Knivbeväpnad hotfull man skjuten av polis i Strömstad


MEDIA. Polis i Strömstad har skjutit mot en knivbeväpnad man efter att han hotat kassapersonal i en butik han försökte råna och sedan agerat hotfullt mot polisen i Lommeland. Larmet kom in vid 17-tiden och polisen hittade mannen i närheten av den aktuella butiken, där det sedan uppstått ”en situation” som gjort att polisen skjutit.

Mannen, som nu är misstänkt för försök till mord, var vaken och talbar när han fördes till sjukhus med ambulans.

-Pettersson tittar på Svenska Dagbladet, det man ser innan betalväggen hindrar resten, är att SvD/TT tycker att huvudnyheten är att en polis skjutit mot mannen, inte att gärningsmannen knivrånade en affär med allt vad det för personal och dessutom hotade polisen.

Det är uppenbart vem SvD/TT vill skjuta skulden på.

Polisens hemsida…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 


14 responses to “Knivbeväpnad hotfull man skjuten av polis i Strömstad

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: