De gröna khmererna säger att nu investerar vi, nu…

MILJÖPARTIET. MP bildas 1981, då bestod partiet av ett gäng idealister i stickade tröjor med fyra mål: miljö, klimat, skola och utbildning samt migration med en värld utan gränser som mål. 

År 2011 gjorde MP en uppgörelse om migrationsfrågor med den borgerliga Regeringen Reinfeldt, inget krav på satsningar i vården där inte.

Den 3 oktober 2014 tog miljöpartiet för första gången plats i en regering, inte heller nu har det investerats i vården. Det har varit krav på invandring och bistånd. Att nu twittra om att det snart är dags att investera i vården är inte lite fräckt.

-Pettersson kan dock ge några förslag, om vi tar hälften av biståndet på 142,7 miljoner om dagen skulle vården kunna få 71 miljoner mer om dagen. Vi skulle kunna stänga gränserna och börja återvandring i stor skala för att avlasta sjukvården och finansiera det med resten av biståndet. Räcker inte det finns FN, EU, partistöd, mediestöd, kulturstöd, genuspolitik och många fler svarta hål, så kan värden bli lite grönare och bättre…

Politiskt Inkorrekt

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “De gröna khmererna säger att nu investerar vi, nu…

  1. Idealisterna hade inte någon fri invandring mig veterligen, det kom i samband med infiltrationen av kommunister när de väl hade lyckats ta sig in i vissa kommuners fullmäktige

  2. Ett litet parti med hybris.Deras miljöpolitik driver oss sakta men säkert till något som liknar ett u_land.Men dom borde ju känna glädje nu när det mesta står still.Luften har ju blivit sååååå ren i Stockholm.Detta snack om att satsa på sjukvården kallar jag för röstfrieri.Om det lär det tystna när coronaeländet är över.Pengar måste ju investeras i något nytt tokprojekt för miljön.

  3. Alltså detta lilla stolleparti är Sverigefientligt så det dånar om det. Hoppas de trillar ur nästa val för att aldrig uppstå igen. Det vore en nåd att stilla bedja om.

KommenteraAvbryt svar