sverige håller tyvärr myndigheter visat exempel på att tolka enskildas kritik mot brottslingar, som hets mot folkgrupp fastän brottslingar inte är en folkgrupp. Att anklaga och anmäla felaktigt för hets mot folkgrupp borde vara ett allvarligt och dyrbart brott. I demokratier ska det vara fritt fram att kritisera det man tycker är orättvist och fel.

 2. THE MUSLIMS ARE NOT HAPPY!

  They’re not happy in Gaza ..
  They’re not happy in Egypt ..
  They’re not happy in Libya ..
  They’re not happy in Morocco ..
  They’re not happy in Iran ..
  They’re not happy in Iraq ..
  They’re not happy in Yemen ..
  They’re not happy in Afghanistan ..
  They’re not happy in Pakistan ..
  They’re not happy in Syria ..
  They’re not happy in Lebanon ..

  SO, WHERE ARE THEY HAPPY?

  They’re happy in Australia ..
  They’re happy in Canada..
  They’re happy in England ..
  They’re happy in France ..
  They’re happy in Italy ..
  They’re happy in Germany ..
  They’re happy in Sweden ..
  They’re happy in the USA ..
  They’re happy in Norway ..
  They’re happy in Holland ..
  They’re happy in Denmark ..
  Basically, they’re happy in every country that
  is not Muslim and unhappy in every country
  That is!

  AND WHO DO THEY BLAME?

  Not Islam.
  Not their leadership.
  Not themselves.

  THEY BLAME THE COUNTRIES THEY ARE HAPPY IN!
  And then they want to change those countries to be like the country they came from where they were unhappy!!!

 3. Mogen Glistrup i Danmark var tidigt ute och varnade för islam. Så här sade han 2001: ” Man kan inte skilja mellan moderata och fundamentalistiska muslimer. De utgör alla en fara för den danska kristna befolkningen.”
  Han påpekade också att männen bakom terrorangreppet mot World Trade Center, framstod som trevliga människor innan de blev terrorister.” Det är alla muhammedaners heliga plikt att utrota dem som bebor landet, som muhammedanerna tränger sig in i ,” sade Mogens Glistrup.
  https://www.dr.dk/nyheder/politik/glistrup-alle-muslimer-er-farlige

  Sverige: Eddie Råbock, alias Mohamed Omar, har som före detta muslim både insyn och stor kunskap om islam och brukar skriva intressanta och upplysande artiklar om islam på Det Goda Samhället, t.ex. denna: ”Eurabien håller på att bli verklighet”
  https://detgodasamhallet.com/2018/10/05/eurabien-haller-pa-att-bli-verklighet/

 4. Är det något som skulle vara olagligt så är det att praktisera Islam i ett land med Kristna värderingar !

 5. Så länge svensk media står på muslimernas sida lär debatten aldrig ta fart i Sverige. Dessutom utgör muslimerna sossarnas nya väljargrupp så därifrån lär inga krav komma.

 6. Det blir nog för Danmark som för ”Sverige”, lönsamheten kommer senare.

 7. Islam är väl förbjudet att kritisera i Sverige det har väl djurplågaren sett till.

 8. Men berätta inte om de problem som dessa islamister medför.
  Med tänjbara lagar så kan de placeras på piedestaler och benämnas som gudasända.

  Sanningen får inte avslöjas och du blir dömd om du är hederlig och berättar om de erfarenheter du har av dessa ”pensionsräddare”.

  Att Sveriges rykte är skamfilat beror inte på ”högerspöken”, allt eminerar från de naivas ovilja att erkänna den misslyckade politiken.
  När man öppnar det förhatliga pensions-kuvertet och inser vad detta ”integrations-projekt” kostar så blir man rosenrasande.

  Jobba och slit till ingen nytta, men de som gillar det här projektet skor sig själv, ofta på verksamheter kopplade till invällandet!

 9. Man kan jämföra det här med ett långsamt gerillakrig.Man underminerar och tar för sig det som kan tyckas vara obetydligt.Våra politiker gör också allt för att underlätta i sin godtrogna och naiva dumhet.Pengar öses på till allehanda projekt trots att kommuner går på knäna.Märker man inte att kraven bara växer ? Dumvänstern tjatar på om rasism om någon yppar att handbromsen behöver dras åt.Man får ha vilken tro man vill och utöva den men inte på bekostnad av att hela samhället skall förändras till den trons fördel.Speciellt om man skall tvingas acceptera värderingar och levnadssätt som inte hör hemma i en modern tid.

  • Maya:
   Där har du träffat mitt i prick…….Detta är deras tydliga mål !

 10. Dom kan dra ditt profeten sitter och rycker i knorren!
  Är vad jag tycker.
  Har jag fel?

 11. Nordkorea, DDR, Absurdistan…och nu alltså även Danmark. Åsikter, kritik, diskussioner – allt som inte faller regimen eller mussarna i smaken, ska alltså förbjudas och lagföras som hatbrott och rasism. Ut med demokratin. In med diktaturfasonerna och censuren. Och detta sker ju inte i det fördolda, utan helt öppet. Står vi och sover, eller ?

 12. Skall inte danskarna uttrycka att det bör vara olagligt att islam
  finns i Danmark?

Kommentera